Moree To To

MaTaM TooT | 25.10.2004 | Psychedelic
5:47

Kappaletta ei ole lytistetty kompressoreilla, joten muistakaa laittaa kaiuttimistanne tarpeeksi ääntä.

9.33   3574 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Commandant 30.01.2011
tuota.. yllättävä tähän hetkeen.. tosin tätä hetkeä taas kun tulen tähän ei tule olemaan vasta kun seuraavan kerran... ja sitten jatkuu, koska tämä jäi kesken.. mutta jatkan sitten siitä, kun se hetki tulee, kun se tulee.
0   +1 +2
 
Epoche 30.10.2009
Tylsistyin valitettavasti, jotenkin liukkaan oloinen tekele. Ei oikein saa kiinni, vaikka hetkittäin tuntui että jotain mielikuvia herää niin ne liukeni random kellonkilinään. En hirveästi rakasta kellojen kilinää missään muodossa.
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 13.06.2006
Loistava. En osaa selittää miksi "löydän" tämän projektisi vasta nyt.
Olen aivan 100% varma että olen tätä aiemmin kuunnellut,
mutta olenko sittenkään
------
kuunnellut ?

Ylemmissä kommenteissa on jo kaikki korulauseet käytetty, joten tyydyn
pidättäytymään tuohon pelkistettyyn sanaan.
0   +1 +2
 
10
Free-Soul 29.12.2005
Oijoi, tässä oli paljon jotain oudosti värisyttävää, ääniä jotka tunkeutuvat luihin ja ytimiin asti. Eroottista kuin kylmät sormet peiton alla sekä lämmintä ja turvallista kuin pakkopaita. Kylmää ja lämmintä sekaisin, yhtä aikaa ahdistavaa ja turvallista. Pimeää muttei kuvatonta, kuin painajaisen näkeminen silloin kun tiedostaa vain näkevänsä unta, ja voi tarkkailla tapahtumia niistä irtautuen. Nautin, ja kuuntelen uudestaan.
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 23.12.2005
Erittäin vaikuttavaa... Jätkä on nero.
0   +1 +2
 
Outo tunnelma tässä ainakin on. Aika unimainen fiilis tulee tästä. Jos tältä kuulostaa jonkun ihmisen päässä niin kummallisia juttuja hänäen päässään kyllä tapahtuu. Tämä tuo väkisinkin mieleen jonkinlaisen seremonian. Poukkoilevasti soivat kellot ilmoittavat seremonian alkamisesta ja viimeistään hypnoottiset 'moree to to'-hoilaukset tuovat seremoniaalisen fiiliksen. Ketä (mitä) ihmiset (äänet) ylistävät ja kuka (mikä) on Moree To To?
Jotta näin psykedeelisen kappaleen tarkoituksen voisi jotenkin ymmärtää oikein, niin säveltäjän pitäisi pistää hitonmoinen selostus siitä mitä varten, miksi ja mistä tämä kappale kertoo. Mutta se ei olisi enää mitenkään hyvä juttu, koska arvoituksellisuus häviäisi ja taiteellisuus katoaisi, koska mielikuvitukselle ei jäisi enää tilaa.
Takaisin kuitenkin kappaleeseen: Biisi sisältää monenlaisia ääniä ja elementtejä joista olet saanut rakennettua hyvinkin sekavan, mutta silti toimivan kokonaisuuden. Matalia ääniä kuulostaisi löytyvän rutkasti, mutta näillä kajareilla ei oikein saa niistä kunnolla mitään irti. Eli tämän kuuntelemiseen voisi suositella myöskin kunnon äänentoistojärjestelmiä, kunnon tunnelman saavuttamiseksi. Viimeistään jo nuo oudot hoilaukset kiinnittävät mielenkiinnon pysyvästi kappaleen tunnelmaan ja äänimaailmaan. Ne myöskin kuulostavat todella mielenkiintoisilta ja järjettömiltä. Onko se niiden ihmisten (äänien) ainoa tarkoitus toistaa 'Moree To To':a. Jos biisi herättää näin paljon ajatuksia kuin tämä niin se ei voi olla kuin hyvä juttu.
Hyvin, hyvin outo, mutta silti järjellinen ja toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Vähintäänkin kummallinen, persoonallinen tunnelma. Hallittu, harkitun kaoottinen äänimaailma toimii luoden epämääräisen huteria viboja kuuntelijan aivonystyröihin. Tämä tuntuu jokseenkin intensiiviseltä matkalta enemmän tai vähemmän häiriintyneen ihmismielen syövereihin, paikkaan jonka omistajalla ei mitä todennäköisimmin ole ainakaan tylsää olemassaolonsa keskellä.

Paljon hienoja elementtejä jotka muodostavat jokseenkin tyylikkään, sekavan mutta hyvin kasassa pysyvän kokonaisuuden. Vahva tunnelma, oivat soundimaailmat, kaikin puolin vaikuttava, totaalisen nyrjähtänyt paketti. Tykkään.
0   +1 +2
 
Stocco 21.01.2005
Tääkin on tosi pelottava ja häiriintynyt biisi. Oikeastaan kineka-minäni pitäisi pitää tästä, mutta silti ei. Jokin ärsyttävyys noissa vokaalien värinöissä on. Kolinat tosin ovat v**un jees. Loppu on kaunis mut välis oli tylsääkin. Hieno biisi silti. Ehkä tän vois säästää myöhempää kuuntelua varten.
0   +1 +2
 
9
*MissK* 22.12.2004
en ees yleensä kuuntele tän genren musaa mut tää sattu vastaan ja tykkäsin oikeesti. en tienny et näin hyviä biisejä löytää täältä!
0   +1 +2
 
9
Putte 16.12.2004
En tiedä miten tähän nyt pitäisi suhtautua. Tunnin mittainen maailmanmatkailu Waia Veen parissa rullasivat pääni jo muutamaan kertaan ympäri, ja lisää pitäisi vääntää. Mikäpäs siinä, zombeilu on varsin mukavaa. En missään tapauksessa aio tunkeutua tämän biisin teknisiin seikkoihin. Näissä biiseissä ilmeisesti biisin kuuluu tunkeutua ihmisen teknisiin alueisiin, sitä tämä ainakin tekee.

Vaikka onkin lähes 6 minuuttinen teos, niin silti jotain jäi puuttumaan. Täydelliseen transsiin en missään vaiheessa päässyt. Pituutta jos olisi ollut parisen minuuttia enemmän niin olisin täydet pisteet jättänyt. Tämä oli kuitenkin sen verran hyvä että nyt viimeistään liityn fanilistalle. Tätä haluan ehdottomasti kuulla enemmänkin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2