Ylpeästi vainaa

3:57

Säv Lassi Heiskanen, Janne Saksa
San Lassi Heiskanen
Sov Janne Saksa, Lassi Heiskanen

Musiikki Janne Saksa
Laulu Lassi Heiskanen

9.00   1898 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Peysface 26.04.2013
Tää on kyllä kerta kaikkiaan mainio. Hieno sävellys, lyriikka toimii ja toteutuksessa on onnistuttu.
0   +1 +2
 
10
milo05 11.03.2013
yhdyn edellisiin täysin kova kaveri olet hieno asia,lippu korkealla ja eteenpäin täysii.
0   +1 +2
 
10
Zerakiel 16.10.2012
Piti levyraadin seurauksena kuunnella muitakin biisejä... ainut sana mikä tästä biisistä tulee mieleen, on "täydellinen". Toimii kaikki, soitto, laulu, sanat.. huhuh.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 25.08.2012
Näin pidempään kuunneltuna tämä biisihän on ihan maailmanluokan tasoa! Enemmän tällaista sisällöllistä poppia! Nostan samalla arvosanan 10! Kiitos!
0   +1 +2
 
9
tahtila 15.07.2012
Onpas komeasti arratut jouset, istuvat kappaleeseen kuin nyrkki silmään ja heti tietää, että nyt on panostettu sovituspuolella kunnolla. Instrumentaatio toimii muutenkin hienosti, "vispiläjatsailu" säkeistöissä jäi mieleen erityisen oivana valintana. Kontrasti säkeistön ja kertosäkeen välillä on miellyttävä, sovituksen dynaaminen kaari toimii kaikin puolin hienosti.

Laulusta: Soundi on "turvallinen" ja periaatteessa ihan miellyttävä, mieleenpainuvasta persoonallisuudesta ei tosin pääse antamaan plussaa. Jokin fraseerauksessa vaikuttaa vielä keskeneräiseltä omaan korvaani. "Osoittakaa missä astunut olen harhaan" -säe jäi mieleen, jotenkin tuosta puuttuu energiaa suhteessa muuhun.

Hiukan tuo pianon osuus kertosäkeessä pisti omaan korvaani. Kertsin lopussa piano toimii äärimmäisen hienosti, mutta sitä ennen soiva triolipapatus tuntuu hiukan tönköltä. Saattaa johtua osittain soundistakin. (Voin mielessäni kuvitella jonkun hieman pienemmän ja hiljaisemmaksi miksatun soundin hoitamassa saman roolin pianon kompatessa yksinkertaisesti pitkillä soinnuilla.) Mutta pientähän tuo on, muu kokonaisuus on niin maukas.
Hevisankarisoolo tällaisessa biisissä yllättää ja saa hymyn huulille.

Sävellys ja sanoitus ovat laulusoundin tavoin tyylilajissaan turvallisia. Ei mitään kovin mullistavaa, mutta kelvollista.

Ihan toimivaa poppistavaraa. Erittäin onnistunut sovitus tekee tästä useamman kuuntelukerran arvoisen.
0   +1 +2
 
10
Lautajaska 19.06.2012
Odotan, että tämä alkaisi soida radioissa. Ellei tämä millekään levylafkalle ota kelvatakseen, niin jo on kumma.
0   +1 +2
 
Jozhik 27.12.2011
tykkäsin!
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 17.12.2011
Niin ja ton sello-osuuden jälkeen koko biisin aikana soi tuollainen pieni pumppaava suhina. En tiedä onko se tarkoituksellista, koska omasta mielestäni se kyllä jopa tuntuisi toimivan etenkin säkeistöissä.
0   +1 +2
 
10
tuntematon_pelle 17.12.2011
Sanotaan nyt vielä näin uusilla korvilla kuunneltuna, että basarissa ja virvelissä on vähän oudot soundit tähän biisin. Basari on mun mielestä aivan liian iso ja virveli liian napsahtava. Tosin soolon aika virveli oli huomattavasti muhkeamman kuuloinen. Lauluakin on ehkä kompressoitu vähän liikaa, mutta se toisaalta on aika normi tällaisessa musassa. Muuta pahaa sanottavaa ei löydy. Toi säkeistön kasvavuus ennen kertsiä toimii kyllä hyvin. Hyvä biisi edelleen. Ei mulla muuta.
0   +1 +2
 
10
LivedNatas 08.12.2011
Tässä on pojat tainneet käydä ihan paremman luokan studiossa äänittämässä materiaalia. Kuuntelin kappaleen kolme kertaa putkeen ja pakko kyllä sanoa, ettei sanoista yksikään jäänyt mitään mieleen, mutta sävellyksestä huokuu jonkinlainen "maailmanpelastajafiilis". Älyttömän hienon kuuloiset jouset, sekä todella paljon tuotannollisia yksityiskohtia, joita kuunteli mielellään! Ainoa elementti, mikä pisti hieman korvaani oli kertsin hieman tönköhkö piano. Makuasia tosin, eikä se kokonaisuutta mitenkään häirinnyt. Eniten tykkäsin kappaleen eriosien välillä olevista dynamiikan vaihteluista. Voisitko laittaa minulle yv:tä, ja kertoa missä/millä kokoonpanolla tämä on äänitetty?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat