Northsoul

Lords Minion | 16.11.2006 | Black Metal
5:56

Ave Sathanasin kakkosraita.
Kommenttia.

8.86   1959 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Varhainen Valo 16.05.2009
Tää yllätti aivan alun ensikolmanneksella. Helvetin jees. Saundipolitiikkaa myöden.
0   +1 +2
 
8
Lugathur 20.02.2007
Alun kitarafiilistely oli ihan mukavan omaperäisen kuuloinen, tuo nopeampi pätkä ei ihan omaa korvaa niin miellyttänyt, vaikkakaan ei sen suuremmin häirinnytkään. Laulu on monipuolista ja kuullostaa omaan korvaan hyvältä. Nuo lauluefektitkin toimivat.

Jotenkin ehkä liian monipuolinen paketti. Yleisestiottaen itse pidän monipuolisista biiseistä, mutta jotenkin oli ehkä liikaa kuitenkin vaihteluita.

Ja eipä tule mitään toista bändiä suoraan mieleen tästä biisistä, joten lisäpisteitä siitä. Soundillisesti aikalailla toimivaa ja soittimet ovat hyvin hallussa jokaisella soittajalla. Eipä tässä nyt muuta tule mieleen. Vaikea mitenkään numerolla alkaa arvioimaan tätä(kään) biisiä, toisena päivänä kun voi kolahtaa enemmän kuin toisena. Vahva kasi kuitenkin on perusvarma. Siitä ei ainakaan pienempää numeroa tälle biisille tule vaikka olisi mikä päivä tahansa.
0   +1 +2
 
8
kristian_horna 07.01.2007
loistava laulun ääni..
0   +1 +2
 
8
Leninsger 22.11.2006
Monipuolisempi kuin Worship Satan, lämmittää mieltä. Kyllähän tääkin on sahaamista ja rynnäkköä, mutta biisi on dynamiikassaan mielenkiintoisempi. Uuden demon parhaimpia biisejä, kliimaksi on mulle sen kolmen minsan kohdilla huiluvan huilimisen jälkeen iskevä sahariffi, joka jo alussakin lyhyesti esiteltiin. Setti on soitannollisesti ehkä nadisti tiukempaa kuin esikoisella, ainakin rummut tuntuvat vähän paremmilta.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta