Anna Bröö

Lokosa | 14.05.2008 | Rock
2:52

Pidä meidät erossa - EP:ltä

8.00   967 kuuntelua

Kappaleen sanat

Valmis, olen tuhonnut kaiken niin kuin osasin,
huono selitys, kaikki minun vikani,
ja nyt paljastan kasvoni peilille,

valmis, olen peitellyt jäljet joita kävelin,
oli se tympeä sana jonka unohdin,
ja join sinunkin tuoppisi tyhjäksi

Sen piti olla vain lasi viiniä leffan jälkeen,
joku joi minun pääni täyteen,
ei se mennyt niin

Valmis, oli pelissä kaikki mutta hävisin,
onko väliä sillä, oma vikani,
ja nyt paljastan kasvoni peilille,

valmis, olen tuhonnut kaikki mihin kajosin,
olin Jumala mielestäni, mokasin,
myin himosta kasvoni toisille

Joku saatana joi minun pääni täyteen,
vain lasi viiniä leffan jälkeen,
ei se koskaan mene niin

Saata vielä, aamuun asti,
päästä irti, huomiseen,
saata vielä, loppuun asti,
ja unohda.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_W_ 24.02.2010
Reipas meininki ja laulaja vetää fiiliksellä, hienoo. Soundit on aavistuksen mallia reenikämppä, mut kyllä tätä mielellään silti kuuntelee.
+2   +1 +2
 
SirKeke 22.05.2009
Onpas karut soundit. Biisi on ihan groovaava mutta soundit tosiaan vois tehdä enemmän oikeutta toimivalle sävellykselle ja timmille soitolle. Soundien lisäks laulua pidän tässä selvästi heikkoutena.
+2   +1 +2
 
Black Dog 18.05.2009
Hieman kevyempää rock-kamaa, joka tuo kiitettävää vaihtelua ringin niin metallivoittoiseen tarjontaan. Uuden sukupolven rokkia, homma toimii ja biisi etenee jouhevasti...lopusta plussaa!
+2   +1 +2
 
8
Transparent 12.05.2009
Jotenkin ihan tosi hyvä meininki! Mukavan vauhdikasta, leppoisaa ja kiukkuista yhtäaikaa. Tarttuva kertsi ja hienoa rytmittelyä.
+2   +1 +2
 
Olppa 10.05.2009
Alku kuulostaa ainakin tosi hyvältä. Etenkin bassolinjat. Mukavaa että bassollekkin on keksitty jotain muuta kuin vaan pohjaäänen rimputtelua. Laulujan saundi toimii hyvin tämän kaltaisessa musassa, eikä siinä ole muutenkan mitään valittamista. Hyvää matskua.
+2   +1 +2
 
8
PutteAtte 03.05.2009
Ihan jees settiä. Hyvä meininki, ja ihan mielenkiintoiset riffit. Bassosta en oikein pidä, seikkailee ehkä jopa vähän liikaa, mun makuun. Rummuissa ei oikein ole potkua. Laulussa on selvästi fiilis messissä, hyvä hyvä. Tuo heti alussa oleva riffi ei kuulosta omaani korvaan kovinkaan hyvältä. Tuo sen jälkeen tuleva hieman vahvemman kuuloinen kohta toimii paremmin. Paras kohta biisissä oli tuo 1.30 kohalla alkava ja alkuriffiin päättyvä kohta. Harmonikka nyt oli ja suorastaan läpän kuuloinen.
+2   +1 +2
 
Reettori 02.05.2009
Asennetta ja tahtoa ainakin löytyy joka alueelta. :D Basistina oli pakko kiinnittää huomiota bassokuvioihin. Mukavaa, että perus rokkibiisiinkin saadan kunnon bassonsoittoa. Saundi on mukavan muriseva. Komppikitara jää vähän hiljaselle suurimmaksi osaksi. Menevää musaahan tämä.
+2   +1 +2
 
renegaderide 28.04.2009
Vaikka mixi on ihan ok siinä mielessä että kaikki kuuluu niin jää vähän purkkimainen demofiilis. 2 min kohdalla jotain epävireistä ja sekavaa. Laulu perussuomirock-tyylistä, ei mitään vikaa mutta hyvin samantyylistä kuin esikuvilla,
+2   +1 +2
 
7
Ibanez man 27.04.2009
Pidän laulajasta, sekä kitaristin tyylistä. Biisistä itsestään puuttuu hieman sitä meininkiä ja menoa mistä pidän. Jäin myös odottamaan tältä räjähtävää kertsiä ja jotain vetävää riffiä. Tältään ihan keskiverto meininkiä.
+2   +1 +2
 
8
Fillari 27.04.2009
Ok veto, soitto oli persoonallista ja laulu hyvää, tästä piisitä voisi tehdä 2. version hieman rauhallisemmalla kompilla ja melodisemmalla otteella, mut tää on vain mun mielipide, siisti ja asiallinen veto joka tapauksesa.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat