Dawn Of The Darksun

Lords Minion | 05.09.2006 | Black Metal
5:07
8.44   2887 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Biisi toimii, Sopivasti rokkaavuutta tässä mun makuun... Liidejä tulee kitaralla sitten taas mielestäni hiukan liikaa. Laulajalla on kyl raaka ääni, mikä miellyttää suunnattomasti... Kokonaisuudessaan kelpo kappale, ei löydy mitään suurempaa moitittavaa. Hail Satan!
0   +1 +2
 
7
Leninsger 26.09.2006
Sävellysansioidensa puolesta Dawn of the Darksun edustaa sitä simppelimpää osastoa kuin Graving From the Inside, ja onkin kokonaisuutena enempi rokkaava läpihuutojuttu kuin eeppinen peikkotarina LOTR-maailman haamuarmeijasta. Se ei kuitenkaan tapa biisiä, vaan tuntuu toimivan voimavarana. Dawn of the Darksun jää päähän soimaan hittivetoisen kertsiräyhännän, rokkaavan (black 'n roll, eh?) yleistuntuman ja kohtalaisen tarttuvan sahausmelodian ansiosta. Ehkä tää onkin sitä perusbläkkiä, joka toimii keikalla pakollisena mukanalauluna (yleisö laulaa mukana ja hihhei, jne), mutta toisaalta jokainen aloitteleva BM-bändi tarvitsee jonkun helposti tunnistettavan värssyn, jolla karistaa turhan moniosaiset biisirakenteet kantapään känsöihin alkoholin noustessa yhä enemmän ylös.

Pitäkkee jatkossakin joku tuntuma tämmöisiin hittiparaateihin, vaikka demon kuullenna voinkin sanoa, että rahkeita on isompaakin. Ehkä niitä on vähän tylsä soittaa noin muusikon vinkkelistä, mutta tarpeeksi kova asenne ja ansaittu (?) yleisö on omiaan nostamaan sitä soittomukavuutta juuri tämmöisten biisien kohdalla.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 22.09.2006
Hyvä vitun saunavihta! Jos logossa on kaksi ristiä ylösalaisin, niin onko sitä vittu samantien verrattava Mayhemiin? Eihän tuo logo muuten näytä yhtään sinnepäinkään väännetyltä! Saatana mitä idiootteja maailma pitää sisällään.
0   +1 +2
 
8
Saunavihta 18.09.2006
Ihan näppäränkuulonen ralli.....logosta tuloo miäleen, että on tulu pojilla Mayhemin logoa silmäiltyä kerran jos toisenkin :D
virvelisaundi saisi kyllä olla toinen.
0   +1 +2
 
9
Thrash_Desaster 13.09.2006
Toimii, vaikkei yleensä tuo bläkmetalmäyräily nappaakkaan. hyvä ralli.
0   +1 +2
 
7
LHG 09.09.2006
Alku tuntui liian pitkältä ja laulurytmityksiä miettisin uudelleen. Muuten mainioita riffejä ja tunnelma on itselleni ainakin sopiva. Tulee mm. mieleen swordmasterin wraths of time levy.
0   +1 +2
 
9
Nicolaus IV 08.09.2006
Ei paskempi. Toka riffi on jopa tanssittava. Harvoin kuulee näin tarttuvaa riffiä black-metallissa. Leadi kitara hyppää vähän silmille.
0   +1 +2
 
9
Zamu 06.09.2006
tiukkaa mättöö :P tää on just tätä oikeeoppista underground black metallia! \,,/
0   +1 +2
 
7
A-P Mäkelä 06.09.2006
Oikein kelvollinen suoritus. Menevä, sopivan yksinkertainen piisi ja tuotanpuolellakaan ei ole ruvettu pelleilemään ja säätämään liikaa. Ainut mikä jää kaihertamaan on nuo vokaalit joissa ei yksinkertasesti ole tarpeeksi potkua tai persoonallisuutta. Tällaista peruskurkkukorinaa johon pystyy kuka vaan ja joka kuulostaa siltä, et joku yrittää olla kiukkunen ja epäonnistuu pahasti.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 06.09.2006
Eikös tämä ole vanha ralli, mutta uudestaan nauhoitettu? Ja hyvä että nauhoititte uudelleen, koska paskojen saundien alta paljastui kelpo black metal kappale. Vokalistin suoritukset ovat onnistuneet samoin kuin instrumentitkin soitannollisesti, pahempia puukolla keuhkoon mokia en havainnut. Tuo ensimmäinen riffi hankaa jotenkin melodiallaan vastaan ja muutenkin sitä jauhetaan aivan liikaa biisin aikana. Muut riffit ovat kyllä mukiin meneviä vaikkei omaperäisyydellään loistakaan. Saundeista iso +, niiden puolesta tämä on julkaisu valmista soppaa, rouhea kitara särö, sopivan taustalle miksatut rummut ja erottuva basso, mahtavaa.
Vähän mielen tilasta riippuen arvosana on 7-8, mut pistetään nyt kasi kun vituttaa kaiken maailman asiat.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta