Ritola Blues.

MarcoN. | 18.07.2009 | Suomirock
4:39

joopa joo,tosiaan tein tämmösen blues pohjasen rallatukse,ei kovin meikä musaa,mut aika vörkkivää,ja tepa oli taas puikoissa et et tuli miksauskin kohilleen,jatkossa parempaa,seuraavaan sitten,HUOM,MYÖS YOUTUBESS marcoN ritola blues.siellä 26 biisiä....heh.

8.17   2715 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Asiallinen easy livin' laina, istui hyvin. Hyvin kulkee ja erilainen sun biisi. Mutta ainakin tuo laulu pitäisi minusta saada kunnolla pintaan, tämmöistä kuuntelisi mieluusti ihan pinnistelemättä. Laulu on kuitenkin se olennaisin. Kiva urku kyllä. Olisikohan mixaaja vielä jaksanut vähän vääntää ruuveja, voisi tulla tiukkaa tavaraa?
0   +1 +2
 
8
Kostiainen 20.04.2011
Yllättävän vaisua MarcoÄnnää. Jotain vain puuttuu sanoituksista, tarttuvuutta, koukkua tjtn. Mutta toisaalta tarviiko siitä joka kappaleesta hittiä yrittääkkään tehdä? Taustat jees. Laulua jos sais himpunverran enemmän esille ja kirkkaampana..
0   +1 +2
 
8
K-Darth 26.11.2010
No niin. Kuuntelin korvat ja karvat höröllään tätä ilosanomaa: "Jos olet muusikko tai edes sen kanssa tekemisissä, perhe-elämä on tuomittu... (tämän tuomion jätän kunkin itsensä tehtäväksi)" Ye, ye , ye. Näin on. Muusikolla on kavereita, ystäviä ei (välttämättä). Ja, vaikka nainen olisi erilainen (tässä siis lähestytään tilannetta, että muusikkona toimii mies) niin kyllä se peijooni näyttää ovea parin viikon välein, muttei päästä köydestä irti. Ainoastaan se, että äijä ei (enää) dokaa pitää akalta turvan kiinni ja pesukoneen käynnissä. Asunnon lukkokin on samaa sarjaa kuin avaimet.
+2   +1 +2
 
8
K-Darth 25.11.2010
1979. Pengerkadun treenikämppä. Ollaan just vedetty joku tiukka R'n'B -pohjainen juttu AIVAN V***N MAKEELLA soololla. Lido Salonen oli tsekkaamassa meitä sillo. Sit se vaan tokas: "Vedä hei vähän yksinkertasemmin toi sooloilu. Teille sopis joku urkuri tähän hommaan. Mä voisin puhuu Jukka Gustafssonin kanssa jos se tulis. Säkkipilliurkusaundi sopii teille..." Mä meinasin tehä itsarin heti siihen. Kati Virto Band oli punk-bändi. ***tu siihen mitään urkuria enää tarvita, prkl.
Tässä biisissä Jukan vaikutteet on niin iholla etten saa aina selvää sanoista. Ne on varppi hauskat. Mä otan yön yli etäisyyttä ja arvioin sit uudelleen ne... Muuten tanakkaa r'n'b.tä ja lopussa kliimaksi laukeaa hienosti munnarilla ja muilla "herpeksillä". =D Eli biisi ysi. Sovitus seiska = ka 8.
+1   +1 +2
 
Kreeta 22.08.2010
Hyvää blues meininkiähän tässä oli. Tulkinta kivan käheää ja miehekästä. Välillä sanat meinas hukkua taustoihin ja ehkä biisi snadisti liian pitkä. Mut kokonaisuudessa hyvä veto sulta!
0   +1 +2
 
tammina 20.08.2010
Konerummut ja blues = sucks. Kitaristi nokillaan taimillisesti as usual, häiritsee. Otan ritolat.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat