Jääkausi

Laava | 21.01.2008 | Rock
3:02

Joskus saattaa käydä niin, että henkinen ilmasto menee oikein tosissaan pakkasen puolelle. Niin vain käy, vaikka meteorologisesti katsottuna ilmasto lämpenee. Jollet usko, katso ulos ikkunasta!

9.25   4214 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
uneksija 22.08.2008
Aivan pakko laulaa kertosäkeessä mukana :)
0   +1 +2
 
Siddhartha 25.07.2008
..tässä yksi niistä.
kertosäettä lukuunottamatta hyvä ralli. Se kertsi on omaan makuun jotenkin liian "POP". toisaalta nää on mun omia antipatioitani, joten kuten kaikki jo tietääkin, nää mielipiteet voi heivaa minne haluaa...
mut mä tykkäsin siitä intron jälkeisestä tummuudesta...siinä hengessä kun olis koko virsi jatkunu niin helvetin hyvä.
0   +1 +2
 
johnnymichael 22.02.2008
Hyvää ja toimivaa matskua, kuulee että homma on hyvin hanskassa ja pätevät tyypit asialla!
Näin se menee, kun homma toimii! JEAH!
0   +1 +2
 
10
Veneficus 04.02.2008
Ensimmäisenä huomion vie miksauksen kivan kuulas ominaissoundi. Antakaa anteeksi, mutta tuosta alkuriffistä tulee mieleen aina The Cure, eikä todellakaan missään huonossa mielessä.

Rummuissa on juuri sellaista jykevyyttä mitä tällainen lopunajan tarkastelu vaatiikin. Basso rullaa tyylikkäästi mukana antaen kappaleelle groovea kitaran maustaessa tyylikkäällä vähäeleisyydellä.

Kertsin potkaistessa sisään lyödäänkin nopealla kytkimen käytöllä pykälää isommaksi. Tämä helkkarin kertsi on soinut tasaisella tahdilla päässäni vähän väliä siitä asti kun kuulin tämän kipaleen ensimmäistä kertaa. Toimii!

Ensimmäisen kertsin jälkeen tuleva kitaraosuus on ehdottomasti lempikohtani biisissä. Sen olisin suonut mieluusti tekevän encoren kappaleen aikana mutta kierrätys olisi toisaalta saattanut syödä sen tehoa. Joka tapauksessa erittäin hienosti rakennettu.

Sellainen otsalohkoa kutitteleva gilmourmainen soolo on ainoa asia joka tästä kappaleesta puuttuu. Mutta hienoilla sanoilla, kauniilla sävellyksellä ja toimivalla sovituksella varustettuna tämä on ehdottomasti puhdasta kultaa! Tätä lisää!
0   +1 +2
 
8
vasara1 04.02.2008
Ovelan kuuloinen piisi, ripaus modernia kolmatta naista, olen kuulevinani, hyvää sellaista.Skitta jutut oli tarttuvia, vaikka kunnon sooloa jäin kaipaamaa.
0   +1 +2
 
10
Tunnelma on hyinen, muttei lamaannuttava.
Sanoitus on nappiinsa osunut. Sopii biisiin ja laulajahan onnistuu erittäin hyvin tulkitsemaan sanoman, luetaan varsin suureksi plussaksi.

Biisin kokonaisuudessa ei moitteen sijaa, varsin mallikas sävellys ja sovitus. Jotain jää tästä biisistä helisemään kaikuna kallooni, joten se onpi merkki muistijäljistä, tämä on siis muistamisen arvoista.

Laadukas biisi, jota kuuntelee intensiivisesti, nauttien.
0   +1 +2
 
Pastori 23.01.2008
Ihan tiukan rallin on taas Laava vääntänyt. Mukavaa pientä kikkailua on heitelty perusrakenteen sekaan joka rikkoo sopivasti kokonaisuutta. Laulussa tosiaan on tapahtunut hienosti kehitystä ja kertosäkeen donhuonomaiset stemmat kuulostavat hyvältä. Vähän isompaa ja raskaampaa vaihdetta kaipaisin kuitenkin lisää, ettei ihan Happoradioksi mene hommat. :) Mutta hyvä biisi kaikin puolin silti.
0   +1 +2
 
8
teletatti 23.01.2008
Mainion alun jälkeen odotin kovempaa kertsiä.
0   +1 +2
 
Nauticus 22.01.2008
Suoraan paukahtaa käyntiin ja saundit miellyttää. Oikein hyvin toteutettua kamaa. Kiva pikku bridgefillittely ennen kertsiä. Pikku miinusta kertosäkeen "peruspoppimaisuudesta". Ei istu stoneriin se. Kyllähän tuo muuten uppoaa, vaikken suomeksi laulesta yleensä perusta kauheasti. Keep it goin'.
0   +1 +2
 
Haava 22.01.2008
Parasta Laavaa. Veikeä sävellys peräti. Vekkulit bassot jotka tekevät biisiä yllättävän paljon. Nuo läpiviiltävät skittasaundit toimivat. Itse vähän enemmän olisin sellaista rosoa antanut niissä noissa kitaravaleissa olla. Laulu on kivasti mennyt eteenpäin viimelevyltä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2