M1cH0 - Rock The Club

Mikko L | 05.09.2006 | Eurotrance
4:34

Jeh!
Kyhäilin tämmösen jonku sortin baila baila biisin näin syksyn synkkiin iltoihin mut,
Biisistä sen verran että en lähteny rakentelemaan tätä tosissaan että vähän enemmän huumori mielellä ja sen varmaan kuulenkin :)
Ja tätä biisiä ei ees pitänny alunperin laittaa tänne mikseriin mut nyt kävi näin, Cheers'
Ja masterointi ontuu pahasti

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.04   8198 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Xsoldier 12.06.2007
Minä haluan kyllä kuulla minkälainen tämä biisi olisi täysin valmiina ja masteroituna, sillä tämä on nyt jo näin sinun kannalta ''toisella kädellä tehtynä'' aivan mahtavan kuuloinen biletysbiisi. Joten eikun väsäämään loppuun asti. Loistavaa settiä.
0   +1 +2
 
10
Katherine 15.05.2007
No tästä kyllä lähtee perjantai-illan "baila baila" liikkeelle!!! Mahtavampaa ei ole eikä tule(?).. tai mistä tietää ;D
0   +1 +2
 
8
Dj Taluska 28.10.2006
Hyvää ja mahtipontista soundia. Arpekkio alussa vähän kikkelin kuulosta. Joh kuunneltava. ehkä liian euroo mun makuun tule melodiasta yks tunnettu kikkelitrancebiisi mieleen. Sama soundi ja melodiakin menee aikas lailla samaan tahtiin. tiedätkö mitä tarkotan ;)
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Tää on kuin suoraan Barthezzin hitti biisistä=D ...aika hyvin "emuloitu" ja bassline on melko trendikäs möyryäjä... yläpää vähän tuntuu riehuvan ja ottavan tilaa liikaa. Basslinet osaat kyllä tehdä helvetin hyvin. Saisit neuvoo vähän muakin;)

Lyhyesti: jos Benassin, Barthezzin ja antiloopin yhdistää, niin se kuulostaisi varmasti juuri tältä=) Kyllä tästä irtoo hiton hyvän fiilikset.

Mua melkein rupeaa masentamaan, kun sanot että teit tälläsen vain huumorimielellä ja varmaan vasemmalla kädellä=) Lainaa mullekin tuota inspiraatiotasi?=PTämäkin nimittäin on mikseritason yläpuolella reilusti.

Hiton hyvä biisi... tämäkin kyllä otetaan talteen. Cheers! ja Kippish!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.09.2006
Alkuun vaikuttaa tuo yleiskuva näissä biiseissä parantuneen ainakin, mutta keskitaajuudet tuntuu jäävän jonnekin unholaan basson ja treblen tieltä. No, ei siinä mitään, kyllä niitäkin tuolta vähän kuulee, mutta kun tämä klubille on selvästi tarkoitettu niin sopii sitä bassoa ollakin siellä runsaasti. Siinä onnistutaan.

Bassolinja mukavan nariseva, ja kiva nähdä ettei taas ole kehissä sitä tavallista offbeat-bassoa. Leadi menee vähän mössöksi, mutta ei liikaa, ihan energisesti se toimii. Hyvä lisä tuo kertosäkeen pieni alarm-soundi. Kokonaisuutena hyvä ja energinen kappale, ja jos vertaa sun muutamaan aikaisempaan biisiin, niin tämähän ei ole enää edes niin perusperusperus vaikka onkin sitä yleisesti eurotrance-tasolla. Mukava träkki, mutta nyt tuon remiksin kimppuun, joka kuulosti ekalla silmäyksellä jo kovemmalta.
0   +1 +2
 
10
ScapeD 13.09.2006
Perus mutta sekin on kaunista
0   +1 +2
 
9
kimmok85 12.09.2006
Toimii! Hyvä väliosan leadsyna! Tarttuva melodia. Tohon sopis vahvat naisvocalit vielä päälle, niin ai että :)
0   +1 +2
 
8
Seburban 10.09.2006
Ei paha, ei paha
0   +1 +2
 
Kröger 10.09.2006
Aika energinen biisihän tämä on.. Kyllä tämä tempasee mukaansa ihan hyvin. Ainut vaan, et tuosta sahan melodiasta tulee yks toinen saman tyylinen biisi mieleen, aika saman tyylinen melodia on.. Voi olla, et tulee vaan joku outo muistikuva.. :)

Mut aikas napakka "perus" bilebiisi.. :)
0   +1 +2
 
9
Holmström 06.09.2006
Mikko, jos olisit tehnyt tämän taidepläjäyksen vuonna -98 tai hieman aikaisemmin... ja saksalainen tuotantokoneisto olisi kohdannut tämän... Olisit miljärdööri tänään. Tosin sen jälkeen kun hollantilainen tuottaja olisi tullut vähän jalostamaan tätä juttua ja rauhoittaa hillitöntä energiaasi ;)

Toisaalta H.P Baxxter olisi halunut tämän biisin taustalleen kun hänen oman tiimi ja niiden energia ei olisi jaksanut vääntää näin täysillä vietävää hässäkkää ;) joten se siitä hollantilaisesta tuottajasta, olisit päätynyt takaisin Hampuriin, syntisille studioille ja klubeille ( aivan helvetin hienot systeemit ym...)

No kuitenkin... nyt tullaan takaisin siihen että miksi et halunut eurotrancen ensimmäiseksi suomalaiseksi tosi tekijäksi jo 96 - 98 paikkeilla ? Tämä on loistava CV joten tämä osoittaa erinomaisen ja hienon tavan hallita sellaisia juttuja mitä oikeasti joskus on tehty paljon huonommin mutta pystyt ideoimaan ja rakentelee niin perusjutusta kuin olla ja voi... uskottavalle kuullostavan pläjäyksen. Tämä oltais otettu täysillä jatkojalostukseen jokunen vuosi sitten... se on fakta.

Tänään se kuullostaa energiselle "muka ohimennen tehdylle harraste jutulle"... Sanoo joku, mutta...niille voidaan sanoo että: Tee itse ja kuvittele se hieman fixattuna 90 luvun loppupuolen / puolivälin hässäkälle...

Mikko, olet eilen menettänyt muutama miljoona euroa... kun julkaisit tämän vasta 05.09.2006... kymmenen vuotta myöhässä.... sorry ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2