Kasa - Stay (M1cH0 Remix)

Mikko L | 13.09.2006 | Eurotrance
4:37

Oma näkemykseni kasa - stay remix kisasta, biisi on vähän vauhdikkaampi mitä originaali ja sil mennää eteenpäin :)
Masterointi: Celesteel
Cheers 4 beer.
celesteel veti hienosti masteroinnin mut mun oma miksaus kusi tässä biisissä niin paljon että ei tätä järin hyvän kuuloseksi pelkäl masteroinnilla saatu :)

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.35   9371 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Yellow 14.10.2008
Liekö vikaa kuulokkeissani, mutta tuntuu että tuossa puolen välin jälkeen kun tulee suvanto kohta, hyppää pianosaundi aika kovasti silmille. Hyvältä kuulostaa muuten ja ite menisin irokeesi putkella tanssilattialle jos tämän sattuisin baarissa kuulemaan. 9 poäng.
0   +1 +2
 
10
jonzku85 23.10.2006
helvetin hyvä =) I like it.. kyl oot ansainnu 10 =)
0   +1 +2
 
10
hannesman 25.09.2006
Toimii omalla painollaan, ei tarvitse mitään ylimääräistä korviketta rinnalleen......
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 23.09.2006
Krediitit et kappale alkaa vauhdikkaasti eikä sillä tyypillisellä kiksupolkaisulla :) Kappale toimii kyllä hyvin, vaikka, heh, onkin hieman peruskamaa :) Siksi"vain" 9 :P
0   +1 +2
 
10
DJ Max 21.09.2006
Huippu musaa! Annan 10..
0   +1 +2
 
Aurisgale 18.09.2006
Hiukan kompressori tuntuu villitsevän, vaikka pääasioissa se toimii hyvin... tulee mieleen yksi Langen biisi tästä... tuli vain mieleen kun pompin tossa paripäivää sitten stepmanian kanssa oluen kera^^

Hassua, että tästä biisistä en pitänyt läheskään niin paljoa, kuin noista kahdesta aijemmasta. Tuotantoarvot olet kyllä vetänyt pilviin ja sen kuulee... vokaalit ovat hiukan levottomat ensimmäisellä kuulemalla. Piano on soitettu tässä vähän turhan terävästi.

Kyllä tämäkin on kovaa tasoa, tuntuu vain noiden kahden aijemman kuulemani biisin jälkeen hiukan vaisummalta. Ei kyllä tämä siltikään häpeäisi isojen tekijöiden rinnalla.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.09.2006
Alussa hyvä ja energinen startti, yllättävän hyvin tuo yleisöefekti täyttää taustat ja tuo muhkeutta tähän biisiin, ei niihin yleisöefekteihin vaan kyllästy :) Alun leadin soinnut jopa yllättäviä, hyvin vaihtelee siinä, mutta biitin käynnistyessä lähtee harmittavasti jälleen sinne vähän tylsemmälle linjalle.

Basso vaikutti aluksi vain offbeatilta, mutta sitten huomaa että onhan siinä päällä varsin groovi linja lisänä. Vokaalin loppuosa menee harmittavasti hiljaiselle tuossa kersissä, mutta se todennäköisesti johtuu alkuperäisestä wavista. Tietty kompressoria olisi voinut kokeilla laittaa tehostukseksi sinne vokaalin FX - raidalle.

Kyllähän tässä mukavaa menoa oli. Bassolinja häviää vähän "Rock the Club" - biisille, mutta muilla osa-alueilla ollaan edellä. Vokaalit eivät sen kummemmin herätä innostusta meikäläisessä, perusvarmaa ja toimivaa. Miksaus kuulosti suht selkeältä, ainakin paikoin joten parannusta on kuultavissa. Kyllä tanssisin tätä yökerhossa jos sattuisi soimaan, vaikka ei sen 8 arvosanan yli tuo kiinnostus nousekaan. Heitän nyt silti kiitettävän kun tuotanto on taas parantunut ja muutenkin tuotannollisella tasolla kuulosti varsin ammattimaiselta.
0   +1 +2
 
10
apollo0100 13.09.2006
Tuli aika lentävä lähtö! :D Ja bassossa on munaa. :) Mutta kyllä tätä kuultu aika monta kertaa radiosta... Tempo on tässä todella hyvä, juuri sopivasti nopea, ei mene nopeus yli laidan ;) Vespen kommetista voisi lainata, että samoin huvitti toi "Rock The Bass"-lausahdus, kuulostaa ihan pikkuoravalta :D Masteroitin (en osaa lausua :D) no hyvin tehty. Ongelmana on se että tätä on kuultu jonkun verran radiostakin liikaa. Mutta jos nyt kokonaisuus lasketaan, niin annan kympin :)
0   +1 +2
 
10
Vespe 13.09.2006
Nyt on imo vedetty keskiarvo pari numeroa liian alas sieltä missä sen pitäisi olla. Mutta noh...

Alkaa makoisasti tämä biisi. Tuo "rock the bass" tms spiikki huvittaa :) Miksaussessioihin tästä ei välttämättä ole tuon rakenteen takia mutta enpä silti ihmettelis jos jossaki baarissa heiluis päissään ku käki tämän tahdissa.

Nuo melodiat on kyllä kivat, kaikkine saha-supportteineen ja tilutuksineen. Hmm, käytit sittenkin tuota pianoa :) En tiiä, en ite tuosta pianon soundista niin tykkää tosin.

Mutta mitäs tästä jäi käteen? Hyvä biisi, siitä ei pääse mihinkään. Biitit, miksaukset sun muut jutskat on mun mielestä ihan kunnossa, en keksi mitään negatiivista niistä. Onhan tämäkin toki sellainen biisi että tällaisia on kuultu jo ties kuinka paljon, mutta minä ainakin tahdon kuulla vielä lisää<4567

Cheers 4 beers m8
0   +1 +2
 
7
Seburban 13.09.2006
Ei paha, mut en kyl toista kertaa jaksais kuunnella.
Vocit kuullosti hyvält ja biitti toimis.
Emt mitä vois enempää sanoo...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2