Taivaan laulu

Lassi Heiskanen | 14.10.2013 | Suomipop
3:48

Säv.San Lassi Heiskanen
Sov. Janne Saksa, Lassi Heiskanen
Laulu Lassi Heiskanen
Musiikki Janne Saksa

9.24   1283 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

teodikea 10.01.2014
Ensimmäine mielle-yhtymä on anssi kela. Laulu on liian lakoonista ainakin noin alussa. Sitten se alkaa olemaan kosketuksen säkeistössä. Zen cafe on toinen vertauskuva. Korjaa tota sovitusta alussa, koska toi lähtee ihan hyvin vauhtiin.
0   +1 +2
 
8
Kerel 01.01.2014
Helposti pop! Digsin rummuist, josta pääsen siihen, että ne oli kitarointiin nähden liian hiljaisella. Lyriikat oli aika simppelit, mutta oot kyllä hyvä laulaan. Kirkas ja selkeä artikulointi, toki miksauksella osansa, mutta huomaahan sen ilmankin. Kitaroinnista en jostain syystä pitänyt. Lieneekö särö. Annan kuitenkin reippaan 8p
0   +1 +2
 
8
R-iQ 30.12.2013
Hienosti tuotettu biisi. Kaikki saundit kohdillaan ja oikeissa paikoissa.
Pikusen pitää nillittää tylsästä rumpuraidasta. Biisissä oli pari kohtaa mitkä kunnon rumpufilli olisi kruunannut, ja se virvelin päristely ei vanhene niin nopeasti jos sitä ei käytä läpi biisin.
Iso filliksiä tai viboja ei kuitenkaan lähtenyt. Muuten eritäin hyvä poppiralli parilla koukulla.
0   +1 +2
 
9
vvaurio 28.12.2013
Noh mistä aloittaisin... Soundit on oikein hyvät, miksaus ym. toimii, hyvin tuotetun kuulloista äänipötköä tässä.

Kitarat on myös aika kivat, ja niitä olisi saanut olla lisääkin tässä biisissä. Melodiat toimii hyvin, peruspoppisointukulkuja ja välissä pari aika jännää koukkua jotka antaa biisille vähän luonnetta.

Mutta mutta... kokonaisuutena arvioiden, kokemus jää vähän vaisuksi. Ei tule sellaista ahaa-elämystä, ei nouse niskakarvat pystyyn... ehkä tämä ei vain oikein iske minulle. En tiedä tarkalleen miksi - kaikki osa-ainekset ovat kasassa, mutta kokonaisuus jää pikkasen vajaaksi. Hei! Idea! Ehkä tämä toimisi paremmin sellaisena ysärivoimaballadina, jos tempoa nappaisi vähän alaspäin ja ymppäisi särökitarat taustalle... ;)

No, hyvä biisihän tämä kuitenkin on. Ei vaan ittellä oikein sytytä jostain syystä, mutta makuasioillehan ei voi mitään. Kyllä mä ysin tälle silti lätkäsen.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 27.12.2013
RHCPmäinen komppikitara ja hewiä soolossa. Hyvin tuotettu ja toteutettu ralli. Sanat ovat edelleenkin kliseiset, mutta mitäpä väliä. Kymppi on ja pysyy.
0   +1 +2
 
9
Felix N 27.12.2013
Hyvin tuotettu biisi hyvällä lauluäänellä varustettuna. Sävellyksenä ja sanoituksena perushyvää tavaraa. Kitarasoolosta plussat. Tämän levyraadin paras kappale.
0   +1 +2
 
10
polonium 23.12.2013
Lassin kappaleissa on yleensä kosketimet tärkeitä. Tämä uusi soundi on kyllä mieleeni. Laulukin on kehittynyt. Ei tässä mitään muuta vikaa ole kuin tuo jatkuva virvelin pärinä. Kyllä se virvelin pärinä a-osaan olisi käynyt. Onkohan se joku muoti juttu?
0   +1 +2
 
J. Hifish 11.12.2013
Kitarat onistuneet erityisen hyvin tässä biisissä. Lassin äänen väri on kyllä passeli tällaiseen kitarapoppiin. Kaihoisa love-sanoituskaan ei nostattanut ärsytyskynnystä, joten tämähän kuullostaa vallan tasapainoiselta kokonaisuudelta.
0   +1 +2
 
Snacke 31.10.2013
Edelleen toimii, kenties jopa paremmin kuin ekalla kuuntelukerralla. Pikku Boset aika sopivat tällaiseen miesvokalistimusaan, varsinkin ilman subbaria oikein hyvä meininki äänimielessäkin.
0   +1 +2
 
Snacke 28.10.2013
Kertosäen folkrockmelodia kruunaa kepeän, mutta toimivan popkappaleen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta