Graving From The Inside

Lords Minion | 05.09.2006 | Black Metal
3:50
8.50   2262 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Azazoth 26.09.2006
Erno kannattaa nostaa arvosanaa tässä on sun lyriikoita : P
0   +1 +2
 
8
Leninsger 26.09.2006
Alussa tulee semmoinen fiilis, että tahdissa olisi kompurointia, mutta se osoittautuu ennemminkin virhearvioinniksi. Sahauksen ns. hittimelodiakulku on näppärä, eikä tipu sinne kaikkein geneerisimmän tavaran puolelle. Tyylillisesti biisi on ihan rehellisen oloista black metallia, joskin ilahduttavalla äänenlaadulla ja loppupeleissä ehkä jopa tunnistettavalla soundilla. Ehkä olen aineissa tai kuunnellu tätä demoa liikaa, mutta kyllä teillä näyttäisi joku ihan potentiaalinen oma ääni vielä kehittyä. Erottuu sieltä kaikkein harmaimmasta joukosta edukseen, vaikkei omaperäisyyden lottovoitto olekaan.

Sehän ei nyt tietenkään ole biisin tarkoituskaan, mutta tulipahan mainittua.
0   +1 +2
 
10
banQ 24.09.2006
kun kuuntelin tätä kipaletta, ni kysyin broidilta et tietääkö mikä bändi kyseessä, ja hän vastas et "dimmu" :p sit kerroin et joo ei ja niin. tää biisi on tykein \,,/
0   +1 +2
 
8
nahkis 13.09.2006
tuo rääyntä on melko omaperästä ja sopoi kyllä ihan hyvin tähä. rummut on jees.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 06.09.2006
Tämähän kuulostaa jo teknisemmältä vedolta, mutta hienon intron jälkeen se teknisyys vaihtuu taas perusjyystöön. Puolentoista minuutin paikkeilla alkava marssi pätkä on kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno ja sopivasti tunnelmaa tuova osio tähän muuten melko tylsähköön teokseen. Rumpalille meni pojot tämän kohdalla siitä intron riehumisesta, marssi pätkästä ja kokonaisvaltaisesti soitto on puhdasta eikä turhanpäiväisiä kikkoja/fillejä viljellä minne sattuu. Menee itsensä toistamiseksi, mutta vokaalit on edelleen se kantava lenkki teidän rumassa retkueessa :) Ei missään nimessä ole paska biisi tämäkään, mutta parin paskan kohdan takia ei voi kiitettävää heittää, vaikka siihen olisi kaikki rahkeet ollutkin. Mikseritasolla on kyllä helposti paremman keskiluokan yläpuolella.
0   +1 +2
 
Kyrath 29.09.2006
Kato Syffelin bändi! Se on muuten Lord's Minion jos puhutaan Loordin Minioonista. Musa ei iskeny kyl.
0   +1 +2