Waia Vee

MaTaM TooT | 17.11.2004 | Psychedelic
6:05
8.59   5227 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Epoche 30.10.2009
Heh, tuli mieleen yks kaverin biisi - tosin se oli hieman tempolaukkaavampi jytky. Mutta siis noista laulelujen efektoinneista, onko bendiä vai vibraa vai mitä - sama se. Tälle on paikkansa ja aikansa, mutta se ei ole nyt. Uskoisin että kunnos p-aktiiveissa kuunneltuna, ehkä jopa luureilla manskun liikenteen seassa hortoillessa, tämä olisi tosi vaikuttava.
0   +1 +2
 
AnzintrancE 28.04.2009
Tää on äänimaailmaa joka vie unille miellyttävästi. Tälle on helppo antautua. Biisi olis hyvin voinu olla kymmenenkin kertaa pidempi... tosin ainahan sen voi laittaa pyörimään uudelleen ja uudelleen. Ja uudelleen uudelleen... ja uudelleen... uudelleen... zzzzz....

Toimii ku kahvi aamulla!
0   +1 +2
 
8
dbgirl 16.09.2008
Tässä on jotain keskieurooppalaista, keskiaikaista tunnelmointia. Laulun kuva saattaa osin vaikuttaa näkyyni, mutta olisin luultavasti nähnyt silti saman näyn. Biisi ei ala eikä lopu, on vain loputon ympyrä. Ja valitus kiertää kehää, niin kuin elämässä: kun synnymme, me itkemme. Kun elämme, me itkemme. Kun kuolemme, me itkemme. Tämä on valitusvirsi. Yksi parhaimpia mitä olen ikinä kuullut.
0   +1 +2
 
glxblt 08.06.2006
Ayahuasca. Heimon nukkuessa intiaanileirin mustanruskeissa varjoissa hiipii kutsumaton vieras, sotaisan naapuriheimon salamurhaaja, rituaalikirves vyöllään. Nyt ei ole sotahuutojen tai kasvomaalausten aika, soturi aikoo uhrata kunniansa oman heimonsa vallanhimon alttarille. Henget kuitenkin tietävät kaiken, näkevät haaleimmankin siluetin tiipiin kylkeä vasten ja kuulevat pienimmänkin risun rasahduksen soturin mokkasiinin alla.

Hieno äänimaailma ja stereokuva. Painostava tunnelma. Upeat nyanssit. Ainoa mikä jää häiritsemään on paikoitellen epävireinen kiekuna, joka muutamana hetkenä onnistuu kuulostamaan hieman hassulta.
0   +1 +2
 
8
Meddi 10.03.2006
Nuo valittavat äänet ovat kyllä ihan mainiot - oikeita ihmisääniä, oletan? En tiedä onko imac:ini syytä mutta nuo paukahdukset kuuluvat mielestäni liian kovaa. Vaipusin ahdistavan harmoniseen uneen mutta joka lyönti herättää. Muu äänimaailma makoisa. Olisi kivaa tietää teoksessa käytetyt soittimet (siis balanssi kone / "oikeat" soittimet), vai onko se artistin salaisuus?
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 23.12.2005
Kyllä tässä on aivan kuin olisi sukeltanut sinne ihmisen mielen uumeniin siellä missä levottomuus kukoistaa ja ajatuksia myrkyttää mieltä negatiivisilla aatoksilla. Melko psykedeelistä kamaa. Erittäin vaikuttavaa.
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 10.08.2005
Hylätyn mielisairaalan raskaat metalliovet kumahtavat takanani. Edessäni on pimeä kellarikäytävä, ja viileänkostea tuulenhenkäys käy kasvoilleni syvyyksistä. Se tuo mukanaan hapanta ilmaa, muistoja menneestä. Otan askeleen eteenpäin. Jossain narisee auki jääneen oven sarana, ja mieleeni tunkeutuu pelko, ajatus siitä että riivatut sielut yhä kulkisivat näillä käytävillä. Otan tukea kosteasta kiviseinästä ja nostan myrskylyhtyni korkeammalle. Astun syvemmälle...

Kuin matka alitajuntaan. Aivan mahtava.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 04.08.2005
Siistiä tunnelmaa tässä rakennetaan. Tunkkaisia ja kumeita soundeja, koomisen ja vakavastiotettavan rajamailla taiteilevia vokaalisampleja. Mukava tuo kitara tai vastaava joka vetää tuollaista espanja-akustisrytmiä, mikä lieneekään nimeltään. Tummat paukahdukset toimivat erittäin hyvin tunnelmanluojina ja rytmittäjinä. Taustaölinät käyvät vähän itseääntoistavaksi biisin edetessä. Kivasti resonoivia soundeja leijailee taustalla ajoittain. Loppu feidaa hienosti pois.

Aika onnistunut teos noin kokonaisuudessaan. En kyllä osaisi laittaa tätä soimaan oma-aloitteisesti, mutta jos soitat tätä minulle joskus sopivassa mielentilassa niin kuuntelen ahnaasti!
0   +1 +2
 
9
jepaa 04.08.2005
Kappalehan on taidetta. Mieleen tulevat juuri jotkut kauhuelokuvan kohtaukset tai lahkon rituaalit, joissa poltetaan pilveä nuotion ympärillä. Oudoin biisi, jonka olen täällä mikserissä tähän mennessä kuunnellut. Hämyisä tunnelma, soundimaailma loistava, Afrikka meininki, joten eihän kappale enää kaipaa mitään lisäystä.
0   +1 +2
 
7
Kuutti 04.08.2005
Ihan uskomattoman häröä settiä, ei sitä voi sanoin edes kuvata. Tulee mieleen jonkun lahkon rituaalit, jossa palvotaan mielen tuottamia aistiharhoja maanalaisissa katakombeissa. Soundimaailma on aika tyylikäs, diggailin. Biisi varmaan sopisi trippailuun ja toimii varmaan jollekin genrestä diggaavalle hyvin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat