M1cH0 - Sweet Dreams

Mikko L | 02.04.2006 | Chill Out
5:05

Jepah!

Tuli tehtyy tämmönen rento biisi näin yhen päivän inspiksillä, Kait tää toimivaa unimusaa on mut Jeh.

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.18   7301 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Bemari 27.07.2006
tää on niih ihana biisi et tähä vois sillai nukahtaa unimaailmaan niih rauhallisee uneen että.. :)
0   +1 +2
 
10
Frozen Motion 07.06.2006
Yksinkertasesti sanottuna tää on pala taivasta... Mää en oo ikinä ennen nauttinu Chill outista niinku tosissaan.. Mut tänku kuunteli niin jo sai hyvät fiilikset.. Noniin ja asiaan.. Sweeppi padit oli hienoi taustal, piano melodia oli tosi hieno, bassline oli hyvä koska ei ollu liian monimutkanen mutta ei liian yksinkertanenkaan.. Rummut toimi tosi hienosti.. Snarefillit oli nautittavaa kuunneltavaa jo sinällään.. Öööh.. mitäs vielää.... Ainiin... Toi arpeggio oli kans hyvä lisuke.. Ainut miinus oli se että kickki tosiaan ihan pikkasen jäi muun alle.. Mutta kyllä tää oon niin ihana biisi että kybä tästä VÄHINTÄÄNKI pitää antaa!! Tyypillistä M1cH0:a.. Ai miksikö? koska kaikki M1cH0:n biisit on niin huippuja =)
0   +1 +2
 
9
ekse 04.06.2006
Basariin toivoisin pientä potkua enemmän, kun se tuppaa hukkumaan vähän liikaa. Pianolle pidempää linjaa tai oktaaviskaalaa lisää, niin ei ole kerrassaan muuta valittamista. Loisto biisi, ei siinä mitään :]
0   +1 +2
 
10
The Piippo 25.05.2006
rento kappale piano oli hyvä ja mielenkiintoinen äänimailma.
0   +1 +2
 
9
hannesman 24.05.2006
Todella toimivaa poljentoa. Kuitenkin jäin kaipaamaan pianosoundille enemmän oktaaveja, olisi voinut skaala olla laajenpi,silloin tuohon olisi saanut rytmikkään toiston tilalle vaihtelevamman pianosoundin....silleen ilmavamman,,,you know...mutta todella tuntee artistin kappaleeksi...hyvä!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 08.04.2006
Alkuun ehkä kaipaisi jotain matalampitaajuistakin mukaan, mutta ihan hyvältä tuo kuulostaa vaikka padit kumiseekin paikoin. Piano nautittava vaikka soundi onkin jälleen saman kuuloinen kuin aina aikaisemminkin. Taustan pieni arpeggio kuulostaa hyvältä ja tuo oman lisän tunnelmaan.

Rummut toimii, basari hukkuu vähän liikaa taakse. Muuten kyllä on hyvän kuuloista ja fillit toimii. Biisin miksaus ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta ei tuosta nyt sen kummempia tarvitse kuitenkaan valittaa. Bassotaajuudet lyö ehkä vähän liikaa yli. Hyvä ja tunnelmallinen biisi, joka varmasti toimisi hienosti oikeiden soittimien kanssa soitettuna. Melodialinja ei loppujen lopuksi ole kummoinen, mutta toimii silti koska pianossa on sen verran hyvin sijoitettu noita nuotteja. Jees biisi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 03.04.2006
Pienet näppäilevät arpit ja hieno padi taustalla tekevät tähän toimivan silauksen. Hyvin rento, aamumainen rantafiilis tuli ainakin minulle tästä biisistä. Ihan hyvä juttu, että poikkeat tyylistä, sillä nämä antavat hyvää maustetta muille menevimmille "virsillesi":)

Pituus ja rakenne on oikein sopivan huolellisesti tehty. En osaa sanoa vain äänen laadusta hirveästi, kun taas huonot kaijuttimet ja ei itselleni kovin tutut. Kuitenkin noilla purkeillakin kuulostaa hyvältä, että eiköhän se miksaus ole täytynyt onnistua.

Biisi joka ei häpeä muiden joukossa:)
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 02.04.2006
Miten upea äänimaailma. Tosiaan parhaita Chill Outteja joita olen täällä mikserissä kuullut. Kerrassaan erinomaista kuunneltavaa, tämän tahtiin todella voisi kuvitella nukahtavansa. Missään kohtaa tämä ei missään nimessä kyllästytä, ja koko ajan pysyy rento, ja mielenkiintoinen äänimaailma mukana. Se on kymppi.
0   +1 +2
 
8
_whisper 13.03.2007
No emmä tiiä. Rentoa ainakin ja piano kliffas kyl ihan ok =)
0   +1 +2
 
10
Holmström 06.09.2006
Biisi on erittäin tasapainoinen kokonaisrakenteeltaan. Pianon hallinta ja suhteutus melodian kulkemiseen hoidettu loistavasti. Miksaus ja jälkituotanto soundeineen toimii loistavasti. Jos joku väittää vastaan niin suosittelen kuuntelu välineeksi MDR-V700 tai sitten kuuloni on lopullisesti menetetty... ;)
Biisin genre osuu hyvin lähelle chill out osastoa ja mitä sitä ihmettelemään... sitä itseään..
Mieletön basari. Todella jykevät taajuudet otettu haltuun. Sitä kaipaisi muiltakin tuottajilta mutta harvemmin löytyy tätä rohkeutta... Ihmetelty monasti tuotanto ryhmässämme että miksi...

Tää biisi on tajunnan leijuntaa ! Pianon balanssi.. kaikkeen hienoon kokonaisuuteen harmonisoitu äänimaailman yksityiskohtien kohtaaminen... Lataan, vien mennessäni, palaan aiheeseen jos pysyn hengissä... ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2