Sut tahdon kokonaan

Lassi Heiskanen | 12.04.2011 | Akustinen
4:36

Musiikkivideo löytyy youtubesta: http://www.youtube.com...

säv / san Lassi Heiskanen
sov Lassi Heiskanen & Janne Saksa

Laulu - Lassi Heiskanen
Musiikki - Janne Saksa

9.43   1295 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
accent 28.10.2012
Iskelmäradiokamaa, eli "en tykkää" vaikka oikeesti tykkäänki, ainakin siinä mielessä että arvostan laulu- ja soittotaitoa. Näitä on aina vaikea kommentoida kun omat fiilikset tällaista musaa kohtaan ovat niin neutraalit eikä näistä jää mieleen oikein mitään, mutta kun radiossa soitetaan huonompaa ja tylsempääkin musiikkia, niin siinä valossa voisin väittää tätä melko hyväksi biisiksi. Kivankuuloiset rummut by the way.
0   +1 +2
 
9
veezay 28.10.2012
tulee vahvahkot suomileffafiilikset. tää on se biisi joka lähtee soimaan kun lopputekstit alkaa skrollata ruudulla. toi kitarassa ja laulumelodiassa oleva suuri septimi ja pehmeet rummut on varmaan se joka saa noi vibat aikaan. laulu kuulostaa muuten vähän etäisesti samuli edelmannilta, ainakin tyyliltään.

kokonaisuutena oikein moitteetonta ja neutraalia tavaraa. puolivälin paikkeilla lähtee piristävä kitarasoolo. ennen vikaa kertsiä ois voinut tulla joku parin tahdin nostatusbridge että siihen kertsiin ois saanut sopivasti lisäenergiaa. mut oishan tää näinkin ihan valmis biisi.
0   +1 +2
 
10
asara 26.10.2012
En välttämättä tällaisia aina jaksa kuunnella mutta tämä todellakin toimi mulle. Laulusuoritus hipoi täydellstä tähän biisiin. Herkkyys ja tulkinta kohdallaan. Kitarasoolo loistava. SävSovSan erinomaiset. Ei kun levyttämään.
0   +1 +2
 
8
tahtila 23.10.2012
Nyt löytyi sen tyylinen biisi johon teikäläisen soundi ja laulutyyli todella sopivat. Harmi sinänsä, että kappale ei ole sieltä ihan mielenkiintoisimmasta päästä. Sävellyksestä tai sanoituksesta ei jäänyt useankaan kuuntelun jälkeen juurikaan huippukohtia mieleen.

Sovitus ja toteutus toimii jälleen, tosin häiritsevänä elementtinä huomiota varastaa tuo ylimekaanisen kuuloinen vispiläsnare ja ankeanpuoleinen kitarakomppaus kertseissä. Plussat soolon jälkeisestä lyhyestä herätyskohdasta.

Muutaman kerran tämän voisi Suomipopilla kuvitella pyörivän, mutta tuskinpa välttämättä historiaan jäisi sen suurempana hittinä.
0   +1 +2
 
7
buranaC 16.10.2012
Cheddaria tursuaa kaiuttimista. Koska mie en tunne olevani kykeneväinen käsittelemään tällaista määrää kyseistä maitotuotetta, pyrin tässä arvostelussa ottamaan tavallista teknisemmän ja objektiivisemman näkökulman: kaikinpuolin pätevää radiokamaa, kaikki on mukavan pehmoista soundeista lyriikoihin. Itse en tule kuuntelemaan uudestaan, mutta uskon menevän läpi for all the casual listeners of Radio Iskelmaeae.
0   +1 +2
 
8
azone 16.10.2012
oon tykänny paljon Lassi teijän biiseistä, mut tää on ensimmäinen tämmönen, liian radio soitto biisin kuuloseks väsätty, mikä sais vaihtaa kanavan iskelmältä groovelle.. tarinahan on hieno rakkauden osoitus taas, eikä biisissä sinällää mitää vikaa ole, mut kyllähän näit biisejä mahtuu tusinaa viistoista.. ei oo semmosta mitää erikoista juttua mikä esiintyis edukseen, tai erottuis muista saman genren mies ja kitara musisoinnista..
0   +1 +2
 
10
Zerakiel 16.10.2012
Ihan kaunis tsipale. Laulusoundi on hyvä. Jaksaisin radiostakin kuunnella tällaista settiä. Soolosta ektrapojot. Ja musiikkivideosta myös!
0   +1 +2
 
10
Tomi Kalevi 01.10.2012
Hieno kitarasoolo. Kappale hivelöi muutenkin korvia loistavan orkestraation ja miksauksen ansiosta. Ja jarrumiehen kohtalo mietityttää. Jatko-osan paikka.
Biisi on ollut soittolistalla jo pitkään, eikä poistu.
0   +1 +2
 
rviinama 14.01.2012
Hieno kappale, saundit kohdallaan ja instrumenttivalinnat juuri oikeat. Upeita seesteisiä osia, jotka pitävät kuuntelijaa otteessaan. Akustien ja pelkistetty esitys on vahvuus eli mitä vähemmän ääntä sitä parempi. Mutta mutta... laulupuolta pitää skarpata ja varsinkin täman tyylisessä musiikissa, jossa homma voi kaatua jopa äänen pieneenkin epävireyteen. Eli laulun pitää olla sujuvampaa, ei töksähtelevää sanojen ulosantia, lisäksi korkeissa lauluosuuksissa häiritsi äänen kireys. Kun laulupuoli saadaan samalle tasolle kuin soittimien saundit ja kappaleen sovitus takaan, että ottajia löytyy.
0   +1 +2
 
10
Susimies 09.12.2011
Lassi sulla on oikeesti sen tasosia nää biisit että ihmettelen miks sulla ei oo levysopparia jo vai onko se tietonen valinta? Sun tyyli tuo mieleen akustisen version Anssi Kelasta ja sun ääni jotenkin tuo mielee myös Olavi Uusivirran. Tosi mukavia nää sun biisit semmosia rauhallisia ja rentouttavia. Jos pyytäisin muijan käymää iltakahvilla voisin hyvinki laittaa sun biisit soimaa taustalle herättämää semmosta tunnelmaa et saattas vaikka lykästää :D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta