Tammerkoski

Mika Torvinen | 04.01.2008 | New Age
9:20

0:00 - 5:02 Part I: Tammerkoski At Spring
5:02 - 9:20 Part II: Building Of The New Hämeensilta

Ensimmäinen elektroninen kappaleeni, jossa soitan kaikki syntetisaattorit itse, ohjelmoinnin sijaan. Kaikki soundit (paitsi timpani ja gong) Roland JD-800 ja Akai VX-90 -syntikoista.

9.83   848 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
e-studio 15.08.2008
Täytyi oikeen kirjautua sen takia et pääsee kommentoimaan tätä. New age on lähellä sydäntä... Kitaro, Secret Garden, Zamfir jne. Tää putos muhun... upea teos! Mies osaa... hienot soundimaailmat!!!
0   +1 +2
 
10
T-Sync 09.06.2008
Tajuton kokonaisuus. Ei tähän jaksa enää mitään päteä niinkuin joku isompikenkäinenkin.. Kympin työ, tää voitti vangeliksen.
0   +1 +2
 
9
Cloom 11.02.2008
Tässähän todellakin voisi kuvitella istuvansa kosken äärellä ja katsella pulujen kerääntymistä penkin ympärille. Itse biisiin siis, hienoja soundeja jälleen löytyy tästäkin kappaleesta, ilmava, hengittävä kappale. Tätä kelpaa kuunnella ja leijua ajatuksissaan arjen yläpuolelle.
0   +1 +2
 
10
siiki 02.05.2008
Pirun hienoja soundeja sieltä löytyy jälleen, niin kuin no sun kipaleista nyt aina. Mut ihan uskomatonta kyllä kuunnella näitä sun biisejä nyt ja miettiä esim.. no muistatko joskus silloin kun juteltiin paljon, läheteltiin kipaleita MSN vähän enemmän toisillemme jne, se oli sitä aikaa kun sait Jungle Of Dreamin tehtyä, miettii mikä määrä kehitystä on tapahtunut. Tässä lähinnä viittasin Jungle - Solumine akselille :)
Mutta sitten taas tähän kamppaleeseen, toi "flute" tuolla taustalla on tosi kiva ja kyllähän nämä soundit muutenkin iskevät aivan täysin. Melodiat ovat todella nätit ja tämmöstä Ambientmaisuutta tässä on.
Siis ei en mie vaan voi sanoa mitään pahaa tästä. Tää kipale itseasiassa vetää mut miltei sanattomaksi, tää oli jotain niin ihanaa. Tää iski meikäläiseen aivan käsittämättömällä tavalla. En yleensä anna pisteitä kappaleisiin kun kommentoin, mutta siis... nyt on pakko antaa 10. Pakko sanoa, että Mika sä oot onnistunut aivan käsittämättömällä tavalla luomaan "uuden ulottuvuuden" itse ainakin lähdin täysin lentoon tätä kappaletta kuunnellessa. Ja hienointa tässäkin biisissä on se, että itse saa antaa vallan ajatuksille ja mieli päättää minkäläisiä mielikuvia kappale lyö! Aivan käsittämätön filis. Kiitos tästä kappaleesta, täydellinen pläjäyshän tämä on!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat