25 joulukuuta kello neljä aamulla

3:35

Mikserin Joululaulu 2015 kilpailuun.

9.00   473 kuuntelua

Kappaleen sanat

Kuusipuun neulaset on varisseet
kaatuneen kuusen juurella
jäähtynyt on joulupuuro jäähtynyt
kylmennyt kinkku matolla

Keittiön ikkuna on särkynyt
Viima vain sisään puhaltaa
Ulkona joulun valot vilkkuvat
Maijassa isän matka saa alkaa


Jouluna lapset saavat lahjoja
parhaita niitä toivotaan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Windywalk 21.12.2018
Mun piti nostaa tää biisi tuonne vuosipäivä ketjuun ja olen pitänyt silmällä päiviä, ja silti meni ohi! Tämä on mun mielestä kaikkien aikojen upein joululaulu. Oon kuunnellut sen varmaan useita satoja kertaa valehtelematta, ja aina se säväyttää sielua ja sydäntä yhtä rajusti.
+2   +1 +2
 
10
Windywalk 27.12.2016
Tämä biisi kyllä kolahti. Mä tykkään "isosta" musiikista, leveä stereo soundi joka täyttää pään (näin kuulokkeilla nyt ainakin) ja sun ääneen uppoaa (oletan että sinä laulat tässä) Kamalan surullinen biisi mun mielestä, mutta nyt kun joulu on ohi, niin ei haittaa.
+2   +1 +2
 
9
Felix N 13.01.2016
Tosi hieno äänimaisema tässä näin kuulokkeilla kuunneltuna. Hienot kaiut. Tällaiset hieman synkeämmät joulusanoitukset eivät ole normaalisti ihan minun juttuni (koska pidän paljon oikeista joululauluista), mutta tässä tekstin ja herkän tunnelman välinen ristiriita toimii huvittavalla tavalla. Hienot pianot ja harras tunnelma. Hyvät vokaalit ja komeat kuorot myös. Jouluisuus tavoitettu täydellisesti. Melodia jää mieleen ja jopa taianomaisuutta tunnelmasta löytyy.
+2   +1 +2