Sky High Tommy

LadyKiller | 05.06.2006 | Hard Rock
3:10

aikojen alussa tehty(ensimmäinen)
perus jumppa

8.80   1281 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
MikuThaRock 18.07.2006
Diih. Tyttölaulu on aina plussaa ja se että se ei ole mitään tarja turusta on vielä parempi. :) Biisi oli rokken rollia niin ei siinä niin tarkkaa oo soittomokat. Pikkusen tarkkuutta soittoon. Välillä kuulosti vähän epävireiseltä ja että joku vetää nyt yhen sävelen ylempää jotaan. Mutta siis muuten ihan jees. Siitä se lähtee. Rock`n Roll
0   +1 +2
 
7
Ozzyneito 27.06.2006
Biisinä ihan jees ja varsin esikuvauskollista kamaa, soittokin toimii, mutta ongelmia löytyy jonkinverran muusta osastosta. Laulajan ääni oli imo aivan kauhea, jos tämä on ainoa tapa saada bändiin jotain omaa saundia, niin olette aivan hukassa. Ihme kiekumista, mutta en ainakaan yhdellä kuuntelulla löytänyt suurempia epävireisyyksiä. Ääntäminen kusee ja pahasti, ei siihen sen enempää. Saundit olivat yleensä melko jees, mutta kitarat jäivät varsin ohuiksi. Soolokitaristi osaa soittaa varsin hyvin ja siitä ehkäpä suurin plussa. Vaikka kuinka osataan tehdä tarttuva kertsi, niin ei sitä tarvi toistaa miljoonaa kertaa.

Kokonaisuutena melko mitäänsanomaton biisi, jossa kuitenkin pari ihan jees jippoa, jotka jäävät heikkouksien alle.
0   +1 +2
 
10
viherkukko 13.06.2006
katos eddy mooorrrooo!!! se on roope tää sälli täs :D käykääs kuuntelee post reklamii, mun projekti ;) perkele kybä läks!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta