Coastline

Macc3 | 29.05.2005 | House
4:44

Rennon letkeä rantabiisi.. ainakin toivottavasti :P Varmaan suosituin mun biiseistä! Ainakin eniten ollut kuuntelijoita tällä.

Uusi versio kuunneltavissa ylempänä. Kiitoksia paljon kommentoijille! :)

8.50   2464 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
raastinkieli 10.02.2006
Olennainen on pitkälti sanottu. Tosiaan osa äänistä särkee ja aika voimakas volyymi koko biisissä. Jotain vois ehkä kätkeä tonne vähän hiljasemmalla semmoseksi koukuksi, mikä avautus vasta vähän tarkemmalla kuuntelulla. Kilinät on ehkä vähän turhan junnaavan monotonisia, sinne vois keksiä jotain vaihtelua. Toisto on tehokeino, mutta se korostuu kun se katkaistaan jollain. Biisi loppuu aika yhtäkkiä. Tuntu niinku ois jääny tyhjän päälle.

Nee how, tykkään kickistä ja perkuista ja muutenkin koko äänimaailmasta. Kitara on hauska letkeä lisä tuossa matkalla ja bassokuvio vaan paranee kuuntelu kuuntelulta. Kokonaisuutenaan hieno biisi. Tängjuu.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 16.10.2005
Mukavasti saatu tilan tuntua tähän! Luurit päässä kuunnellessa luulee koko ajan, että äänet tulevatkin kaapeista eikä luureista. Eritoten stereokuvaa käytetään tyylikkäästi ja nuo perkussiosoundit tuntuvat todella tulevan jostain metrien päästä. Pirun hyvin tuotettua, miksattua ja masteroitua materiaalia siis. Harmonisesti hieman turhan junnaavaa omaan makuuni, mutta tuotannollinen taso on tässä kyllä mikserin kärkeä.
0   +1 +2
 
Kloku 04.07.2005
Aivan liian kovalla. Hihattia voisi hieman pehmentää. Ok kickki. Todella rento ja huoleton.
0   +1 +2
 
9
dj musical 27.06.2005
Mitä tästä nyt vois sanoo...
Kun Dj anzee sano jo kaiken olennaisen =)
ei toi kimaltelu ääni mua pahemmin haitannu.
0   +1 +2
 
8
Anssi H 22.06.2005
kylläpäs lähti hauskasti lintujen viserryksestä. house meininki tuli kivasti esiin ku bongot ja kicki tuli mukaa. todella house meininkiä. mut toi kimalteleva soundi rupes ärsyttää jossai vaiheessa, mut muute on instrumentit hyvin kohillaa. efektejä ei ainakaan puutu! meren aallot pärskäs koko aja hienosti, ja muutenkin todella efektinen. mut jäi kaipaamaan paljon jotai housemaista lediä. kicki on tosi hyvä! ja rummut. ja kaikki muu paitsi toi kimalteleva soundi koko biisin ajan tiputtaa numeroo. muyt hyvä kipale muuten! housea ei usein täällä kuulekkaan. ;)
0   +1 +2
 
9
D-Vision 21.06.2005
Rantafiilikset kyllä heräsivät välittömästi.. Soundit ovat varsin mukavat ja toimivat.. Hauskat nuo bongosysteemit. Bassokuvio on hieno. Omaperäisyyttä löytyy monin paikoin.. Alapää särkee jonkin verran, se kannattaa laittaa kuntoon.. Muuten en kuule miksauksessa juuri suurempia vikoja..

Letkeää meininkiä alusta loppuun. Todella toimiva kipale!
0   +1 +2
 
9
splitter 06.06.2005
Ihan täyttä paskaa pursuava sekoitus sointuja jotka ovat selvästikkin putkahtaneet joullupukin perseestä...

No ei vitsi vitsi.
Ihan hyvä biisi
Meen ottaa aurinkoo

nbfasiopdn aopsn
0   +1 +2
 
8
Seburban 03.06.2005
Vaik kuin hyvä biisi mut biisi hakkaa liikaa :( Laittaisit master volumee vähä pienemmäl nii sit biisi olis vaik kuin hyva! :)
0   +1 +2
 
8
SIKATIIKEri 03.06.2005
pomppii kivasti surroundilla ,kitara oli hjuva lisä,aivan kelpo tekele..jää vielä hetkeks tänne rantaviivalle lepuuttaan..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta