Silence (part2)

Lime | 09.08.2003 | Chill Out
5:19

Inspiraatio jatkui joten tein toisen osan. Poikkeaa kyllä edellisestä paljolti mutta on hyvin samanlainen tunnelmaltaan. Ehkä jopa hiukan parempi. Tämä myös kannattaa kuunnella.

8.25   1561 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
spiritusandasper 21.02.2004
Samaan malliin mennään kuin ekassa osassa ja hyvällä mallilla on tämäkin. Nuo kitarat ovat kyllä todella mainitsemisen arvoiset. Ehkä tämä on aavistuksen tuota edellistä osaa parempi ja muutenkin lähentelee arvosteluasteikon huippua sen verran tehokkaasti että eihän tässä voi muutakun chillailla ja fiilistellä ja pudottaa kattopisteet. Juu, jatkahan vaan tätä rataa. :)
0   +1 +2
 
Khimil 21.12.2003
Uuh... Taas oikein öinen, rauhallinen ja chilli tunnelma. Kitarafiilistely kevyellä delay-kaiulla on tunnelmallinen ja lämmin. Harmonisten elementtiensä osalta varsin onnistunut.

Ikävä kyllä rumpubiitissä sen sijaan kuuluu aika hyvin läpi tuo Fruityloops. Sampleissa on potkua ja siltä osin homma toimii - joskin crash-sample on aika kökkö - mutta alun potkiva ja menevä biitti ei enää kymmenennen, identtisen kerran jälkeen miellytä. Biitissä olisi aineksia vaikka mihin, jos sitä varioisi kevyesti joka tahdissa. Sitten vielä lopetuksesta - crash-iskusta - voisin rumpalina sanoa sen verran, että crash-isku vaatii lähes aina myös basariniskun samaan aikaan. Näin siihen tulee vähän potkua.

Tätä kuuntelisi ihan mielellään myös ilman rumpuja. Biisi on muuten erinomainen, mutta rumpuraita ei tällaisenaan oikein kolahda.
0   +1 +2
 
9
a98 15.12.2003
tää oli kyllä soundillisesti parempi ku silence.. tai nuo kitarat on aivan perkeleen hyviä! siis ihan mielettömiä. ja ehkä bassosta tykkäsin tässä enemmän. biitti silence ekassa osassa on hiukan parempi, mutta tässä ehkä taustat joten siitä tällekkin 9.. lisää vaan tätä matskua..
0   +1 +2
 
8
Putte 13.12.2003
Jos mulla ois saunassa stereot ni tää sois siellä 24/7! ja sit tää vois kans sopii jonnekki hissiin soimaa ettei siel ois nii tylsää.. :S joo nyt on kyl jutut vähä väsyneitä.. Hyvä biisi oli! =)
0   +1 +2
 
9
a98 12.12.2003
jees tämäkin ihan laatu chilliä.. toi ekan silencen biitti oli hiukan parempi, mutta hyvä tämäkin, ja tuo basso toimii hyvin tollasena ykkösellä löytynäkin. rhodesit on makeet, antaa hyvin rauhoittavan fiiliksen. jotenkin epäilen että toi kitara on looppi, on se sen verran hieno ja oikean kuuloinen. 2:48 alkava padi on vähän liian synteettinen ja terävä fiilikseen, joku enemmän filtteröity pehmeempi olisi sopinu paremmin, tai enemmällä reverbillä. mutta joo hyvöö menoa.
0   +1 +2
 
9
sabine 21.11.2003
olipas hauskankuuloinen biisi, enpä ole ennen pahemmin kuunnellut tällasta, mut joo,mä tykkäsin tosi paljon...kivoja pikku kikkailuja ja loistavaa menomeininkii, mut silti niin chilliä;)
0   +1 +2
 
8
aluminiumblade 20.11.2003
V Aalto sanoo aika iskevästi! :) Samaa mieltä hänen kanssaan. Kirjotinkin jo vähän matkaa samanlaista juttua, mut sit luin sen ja huomasin olevani hänen kanssa samalla aaltopituudella tässä asiassa :P
0   +1 +2
 
Zeus 12.11.2003
Rauhallinen biisihän tämä oli.  Biitti oli mun mielestä vähän tylsän puoleinen, en erityisemmin pitänyt siitä. Komppi oli liian nopea verrattuna rauhalliseen taustaan. Rummut olisivat voineet olla hiljaisemmalla ja pehmeämmät soundit olisivat toimineet mulle paremmin. Vähän kaikua enemmän olis rummuissa voinut olla. Synakitara oli mun mielestä parasta tässä biisissä. Melodia oli mukavan laahaava ja vähän jatsahtava. Tämä ei ole musiikkia, joka olisi lähellä mun sydäntä, joten arvosteleminen on todella vaikeaa. Eli ei välttämättä kannata ottaa mun mielipiteitä vakavasti… ;)
0   +1 +2
 
4
binks 19.10.2003
täyttä paskaa
0   +1 +2
 
9
daft 16.10.2003
Näköjään säkin osaat käyttää fruityloopsia jos oot kerta ton tehny sillä...biisi alko mukavasi ja parani loppuu päin mentäessä...=) täst vois antaa sellasen 9 reippaasti=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat