IMO 2.4 (1st Opinion)

Marana | 03.09.2004 | Melodic Trance
9:10

Vihdoinkin sain tään tänne ilman onkelmia :D
mut tässä tää kuitenkin nyt on, tie sit kuin kauan ;) 2004 toka biisi.. ja uuden studion alotus raita.

VANHA LAITTEISTO!!

9.14   1449 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Mike H 04.12.2004
Jeps, eli kappale alkaa ihan mukavasti. Mutta tuo melodia tuossa ei taasen ole niin hyvä vaikkakin siinä on hieno leadi ja hyvä filtteri mutta ne eivät auta asiaa. Hihatteja ja percussioita olisi saanut olla enemmän. Kick soundi saisi olla kyllä vähän tuhdikkaampi.
Clap soundi tuntuisi olevan ihan mukavasti kunnossa.
Rummut tuppaavat olemaan kyllä vähän parantamisen varassa!
Melodioita tässä kyllä on mukavasti, mutta kuten tuossa jos sanoin niin ei kovin iskevää sorttia.
Pad on ihan hyvä mutta pikkuisen massiivisempi olisi saanut olla.
itse asiassa päämelodia on pikkuisen parempi kuin muut biisin melodiat.
Tuohon nosto kohtaan olisin kyllä toivonut jotakin taukokohtaa mutta toimii ihan hyvin näinkin.
Rakenne on kohdallaan ja kokonaisuudessa tämä on kyllä ihan hyvä kappale. 9 olisi tullut mutta rummut ovat aikas laiskan oloiset, varsinkin kick.
Mutta mutta... 8+ ja enemmän panostusta noihin rumpuihin.
0   +1 +2
 
9
T.Porkka 19.11.2004
Kunnon energia lataukset tossa alussa ja sitte Pam. Tosi hieno biisi. Melodiat on enemmän kun kohallaan ja saundit on veri kood. tossa viiden-kuuden minuutin tuntumassa alkaa tulla jo kunnon meininkiä. Aika haikeeta meininkiä välillä. Tosi jees! :D
0   +1 +2
 
10
partakuu 28.09.2004
Erittäin hyvä biisi. Biisin rakenne on lähes täydellinen, vaikka mitasta muutaman sekunnin saisikin pois. Melodia on aivan uskomaton. Kylmät väreet laskeutui pitkin selkärankaa sitä kuunnellessa. Ja muutenkin biisin tunnelma ja fiilis on erinomainen. Saundit kaikin puolin kohdillaan, vaikka basarista "munaa" hieman puuttuukin.
Biisin volumetaso todellakin on hieman alhaalla, mut saahan stereoita aina hieman lujemmalle :D
Pakko antaa kybä parista pikku viasta huolimatta.
0   +1 +2
 
9
QPS 13.09.2004
Ihan loistava biisi, kuten olen jo aikaisemminkin todennut. Mutta saundeissa olisi vielä karvan verran hiottavaa (Esim. toi supersaw liidi, joka alkaa noin kohdasta 1:25 kehittymään voisi olla toteutettu paremmalla/muulla saundilla (Esim. Huilu?) toi jotain hiontaa se ainakin kaipaisi). Perkussiot toimivat/haitsut, paitsi rimshot pistää jotenkin korvaan. Basari vois olla ehkä karvan napakampi, jotenkin ehkä tumma sävyltään tällä hetkellä?... Rakenteeltaan ja miksaukseltaan ihan hyvä ja melodiat toimii tosi hyvin. Ehkä karvan verran voisi olla myös pituudeltaan lyhyempi ja volyymitaso on matala verrattuna muihin biiseihin. Mutta kuitenkin 9/10!
0   +1 +2
 
10
deepwide 03.09.2004
Antaa odottaa... antaa odottaa.. ja PUM! voi luoja melodia on niin uskomaton, klassinen kosketus Gouryella-tyyliin. Soundeissa parantamisen varaa, vaikka hyvin stringit ja liidit ottavatkin avararuutta. Melodia laittoi kyllä tämän pojan haukkomaan henkeä.. kiitos!
0   +1 +2
 
8
giova 03.09.2004
Onhan se onnistunut raita, vaikka soloidea ei nyt maailmaa kaatava olekaan. Mukava tunnelma, rauhallinen rakentelu ja hyvin valitut soundit. mukava paketti. enpä ihmettele, että kiinostusta on sadellut.

:=D -Kixyou- :=D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta