Rebirth

LAHO | 23.04.2007 | Industrial Metal
3:57

The Other Side -albumilta. Tavallaan levyn avaus. Raskasta runttausta.

7.86   1117 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
morningmist 10.07.2007
Tämäkin toimii hyvin! Itse asiassa tämä Lahohan on musiikkia jota oikeastikin jaksaa kuunnella :DDD
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 27.05.2007
Biisi lähti käyntiin vähän voimattoman oloisesti. Mutta kitaran pärähtäessä soimaan meni parani heti. Lauluahan tämä kaipaisi, mutta jos pelkkää taustaa kuunnellaa kun muutakaan ei voi, niin hyvältähän tämä kuulostaa. Se aloitus toisiaan voisi olla jotekin vähän häijympi.
Kokonaisuutena biisissä oli mukavasti vaihtelua, ja jotenkin vähän rokimpi meno kuin yleensä teollisuusmätöissä, vaikken genreä hirveästi tunnekaan.
0   +1 +2
 
conjoiner 06.05.2007
Rumpusoundit ekaks herättävät huomion erinomaisuudellaan. Kitarasoundissa voisi olla vähän enemmän särmää jotenki. Vähän turhan pehmeen kuulonen mun makuun. Syntit tuo tässäkin vahvasti mieleen Rammsteinin. Soundimaailmaltaan toimiva ja tosi, vaikka itse pidän yleensä enemmän "kylmemmästä" teollisuusmetallista.
Biisi toistaa itteään mutta se ei kyllä mitenkä rupee haittaamaan tässä.

Laulun kanssa saattas kans olla aika jännää.
0   +1 +2
 
6
Kamikaze Jesus 23.04.2007
Olen aina hieman kavahtanut konerumpu + sähkökitara soundia,
koska siinä yhdistelmässä tuppaa syntymään tosi aneemisen ja
tehdasmaisen kuulosta huttua.
Nine Inch Nailsmäisissä meiningeissä tässä mennään
eikä se nyt ihan täysin paskalta kuulosta..
Laulujen kanssa nää toimis tosi hyvin!
0   +1 +2
 
9
Mystinen, mutta kuitenkin hyvin konkreettinen kipale... Herättää ristiriitaisia tunteita.
Mystisinä pitäisin erityisesti noita "kummitusäänillä" varustettuja kohita, konkreettisina taas noita raskaampia rymistyksiä.
Hyvä juttu tässä oli se, että "bassot" ja "bassorummut" olivat sopivalla voimakkudella, joissakin biiseissä nimittäin ärsyttää se, että bassoäänet eivät ole pehmeitä vaan rätiseviä ja muiden äänien yli hyökkääviä. Tässä kipaleessa siis sitä ongelmaa ei (kiitos siitä) ollut.
Kipaleeseen on myös mielestäni saatu sopivan paljon vaihtelevuutta. Instrumentaalibiisien kompasuskiviksi osoittautuu yleensä samojen asoiden potenssiin n toistaminen, mutta vaikka tässä samoja melodioita käytetään useamminkin, niin niitä melodioita on sen verran monta, ettei ehdi kyllästyä. Ja asian vaikuttaa tietysti se tosiseikka, että melodiat ovat hyviä.
Mielipiteeni tästä on kyllä vahvasti positiivisella puolella. En nyt ehkä kuitenkaan aivan täydelliseksi biisiksi tätä sanoisi, mutta melko lähellä sitä tämä liikkuu. Kyllä tämä siis aivan kiitettävän arvoinen biisi on.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta