Let Me Live

Lekas pig band | 28.05.2006 | Rock
5:13

biisi on soitettu ihan tosta noin nauhalle..bändi ei itse asiassa ollut kerennyt kuin pari kertaa biisin vetää läpi ennen nauhotuksia..No etteenpäin sanoi mummo lumessa..Biisin on sanoittanut ja säveltänyt Nick Kulmakka ja sovittamisessa bändin jätkät vaikuttivat aika lailla..Ja kunnia ja muut syytökset miksauksista Rollen pajan henkilökunnalle..No kuunnelkaa siitä..

7.89   7677 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

rumpoint 05.07.2007
säkeistön kitara kuulostaa hyvältä ja pari kertaa esiin putkahtava piano sopii kans hyvin biisiin.. laulajalle plussaa
0   +1 +2
 
kaneheinonen 04.07.2007
Ihan hyvältä kuulostaa, vaikka äänitysmenetelmä onkin mitä on. Kunnolla tuottamalla tästä tulisi hyvää radiokamaa. Aika tasapaksua on mun makuuni, mutta kuten sanoin, radiokamaa.
0   +1 +2
 
8
Paronie 22.06.2007
Ihan toimiva kipale. Kitarasoundi varmasti ollut alunperin ihan mukava, mutta äänitysvaiheessa menettänyt hieman potkuaan. Kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään.
0   +1 +2
 
7
Jezebel 18.06.2007
Hyvää perusrokkia. Kertsissä paranee roimasti, kun laulukin jopa kuuluu. Muutenkin asenne triplaantuu kertosäkeen kohdalla. Soitto kuulostaa minun korviini hyvältä, pieniä epävireisyyksiä laulussa ja kitaroissa havaittavissa. Mutta nehän ovat pikkuseikkoja rokkenroll-musiikissa.
0   +1 +2
 
Laulua on vaikea kuulla hiljaisessa osassa. Peruskipale kulultaan ja ehkä ihan hivenen puuttuu omaperäisyyttä tai yllättävyyttä, mutta mukava meininki. Hyvä peruskontrasti hillityn ja rehvakan välillä. Pianosoundi ei nyt tässä äänityksessä istahtanut kokonaisuuteen, mutta paremmilla soundeilla ehkä. Lisättävää: lisää stemmoja joihinkin B kohtiin ja Why don't you stay away-kohtaan eritoten.
0   +1 +2
 
8
mf 13.06.2007
mitä sitä turhia treenaa jos homma toimii..ja toimiihan se..laulu ehkä hukku pikkusen mutta eipä tuo nyt liikaa haitannu..hyvä biisi, hyvä melodia..
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Soundit vaikuttaa alussa ainakin ihan kivalta. Biisi käynnistyy hyvin, kunnes laulu alkaa. Siinäpä heikoin lenkki viilattavaksi. Kovempi laulu toimii paremmin, hönkäily ei oikein. Kitarasoundit on säröskitassa perseestä.. ei edes dingolla ollu tuollaista flangeriefektihässäkkää skebassa. Pianokin tulee mukaan jossain kohtaa, se on kyllä miksattu jotenkin ihan päin vittua, kuullostaa päälle liimatulta. Tai sit se on vaan soitettu jotenkin niin. Kyllähän tästä biisistä sais ihan toimivan kipaleen, ehkä hitinkin.
0   +1 +2
 
NinjaBaka 01.06.2007
Ihan hyvältä kuulostaa, vaikka laulu vähän välillä tasapainottelikin. Vähän olisin myös kaivannut enemmän potkua ääneen. Piano oli varsin kiva taustalla.
0   +1 +2
 
Pitk 26.05.2007
Laulu muuttuu kertsissä partemmaksi; säkeistössä turhan lakoninen, jonnin verran epävireessäkin. Myös lausuminen paranee ärjynnän myötä. Kitara voisi olla vähemmän prosessoitu. Ei toimi tällaiseen tuollainen Wanna-Ba-Amerikka-kitara. Choruspedaalin käyttö pitäisi muutenkin säätää luvanvaraiseksi. Biisi itsessään aika keskinkertaista poprockia esikuvien hengessä.
0   +1 +2
 
6
Tomi Luoti 25.05.2007
Jotensanniin laiska fiilis tuli, melodioissa on jujua, hieman ehkä banaalia menoa minun makuun, mutta on ihan osattu tehdä laulu. Laulanta toimii, mutta Bonjovit ei minnuun kolaha.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 18 19 20

Viimeisimmät kuuntelijat