Flair (Radio edit)

Lasada | 17.02.2005 | Melodic Trance
3:28
8.27   1966 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Joo hyvin rullaa.
0   +1 +2
 
8
Bemary 24.04.2005
Alku kuulostaa ilmavalta, aurinkoiselta, iloiselta, toiveikkaalta - kaikelta positiiviselta, ja antaa lupauksia siitä, et ny o mahollisuus kuulla jotain poikkeuksellista, ainaki Mikseri-tasolla.
Ikävä kyl sain pettyä. Vaik biisi onkin kauttaaltaan sitä samaa mitä alku oli, siinä se ongelma piileekin: tästä puuttuu jotain ratkaisevaa. Tästä puuttuu se koukku tai toistuva efekti, joka nakuttaa sävelet tonne takaraivoon ja pakottaa palaamaan tän teoksen äärelle kerta toisensa jälkee. Hyvin o miksattu - tosin bassot sais tykittää mahtipontisemmin. Niistä saa keskinkertaiseenki biisiin rutkasti lisäenergiaa. Kannattaa pitää mielessä, vaik taatusti tiesit sen jo iha iteki ;) Sääli vaa, et tässä bassot o alistettu jonneki taustalle. Ny tää biisi o vaa "nätti" eikä "jumalainen".
Pituus o todella hyvä. Radio edit'it o aina mun suosiossa.
Lopetus miellytti korvaani. Ei iha se perinteisin ratkaisu, ja just sitä hyvästä biisistä haetaanki: jotain harvinaista, ellei jopa täysin uutta... Aivan siihe tää ei yltäny kokonaisuudessaan, mut sanoisinpa, et sulla o mahiksia räjäyttää vaik minkälainen Mikseri-pommi kuha vaa jaksat säätää ahkerasti viel jokusen kuukauden... :)
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 21.03.2005
Alun synat oli niiq aivan mahtavat. Tunnelma onnekseni kehittyy ja tämä biisi on kuin onkin Meldista Trancea!
Melodiat olivat niin mahtavat, että minun on nyt aivan pakko antaa kymppi.
0   +1 +2
 
P. Virta 18.03.2005
Todella hyvä biisi, etenkin itse satun pitämään oikein erityisesti kyseisestä tyylilajista, kaikki soundit on tasapainossa.
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Just... Tämä on kuin joku olisi ottanut frutyn.. Lätkinyt siihen kasan kämäisiä VSt synia ja sitten apinoinut aivottomasti jotain puhkikulutettuja trancepätkiä. Ei mutta HEI! niinhän tässä on tainnut käydäkkin. Perkules.. Noh... Klisekokoelma mikä klisekokoelma melodioilla jotaka on jo kuultu 500 tälläisessä biisissä. Miten te oikeasti jaksatte tehdä tätä samaa biisiä uudestaan ja uudestaan. Noh... ehkäpä korvani ei vain ole kehittynyt kuulemaan niitä nyansseja näissä biiseissä. Pah... Oma mokani kun en vain tajua... "miljoona trancen kuuntelijaa ei voi olla väärässä"
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 15.03.2005
Däng. Alku ei taas paljon lupaillut, ja biisi tuntuu lupauksensa lunastavan. Täyttää kyllä paikkansa omassa genressään...
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
antakaa happee!!!! tää on just tätä huttuu joka aiheuttaa mulle hyperventilaatiota. eieieieieiei...ei vaan pysty tai kykene...sori
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Trance on genre, jossa on aika vaikea päästä eroon peruskliseistä ja nousta sen puhkikulutun massan yläpuolelle. Tämäkin biisi on teknisesti ihan hyvin tuotettu, mutta ideat, harmoniat ja kuviot ovat niin tuhansiin kertoihin kuultuja, että biisiä on lähes mahdotonta erottaa niistä lukemattomista trancebiiseistä, joihin täälläkin on törmännyt. Koskahan tulee se trancebiisi eteen, joka ihan oikeasti saa aikaiseksi olon että "wau, jopas onkin uutta ja ihmeellistä"
0   +1 +2
 
dirtylicks 14.03.2005
Kiva melodinen Trance biisi vaikka en trancea kuuntelekkaan en varsinkaa tällaista kuuntelisi. mutta näin jos pakko on kommentoida ni ei huono ainakaan :)
0   +1 +2
 
Tässä on nätti alku. Ja melodia. Vaan niin on monessa muussakin kappaleessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta