episode1

MALfUNCTION | 07.05.2004 | Grunge
2:51

Demo 2005

8.96   18852 kuuntelua

Kappaleen sanat

EPISODE1

Did my time I've done my share
for the crime
don't know where it fell on me
but it always returns

Rain, just rain right through me
drown me in your tears
hate, your pain runs through me
I can only recieve

Head down, I felt like a stone
I could see the trail
leading back to the better side
now there's no return

Rain, just rain right through me
drown me in your tears
hate, your pain runs through me
I can only recieve

If I hadn't fallen
would I still be crawling
in the rain that's going to drown me?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mikojee 24.07.2011
Vokaalinaattori kuulostaa aivan Cornelillta, joka ei siis ole ollenkaan huono juttu! Kitara ja basso oli omasta mielestäni todella jees, juuri oikea saundi tähän biisiin. Itse kitaristina nuo soolot kuulostivat omaan korvaani todella hyviltä, ei mitään nopeuskilpailua vaan rentoa bluesrocktyylistä sooloa, mukava lisä kokonaisuuteen. Rumpujen saundit olivat myös aika helvetin hienosti hoidetut, itsellä alko jo jalka vipattaan tahdissa! Ysi sen vuoksi että biisihän siis on parempi kuin hyvä, muttei yllä maailman kymmenen parhaan rockbiisin joukkoon :)
0   +1 +2
 
8
A. Lasso 27.02.2007
Soundgarden vaikutteet kuuluu (laulu), mutta ei huonompi soundalike! Diggasin meiningistä ja saundeistakin, mutta jotenkin kokonaista biisiä en tässä hahmottanut, ehkä c-osa ois auttanut. Kuulosti kyllä kosmeettisesti loistavalta!
0   +1 +2
 
9
DramaQueen 04.02.2007
Loistavaa laulua!! Biisi toimii loistavasti, eli tässä teille uusi fani! Kitara on hieno ja mahtava!
0   +1 +2
 
10
eihort 06.12.2006
Laulaja kuulostaa kyllä Cornelille,mikä on vaan hyvä koska se jehu on mielestäni paras Hardrock vokalisti mitä on Plantin jälkeen Pallollamme taiteillut.Muu orkesteri ei sitten kuulostakkaan Soundgardenille sen enempää kuin audioslavellekkään,vaan meininki on kevyempää,basso voittoista ja bluessahtavaa,mutta silti julmetun tuhtia.Vertailut sikseen.Biisi on selvästi ammattilaisten tekemä,alku vinyyli rahinoiden jälkeen biisi räjähtää liikkeelle kuin lumivyöry,ja fiilikset ampaisevat korkeuksiin.Koskettavat sanoitukset tekevät lautumista ja niiden jälkeen jyräävästä kertosäkeestä upean kuunneltavan.Mielestäni basso/kitara valli muodostaa erittäin hyvän ja muhkean soundin,johon Laulajan voimakas ja taipuisakin ääni sopii pirun hyvin.Rumpalikin takoo kannuja oikeanlaisella maltillisella tatsilla.Vittuun omaperäis hakuiset sankarit tämä on hardrockia eikä mitään vaihtoehto hifistelyä,Näin hienoa meininkiä en oottanu mikseristä löytyvän,Tämä on Valmista kamaa.Kymppi ja fani tuli.
0   +1 +2
 
8
Loste 27.09.2006
Prkl täähän rokkaa.
0   +1 +2
 
8
Volume dealer 17.09.2006
Mukavaa riffiä pukkas alkupäässä biisiä, mutta ois saanu vetää enemmänkin ihoa kananlihalle.. Soundit kuulosti siltä, että niissä on onnistuttu löytämään jotain muutakin kuin se mikä genrelle on ominaista, mutta lopputulos on näin ollen aika POP.
Chris Cornell tuli vahvasti mieleen laulusuorituksesta, minkä vuoksi välillä ei erottanut oltiinko tässä kuuntelemassa Audioslaven tokaa vai Soundgardenin vikaa. Energiaa ja suurempaa kitaravallia kehiin, niin kolisis kuuntelijaystävällisemmin.
0   +1 +2
 
7
chezmoreau 14.08.2006
yhdyn edelliseen, tosin matalammalla pistemäärällä.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 31.05.2006
kävipäs sattuipas, että tämä kohdalle osui...
sanotaanpa ensiks että laulaja on osaava ja hyvä, mut kuulostaapa cornelilta!!! ja siis sehän ei ole huono asia, mut tulipa vaan mieleen et se saattaa tulla rasitteeksi, mikä sinäänsä on valitettavaa, kun kerran osaava kaveri on kuitenkin kyseessä. soitannollisesti sit...
ei valittamista. sävellyksenä olis toki voinnut olla värikkäämpikin, mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
9
tmuikku 17.04.2006
Mitämitä! Miksi ei tätä ole ennen tullut kuultua missään, loisto matskua. Laulajan esikuvista en tiedä mutta Cornel sieltä kuuluu :) Ei haittaa yhtään, hyvin vedätte!
0   +1 +2
 
9
I_Carbon 22.12.2005
Onhan tää täyttä Soungardenia koko homma melkein,mutta se joka moista moittii niin tikulla silmään! Loistava saundi laulajalla,en ihmettelis hetkeäkään vaikka bändi breikkaisi "fo' shizzle"..!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 8 9 10