AlphaDelta - Take my time (M1cH0 remix)

Mikko L | 23.11.2006 | Trance
3:19

Taas vaihteeksi remixiä ja yllätys taas että parin päivän inspiksillä väännetty menee.taaskaan mikään ihmellinen rallatus ole..Pitempikin versio biisistä on olemassa mutta aattelin laittaa tänne mikseriin tämän lyhemmän version. Cheers

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.58   7648 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Yellow 14.10.2008
Hehhehee mitä mättöä =D !! Subbarit huutaa hoosiannaa ja naapuri poliisia =D
mutta asiaan. Kuulostaa jotenkin Kai Tracidin ja Scooterin sekasikiöltä, en voi sanoa että hirveemmin sytyttää. Kiva kuunnella, mutta kuten ach niin monen 'aivot-narikkaan-ja-menox' -biisin kohtalona (kuten tämänkin, valitettavasti) on jäädä ilman selkeää sisältöä. Vois toimia tai sitten ei. Annan kuitenkin 8 pojoo kun oli niin kivat bassot. :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 02.12.2006
Alkuperäinen onkin aika oiva kappale, katsotaan mitä oot saanu aikaan. Aluksi tuli mieleen tempon pieni nostaminen, vaikka se johtaisikin vähän vokaalien pitchaamiseen ylöspäin, alkuperäinenkin oli omalla tavallaan hieman laiska juuri tuon hitauden takia. Äänimaisema on tässä ihan kelpo, ei kuitenkaan vedä vertoja alkuperäiselle.

Pluck synasta tykkään tässä, niitä harvemmin kuuleekin sun biiseissä, käytä ihmeessä enemmän. Vokaalit menee hyvin melodioiden kanssa, laulujen jälkeen kun olisi saanut kunnon baleaarisen kitaran niin tässä olisi kunnon kesähitti valmiina. Ihan mukava tuotos, joka kuitenkin jää muiden biisiesi joukossa vähemmälle huomiolle (ainakin laadussa).
0   +1 +2
 
9
apollo0100 24.11.2006
1:42 -Tuttu sample =D Minulle tämä tempo ei ole ihan paras (olen se, joka pitää todella nopeasta :P), mutta sen sensiaan kuulostaa hyvältä. Ehkä liian yksitoikkoinen, mutta kyllä tämäkin on hieno biisi taas kerran :D *9*
0   +1 +2
 
DJ Smash 24.11.2006
Mihis on jääny M1ch0n omat biisit?:D Hyvin alkaa ja pitkin kapapletta on tarpeeksi kaikua ja tuollaista unenomaista saundia. Siis todella hyvää sanudia löytyy. Ilman sen kovempia sahamelodioita tämä toimii, tuo hieman vaihtelua ja ei se tähän olisi sopinutkaan ;) Breikki kyl kieltämät oli hieman voimaton jopa. Täytyypä käydä kuuntelemassa alkuperäinenkin.
0   +1 +2
 
Frozen Motion 23.11.2006
Hiiiii mitä unimusaa <33 kevyt ja kaunis meininki, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Vespe 23.11.2006
Jahas.. MIESvoksu-kannusteiden kautta jaksoit sitten tehdä tämän valmiiksi ;D

Mitäpä tästä.. Taattua M1cH0a soundien, miksauksen ja menevyyden osalta. Ehkä ei kuitenkaan parhaimpien joukkoon kuulu mitä oot tehny, mutta tämä olisi hyvä "täytebiisi" mihin tahansa.

Mikkohan se rules enite
0   +1 +2