Noname (1999)

Meccala | 26.10.2005 | Goa
8:05
0.00   505 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 12.11.2005
Hmm, minkäköhänlaista palautetta tästä nyt pitäisi antaa kun on kuitenkin 6 vuottaa vanha biisi? Yleensä tulee kuitenkin annettua mikserissä jotain rakentavaa näkemystä mutta näin vanhassa biisissä sen on jokseenkin pakko olla turhaa.

Mutta hmm. Varsin paksuja soundeja tässä on ainakin käytetty, ja erittäin erikoista ja erottuvaa perkussiomeininkiä, noi ropinat ovat ihan loistavia! Kick on aika kova omaan makuuni mutta ajaa asiansa. Ajoittaiset chanttimaiset kuoroäännähdykset tai mikä tuo syna nyt onkaan, luovat siistiä tunnelmaa.

Jossain vaiheessa alkaa kyllä jo vähän kyllästyttämään, kaipaisi enemmän erilaisia soundeja ja vaihtelevaa sisältöä. Sitten onneksi alkaakin onneksi tapahtua taas, vaikkakin ehkä vähän tylsän haitsuilun kera. No, siihenkin tulee lisää kerroksia ja taas toimii vähän paremmin. Vaan sit menee taas vähän tylsäksi, kun aaltoilevia soundeja lukuunottamatta biisi tuntuu polkevan paikoillaan.

Viittä minuuttia lähestyttäessä tuleva syna on korni soundiltaan mutta sävelkulku on jokseenkin hauska. Triolissa menevä pätkä 5:30 tienoilla on myös hieno, se olisi saanut kestää pidempäänkin. Lopussa biisi junnaa taas paikoillaan turhan paljon.

Ihan samanlainen tästä näköjään tuli kuin kaikista muistakin arvosteluistani. Toivottavasti ei häiritse. Piristävää oli tällaista kuulla, tässä oli runsaasti hyviä ideoita jotka tähän päivään päivitettynä toimisivat varmasti vieläkin paremmin. Pitääpäs kuunnella uudempaa matskua myös, noin niinku vertailun vuoksi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat