Metal Hammer

*Methanol* | 31.05.2004 | Heavy Metal
3:46

Ensimmäinen biisimme! Hieman "rankempi" kuin tuo toinen ja enemmän rakennetta!

8.29   7291 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Lepaattori 27.01.2006
Mielestäni toimivin näistä biiseistä. Vanhempi Metallica kyllä paistaa aika lailla läpi, mutta homma toimii. Komppi toimii = bändi soittaa hyvin yhteen. Paremmalla laululla olisi jopa kiitettävä teos.
0   +1 +2
 
8
Lepaattori 27.01.2006
Kokonaisuutena suhteellisen hyvä. Riffit aika peruskamaa tällaiseen, musiikkiin, mutta se on toisaalta ihan hyväkin juttu. Ehkä sellaista "Hetfield" -tyylistä laulutapaa kannataisi harkita örisemisen sijaan. Toimisi ehkä paremmin. Kitarasoolo hieman epävireinen. Kokonaisuutena kuitenkin aika vakuuttava :)
0   +1 +2
 
7
Ravenheart88 10.07.2005
parempi biisi kun tuo No more hiding, laulu ei vakuuta,mutta muuten ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 30.01.2005
Eihän se ikä ratkaise mitään, kun taitoa on tarpeeksi. Teistä taidetaan kuulla vielä pitkään ja jopa isoilla lavoilla asti. Aino virhe minkä voitte tehdä, on kusen nouseminen päähän, sitä vättäkää viimeiseen asti. Pää kylmänä vaikka mitä tulisi. Kateelliset panettelee, mutta ei siitä kannata olla millänänsäkkään.
-E-
0   +1 +2
 
8
Bablo Diablo 27.01.2005
soitosta huomaa kyllä bändin kokemattomuuden, mutta jostakinhan se on lähdettävä. Täytyy kyllä nostaa hattua aina kun nykynuoriso alkaa vääntää metallia eikä jotain vitun räphiphoppaskaa.

Biisinä tämä oli ihan hyvä jos saundien suttuisuutta ja pientä takkuilua soitossa ota huomioon. Ei muuta kuin kovaa treeniä poijjjaaat ja lisää materiaalia ihmisten ilmoille!
0   +1 +2
 
8
Pehmo 17.12.2004
Hitto kun tuli doomin tunnusmusiikki mieleen tuosta riffistä. Harmi sinänsä, sillä kuulostaa kopioidulta. Mut kyl oli aika rankka vetäsy. Sit välilllä menee vähä kuviot sekasin mut sehän vaan kuuluu autotallimeininkiin :)
0   +1 +2
 
9
AAAAARRGGHHH!

Tämä metal hammer biisi on kyllä tolokun menoa!!! Harmi vaan että No more Hiding ei yltänyt samalle tasolle! Mutta asiaan...
Kyllä se mieltä lämmittää kovasti aina kun joku bändi pistää kunnon räkästä trässi meininkiä. Poijjat pistää niinsanotusti "Sopivasti SODOMILLA".. Äläkää vaan missään nimessä vaihtako tyyliänne mihinkään ylikliiniseen paskaan vaan pitääkää kunnon kellari trässi menoa yllä!
Suomessa on jo tarpeeksi Haunted vitsaus bändejä, joten yhdelle kunnon old-school ruttaus bändille olisi tarvetta. Kuten Noishuntteri yllä mainitsi pienet soittovirheet eivät liiemmalti haittaa vaan tuovat elävyyttä ja menoa tämän tyyliseen kamaan. Vokaalit ovat sopivan härskit! ..vielä kun saisi parit kunnon karjasut ja Tom G Warior tyyppistä menoa mukaan, ainakin tolokun NGH möläytyksiä! Olisiko teidän aika tehdä kunon nopea biisi seuraavaksi?

Niin ja kuunnelkaahan muuten (tai hankkikaa jos ei ole jo hyllyssä) Sodom- In the Sign of Evil , Destruction- Sentence of Death ja Hellhammer- Apocalyptic Raids levyt!

TAKING EVERYONE OF US, METAL HAMMER!!!
0   +1 +2
 
5
Nakkithrasher 16.11.2004
Joo en tajua mistä useat arvostelijat tähän Slayerin vetäsevät koska tällä kappaleella ei ole mitään tekemistä Slayerin kanssa, tai yleensäkään thrash metallin, no joo, oma mielipiteeni on että soitto tökkii todella pahasti, soundit on jotenkin kohdallaan mutta rummuissa voisi olla enemmän munaa, lauluääni on "ei mistään kotoisin-osastoa" tuntuu ku kaverilla olisi räkäpallo kurkussa ja röhisisi ylös-alas ku flunssasella. Mutta kaiketi pojat ovat kehittyneet tästä demosta ja toivottavaa olisi kovempi tempo ja tupla-basari läiskettä ja enemmän mukaansa tempaavia thrash/heavy-riffejä ku nämä riffit on jotenkin niin helvetin ankeita.
0   +1 +2
 
8
ronkainen_ron 21.11.2004
Priesti tästä tuli mieleen ekana. tahi sitten Slayerin eka levy jossa ei meinaa iskut mennä ihan kohdalleeen :D
tuo matala murina oli ihan mukavaa, mut se ei oikein kuulostanut hyvältä ton taustan kanssa koska molemmissa pusketaan alhaalta niin pitäis saada sitä laulua enemmän esille...
jatkakaa...
0   +1 +2
 
10
Toppinen 10.11.2004
Siihen nähtynä että olette nuoria kavereita tämä oli ihan rautaa. Into kuuluu läpi kovasti. Lisää vaan treeniä ja tyyli samana niin hyvä tulee. Way to go!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta