M1cH0 - Because of you (feat G-powered)

Mikko L | 29.05.2007 | Eurotrance
3:37

Jykevää europoppista taas vaihteeksi tuli duunailtua g-poweredin kans, kait tää omalla tavallaan ihan kesänen ja positiivinen setti on , Kiitän g-poweredia lauluista :)
Hyvää kesää (Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.31   13899 kuuntelua

Kappaleen sanat

I’ve seen so many bad days in my life
Not any hope to help me to survive
I’ve tried to find the reason why that all happens
With so sad feelings I had to fight again

Because of you, no more tiers
I face tomorrow, without fears
Because of you, there is the love
I want to have it in my life

Before I met you all my life was something else
A lot of things I didn’t know what those tells
I was so lonely I thought nobody cares
I only dreamed that you would be there

Because of you, no more tiers
I face tomorrow, without fears
Because of you, there is the love
I want to have it in my life

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

<Saana> 29.03.2008
hyvää musaa vaikka en paljon tällasta kuuntele, jatka samaan malliin:D
0   +1 +2
 
10
crystoll 03.02.2008
Oikein hyvän kuuloista peruskamaa, hulppean voimakkaat soundit, pakkohan tästä on tykätä ;) Tyylilajinsa toimiva edustaja.
0   +1 +2
 
8
UXORIOUS 26.09.2007
ihan ok ralli,tsemppiä jatkoon
0   +1 +2
 
Aurisgale 24.09.2007
Taukoilun jälkeen takaisin täällä! Moro! =P Kuulostaapa oikein kaupalliselta hyvässä mielessä kaikkine kliseineen. Pikkuisen häiritsee tuo kompressori, kun se tuntuu vaimentavan soundeja tukkoon aika paljon leadin ja basarin tullessa mukaan... eipä toi ole tosin ihme kun tuntuu potkivan biisi melko ahkeraan.

Itseänikin hiukan häiritsee, että laulaja ei ole aivan synkässä biisin kanssa... hilkulla tahtoo mennä jäljessä. Laulajan ääni on kyllä nätti. Erinomaista matskua kyllä kaikinpuolin... ei tämä kylmäksi minua jättänyt, vaikka olenkin odotellut sitä melodisempaa trancea sieltä. Täytyy kyllä myöntää, että euro taitaa olla vahvin lajisi... edelleen sopisi kaupalliseen jakeluun tuotokset... Kas? Nimenkin muutit helpommaksi kirjoittaa... jossain välissä? =P
0   +1 +2
 
10
Zeismic 29.08.2007
täähän alkaa jo kuulostaa hyvältä. Paras ralli sulta. :P haluisin kuitenkin puhuu siitä mis on toivomisen varaa..... 1. laulajalla on kiva ääni mut se on vähä jotenki tunkkasen kuulonen. lisäks se vois olla vähän kovemmalla. tai jaa....mul oli hiljasella. 2. liidi. se on aika gay. Olisit ehkä voinu sovittaa sen jollain toisella tavalla tai muuten vaan tehdä siitä erilaisen.

mut perkele, hyvähän tää on ;D <3
luulin et ne tekee tällasta vaan ruotsissa....
helvetin hyvä clap! siitä pojot.

ja oikeesti. En jaksa kirjottaa mitään yhtenäistä tekstiä. sori [10]
0   +1 +2
 
10
m1ze 12.07.2007
Pitihän sitä tätäkin biisiä tulla kommentoimaan lopultakin. =)

Eli joo onhan tää tosi kesäsen kuulonen ja kaiken kaikkiaan tosi hyvin duunailtu biisi. Ainut mikä pisti korvaan oli toss ekan highlightin jälkeen toi Offbeat basso+Bd+ Ride kohta, ride oli mun mielestä aivan helvetin liian kovalla :S No mut ei haitannu kyl paljoakaan. Nosuu ennen toista highlightiä toi ainakin itelle mieleen Rob Maythin remixit, kuten leadimelodia muutenkin. En tiä sit onko haettua mut ei haittaa kun hyvälle kuulostaa.

Juuh eli kaiken kaikkiaan tosi ammattimainen setti ja kyl tästä pystyy 10 hyvällä omallatunnolla antamaan. Etenkin kun miettii tätä biisiä mikseritasolla. Jees eipä tän enempää tällä kertaa, lisää näitä ;)
0   +1 +2
 
9
Wavescale 07.07.2007
Minulla ainakaan ei ole lauluista valittamista muuta kuin tosiaan tuo että välillä olis voinut vähän tarkemmin pysyä rytmissä. Sillä laulajahan vetää kauniisti, puhtaasti (sikäli kun kuulen) ja ihan tunteikkaastikin. Biisissä ei ole yhtään häiritsevää elementtiä melodiapuolella, suorastaan tosi tarttuva ja iskevä setti! Mielellään kuuntelee siksikin kun on vaihtelevaa. Tykkäsin puolenvälin jälkeisistä pianoista!

Ja kun tuotanto on tätä tasoa niin mitäpä sitä tarkemmin erittelemään. Sanonpa vaan että tasapainoiselta kuulostaa - sellaista ilmiötä, että yhtään mitkään soundit söisi liiaksi tehoja toisistaan ei ole kyllä minun kajareillani kuultavissa. Hyvä miksaus!

No mainitaan nyt että olisin ehkä noiden alun vähän lofilta kuulostavien breikkirumpujen sijaan tykännyt enemmän potkivimmista, kirkkaammista rummuista. Kyllä nääkin paukkas ihan kivasti introssa. En myöskään oikein välittänyt tuosta high-pass filtterifillistä, koskee korviin ;) tyylikkäitä tietty noi fillit yleisesti.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 15.06.2007
Ihan jees kuulosta alusta lähtien, vokaalit tosin tuntuvat menevän vähän epätahtiin parissa kohtaa, oikeastaan aika monessakin, mutta laulut ovat ehkä tähän mennessä parhaat sun biiseissä. Pääleadi ihan mukavan rytmikäs, aika juustoinen kylläkin, mutta onneksi se ei mene taaskaan yli hyvän maun rajojen.

1:47 paikkeilla fiilis muuttuu kuin toiseen biisiin, joten ehkä tuon kohdan olisi voinut toteuttaa paremmin. Tuotanto on kyllä hanskassa ja energiaa riittää. Rummut potkivat täysillä, mikä on ainakin mun mieleen, miksaus on suoritettu nätisti. Hyvät fillit tuo lisää kiinnostusta. Kyllähän tästä nauttii, ehkäpä sun kärkipään tuotantoa kokonaisuutena. Toisaalta tässä ei välttämättä ole parhaat yksittäiset elementit. Fiilis kuitenkin toimii ja kaikki on balanssissa, hyvä setti!
0   +1 +2
 
8
Frozen Motion 02.06.2007
Juu, että uutta settii taas. No kommentoin nyt pikaisesti... Hyvä biisi, mutta laulajan ääni ei oikeen soinnu hyvin mun korvaan, siitä miinusta. Elikkä kasi pamahtaa.
0   +1 +2
 
9
Ihmesapsa 01.06.2007
Vähä kuulostaa eastclubbersilt:D hyvää perus kamaa. Ite tykkään=) Eiku lisää!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3