Jos nainen tahtoo

Lassi Heiskanen | 23.09.2011 | Akustinen
3:37

Säv, San Lassi Heiskanen
Sov Janne Saksa, Lassi Heiskanen

Laulu Lassi Heiskanen
Soittelut Janne Saksa

9.20   941 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jamsteri 11.12.2011
Saundimaailma kaikin puolin on kyllä tosi hienon kuuloinen. Samoilla linjoilla olen aika pitkälti muidenkin kommentoijien kanssa. Ainakin tuosta, että laulua tulee aika tiuhaan tahtiin välillä. Mutta ei se tunnu haittaavan.

Olisin ehkä halunnut kuulla säkeistöjen lauluissa melodioita laajemmalla skaalalla, nyt tässä oli välillä sellainen vähän räpähtävä meininki. Kuitenkin positiivisessa mielessä onneksi. Toisaalta tämä voi myös olla seurausta tuosta sanojen tiheydestä. Ja sitä en tiedä miten vaikeaa tästä tulisi, mikäli sitä skaalaa laajentaisi. Kuten Tosi Torka kirjoitti, tällaisena tuo ei ole ainakaan liian vaikea laulaa. Näin lopuksi sanon, että oikein mainio veisu.

Jäi muuten päähän soimaan tuo kertosäe...
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 06.12.2011
Täähän on varsin maukkaan kuuloista! Ehkä snadisti valittamista tulee siitä että tässä tykitetään sanoja niin nopeasti etten meinaa pysyä kärryillä, mutta siis selvästi ne kuitenkin lausutaan. Voksut olis vähän tummemmiksi voinut miksata. Tykkäsin kanssa noista pienistä raspeista tuolla väleissä. Olisit voinut enemmänkin käyttää tota raspia. Ehkä omaan makuun vähän liiankin tuotettua. Voisin kuvitella, että tää toimis äärimmäisen hyvin livenä pelkän akustisen ja laulun varassa.
0   +1 +2
 
Susimies 05.12.2011
Tuli jostai syystä mielee Irwin Goodmanin vanha tuotanto, se on hyvä asia! :)
+2   +1 +2
 
Kostiainen 04.12.2011
Akustinen kitarointi on aina jees. Jännä rytmiryhmä taustalla. Mikä kumman instrumentti tässä on matkassa? huuliharppu, mandoliini vai mikä? Sanotuksissa on liikaa toistoa..
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta