M1cH0 - Falling Apart

Mikko L | 15.03.2006 | Chill Out
4:53

Yksinkertaisesti hajoamis fiilistelyä.

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.67   6315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Bemari 27.07.2006
aivan ihanaa taas.. :) vaikken yleensä tykkää chillistä.. mut tää o hyvä!! =)
0   +1 +2
 
10
Jnzk1 19.05.2006
tämmönen kivan notkee chilli... kivasti kaikkee.. pojot...
0   +1 +2
 
7
Falter 15.04.2006
Jotain beattia tai goa, veikkaisin :D ihan nice
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 25.03.2006
Johan on pimeä artistisivu :D ei näe tekstejä.

Mutta nyt biisiin. Alku miellyttää tasaisesti sisään tulevilla string - soundeilla. Tuo kellosoundi kaikuu mukavasti, mutta kumisee kyllä vähän liikaa, myös matalat taajuudet siitä olisi voinut ottaa pois, että soundi selkeytyisi.

Rummut hienoa kuuneltavaa, tuommosta likaisen kuuloista funkia. Basariin jäin kaipailemaan lisätehoja, mutta muuten rullaa kyllä oikein kivasti ja soundivalinnat on osunu kohdalleen.

Poikkeaa tosiaan sun tuotannosta, ihan hyvää vaihtelua kuitenkin. Kokonaisuus toimii loppujen lopuksi hyvin vaikka aluksi se tuntui jäävän tylsähköksi. Tämä olisi aika tykki biisi ammattimaisemmilla soundeilla ja kunnon miksauksella. Nytkin toimii silti ihan kivasti.
0   +1 +2
 
miikkav 15.03.2006
joo, genre kuulostaa mun mielestä joltai soundtrackilta, ehkäpä? elikkä on selvästikki tehty ihan fiilis pohjalta, ja tuo kyllä hyvät fiilikset! voisin tosiaan kuvitella tän johonki leffaan soimaan, esim. lopputeksteihin.. miksaus tosiaan on tässä vähän tunkkasen puoleinen, mutta kuitenki muut on kohallaan eli täytyy myöntää, että on erinomainen kappale tässä näin.. autossa ois todella mukava jossain illalla kuunnella tätä kappaletta :) hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Zeip 15.03.2006
Jouset kuulostaa kyllä mielekkäältä tuossa alussa, mukavan tunnelmallista rakentelua. Rumpupuoli ei kyllä kuulosta sitten niinkään onnistuneelta. Vähän tunkkainen ja ehkä minun makuuni vähän turhan särötetty. Muutenkin saundit vähän hukkuvat toistensa alle. Tulee sellainen sekava fiilis. Luulen, että kannattaisi vielä vähän hioa miksausta, varsinkin "alapään" osalta. Sidechaining voisi toimia, niin ei alapää mene puuroksi.
Kokonaisuutena kuitenkin ihan miellyttävä fiilistely. Saundien kanssa vielä vähän viilaamista, niin hyvä tästä tulee. Mahtaisiko tämän biisin genre muuten olla downtempo tai ihan electronic.
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.03.2006
Oikein miellyttävillä jousilla ponkaisee pystyyn. Herättelevät jopa ihan kylmiä väreitä. Pienet kilinät siellä taustassa sopivat myös mukaan erinomaisesti. Yksittäisistä pianonkosketuksista tuli kovin vahvasti mieleen joku Faithlessin biisi... Mikäköhän se olisi, Outrospectiven loppupuolelta kumminkin. Rummuissa on kivaa kuviointia, mutta soundit ovat aika tukkoisia ja tuntuvat jo ihan särkevänkin. Bassossa on kivaa kuviointia, pomppii oikein mukavasti. Padipuoli on oikein miellyttävää, mutta jotenkin turhan tukkoisaa on siinäkin tuo äänimaailma, alhaalla ehkä turhan paljon tavaraa. Pianot pääsevät paikoin särkemäänkin, reverbiä on niissä samoin turhan reilusti - menee epätarkaksi massaksi koko maailma.

Kokonaisuutena kumminkin oikein toimiva teos, viimeiset viilailut tässä on varmaan noiden miksailujen kanssa edessä. Oikein viehättävää ja kaunista materiaalia jo nyt. Jos tämä oli muuhun tuotantoosi nähden vähän erilaista, niin voin suositella tällä tiellä pysymistä - lahjoja tähän tyyliin tuntuu olevan.
0   +1 +2
 
8
_whisper 13.03.2007
a3ka hyvä. Vierii kivasti eteenpäin mut taisin kuulla pientä säröä jossain vaihees :o
0   +1 +2