Unehen Nukkunut

Laulajan Laulut | 10.10.2016 | Folk
5:03

Uusi 2016 versio vanhasta vuodelta 2008 tekämästäni kipaleesta.
Säv&San M.Toivonen

10.00   450 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vahtoma 12.09.2017
Oot sinä kyllä hieno tulkitsemaan näitä hienoja biisejäsi. Aivan helkkarin vahva veto taas. Sussa on semmosta Ismo Alankomaista karismaa. Maaginen biisi!
+2   +1 +2
 
Windywalk 31.08.2017
Tämä biisi on mietityttäny mua ehkä eniten sun biiseistä. Aluksi en pitänyt tästä ollenkaan. Nyt kun olen kuunnellut sen jo monta kertaa, täytyy sanoa että erittäin väkevää tunnettahan tämä viestii. Tossa on sellasta raakaa tuskaa. Sävy on tosi jännä, niin kuin HF sanoo tuossa aikaisemmin, vähän kalevalamainen... ja sitten siihen on sotkettu rämisevämpää skittaa, ja lopussa, niin kuin Ääneenajattelija sanoi, vaihtuu tilalle tyypillisempää pop kuviota, ja melodia on tunnistettavaa Markoa. Mun mielestä tämä on yksi sun taitavimmista luomuksista ehdottomasti. En sanoisi että biisi on kaunis, mutta todella vahva esitys, ja sitä on tullut kuunneltua paljon :)
+2   +1 +2
 
J. Hifish 05.02.2017
Lähtökohtana sanottakoon, että yleensä en kauheasti pidä teksteistä, joissa on paljon toistoa. Sitten on poikkeuksia kuten tämä biisi. Tässä on jotain maanisen progressiivista kalevalamaista magiaa. Laulutulkintakin osuu juuri nappiin. Hieno kokonaisuus.
+2   +1 +2
 
Marko Hyvä! Tämä oli hieno! Toi sun vibra sopi tähän biisiin kyllä tosi hyvin! Tämän tyyppinen musiikki ei kai ole lempimusiikkiani...mutta tämä jotenkin kolahti . En tiedä mitkä on ollu fiilikset tuolloin kun biisin teit...mutta olisi vaikea uskoa jos kertoisit biisiä tehdessäsi ajatelleesi seuraavan viikon työvuoroja ;). Kolahti...kun "duuriosio" lähti , en ollut aluksi varma pidinkö siitä, kun olisin halunnut leijua noissa tummissa sävelissä. Mutta loppujen lopuksi se toimi aika hyvin, ei jäänyt sentään niiiiin melankolinen olo.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat