Snorkkeli (2005)

LEMON SLIDE | 07.11.2005 | Goa
5:14

Mocbas 10/2005 featuring Sporty Shorty!

9.14   4171 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SportyShorty 24.08.2007
suomi saundi on mulle kaikkee sekasin siis musa tyylei joo ja plää plää påläää!!!!!!!missä ne festarit8)
0   +1 +2
 
9
JM 13.03.2006
puoskari heitti osuvan kommentin. Mullahan on kaljaa. Pitäisköhän nousta tästä tuolilta ja hyppiä vähän. Niin tämä on hieno kaikin puolin. Aluksi kuuntelin kuulokkeilla ja en minä kyllä soundeissa mitään valittamisen aihetta huomannut.. Oikein loistava biisi.
0   +1 +2
 
10
PUOSKARI 25.02.2006
Ei vittu, ku ois kaljaa!!
0   +1 +2
 
9
Jukka1 07.02.2006
Lol@comments, mut kivoi luikertelevii venkuloit ja vonkuloit! Biisi ei käy missää vaihees tylsäks vaan vaihteluu piisaa, jotenki tuntuu et noi melodiset soittimet jää usein ton bassolinjan ja kickin alle, mut voi johtuu näist kajareist jotka puskee bassoo vähä turhan paljo. Tykkäsin paljo tost neljän minsan paikkeil lähteväst kakoilevast soittimest. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
kyntteri 05.12.2005
miten mulle jotenki tulee aukikcon kommentist semmonen olo et suomisaundi - mitä se nyt tarkottaaki, on jotenki negatiivinen asia itsessään ku pitää monta kertaa erikseen korostaa et "ei mitenkään negatiiviseen sävyyn". En ymmärrä miksei kaikki vaan voi puhuu musiikista ja siitä et on se paskaa vaiko tosi paskaa. Jos haluu jotain genreillä ni voi samantien alkaa käytää kastijärjestelmää ja laittaa sällit järjestykseen. Mut hei Henkka haluun viel korostaa etten sano tätä kaikkee millään taval negatiiviseen sävyyn u know ;-)
0   +1 +2
 
roope_sarana 12.11.2005
hmm saundithan täs on aivan päin vittuu. tää lähti vahingossa ennen aikojaan mestoille, mut hyvä et jotain ees lähti. :D:D:D 2 points.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Soundit yllättivät positiivisesti, tässä on äänimaisemassa tilaa runsaasti, sitä ei suomisoundissa kovinkaan usein ole (anteeksi Roope, taas puhun siitä negatiiviseen sävyyn). Vaan on tämä silti makuuni vielä ehkä ihan hilusti turhan epäselväksi miksattu, ei pahasti mut kuitenkin. Kickissä saisi kyllä olla ehkä vähän enemmänkin vielä alataajuuksia? Rytmiikka toimii, tässä on oikeinkin hauska gruuvi ja kyllä tätä reivaisi oikein mielellään. 1:15 tienoilla lähtevät nintendohenkiset melodiarevittelyt toimivat. Bassolinjassa on myöskin aika hauskaa meininkiä, hyvä soundikin.

Biisi elää mukavasti, kolmen minuutin kohdalla tuleva osio on varsin mukavaa vaihtelua alkuun. Gruuvi pysyy ja pitää tiukasti otteessaan. Loppupuolella on ehkä vähän turhan epämääräistä kakoilua mutta ehkä se on vain hyvä. Näin hyvällä toteutuksella sekin lopulta toimii. Biisin lopetus on oiva.

Hei, tämä oli aika piristävän persoonallista meininkiä genressään, hauskoja ideoita ja erikoinen kokonaisuus. Toimi mulle kyllä! Soundillisesti parasta kuulemaani sellaista musaa jonka minä lasken suomisoundiksi (ja ei, en todellakaan tarkoita käyttää tuota sanaa mitenkään negatiiviseen sävyyn, se vain kuvailee mielestäni tietyntyylistä suomalaista psykeä hyvin :)
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 08.11.2005
zomg

mitä tähän nyt pitäs sanoo?!

/me humps u
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta