Mun feattia Jamicon EP:ltä

MIELOIN | 14.12.2005 | Suomi-hip-hop
0:50

Elikkä tässä on osa mun feattia Jamicon EP:ltä biisistä Katumusiikki Kunniaan. EP ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden alussa ja kaikki tietenkin ostaa! Tsekatkaa Jamicon artistisivu (www.Mikseri.net/Jamico), löytyy EP:stä pari loistavaa demoa.

Tämä mun featti tulee olemaan uudelleen miksattuna EP:llä.

Miksaus ja Nauhoitus: Kärkikasti Records

9.14   6859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Neiti90 22.03.2007
ihan hyvä biisi kyl.. välillä vaan häiritsevää tuo tausta..peitää välillä sanat eikä tahdo saada selvää..
Ja ikävää kun loppuu keskenkin vielä..mut taiteilija olet sinä :D..en minä..
0   +1 +2
 
Miguel_LV 03.01.2006
yli 450 fanii ja oot saanu päälle kahes viikos 7 kommenttii. huhuh. Fanit hoi, herätkää. Niin oon tästä jo meses jotain sanonu mut kirjottelen tänne nyt vielä ku on tässä tylsää :P Hyvän kuulosta sulta nyt tää skidisti rauhallisempi tyyli vaikka onkin punchlinee, mä ainaki tykkäilen enemmän niinku monet kerrat jo sanonu, Biitti on iha jeppis tollai punchline biitti ei mikää huippu jeejee mut iha menevää. Sanat/lyriikat kans ihan hyvät, ja vaikka asiasta en yleensä sano enkä huomauta koska sillä ei oo mulle merkitystä mut punchlinessä sellain teknisyys ois ihan kivan kuulosta, tää on hyvä näinkin mut mun korvaa sellain kikkailu punchlines on aina plussaa, no sä oot vissii tehny punchlinee niin vähä muutenkii (kuin myös itse) että et varmaan kaikkii sen saloihi oo oikei viel perehtyny. Soundaa hyvält toi sun uus rödes, tuun jokupäivä vähä kuolailee sit. hah.

-jätkä oli uuteenvuonna kännis, jou räppääs liveen :D:D
0   +1 +2
 
10
ranDomi^^ 15.12.2005
nyt on ainakin tosi hyvä äänen laatu... ja helvetin selvän kuulonen silleen että
sun sanat tulee hyvin läpi tost kokonaan...
0   +1 +2
 
10
Zeba 14.12.2005
Siis saiko Karkikasti uutta kamaa vai sää?:)
0   +1 +2
 
10
Zeba 14.12.2005
Joo kuulin Jamicon sivul myös tän biisin sillei epävalmiina et siin ei ollu tietenkää sun fiittii mukana. Siis jos vaa vähä vetäis bassoo pois sun räpeist ja lisäis iha pikkase vaa diskanttii ni ois kyl parempi, ku nää viime biisi mitkä nyt on tullu tänne ni liikaa bassoo mun mielest, mut mikki kuulostaa kyl paremmaltaa ku Shure sm58 vaa et diskantti kyl kuulostaa Shurelta niinku sanoin jo:). Tää kuulostaa jollaki taval konkka mikiltä mun mielest? Siis ku sait uutta kamaa ja sillei ja karkikasti ni mitä kamoj sait? Uuden mikin myös vai? Mut täs on kovat riimit, todella kovat!! Ja flow todella hyvä. Ja eihä tää oo valmiiks miksattu viel. Mä en itse pistä ikinä epävalmista biisii tai mis on epävalmis miksaus mikserii koska en tykkää siitä, mielummi sitku biisi on kokonaa valmis, esimakuu voi antaa esim. sillon ku on biitist kysmys, siis et biitin kyl voi pistää epävalmiina esimauks (mun mielestä). Mut ei jos on kokonaisest biisist kysmys siis. Aihe ihan hyvä täs ja tulee varmaa hyvä levy, ehkä ostan. Ja sä kyllä kehityt mun mielestä vitusti joka biisis :). Välil on sillei et joka biisis kehittyy hemmetisti:). Ja varsinki täst biisist tulee kyl kova sitku valmis! Biitti ihan hyvä ja hyvät miksaukset siinäki:). No, 10! :)

->Zeba
0   +1 +2
 
10
Jarkho 14.12.2005
saatanan hyvä . en rupee selittelee mut kaikki natsas
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat