Pride/Holes (RI:SA)

KVI | 11.05.2008 | Aggrotech
4:32

104 bpm.

Meidän tulkintamme RI:SA:n Reincarnate_VIR -albumin kappaleesta Pride/Holes.

+ this is our major enemy +

www.mikseri.net/risa

9.12   8173 kuuntelua

Kappaleen sanat

they bath in filth
they let it all down their throats
they hunger for more lies to believe
they make themselves feel incomplete

they all choose their own masters
they all lose their own eyes
they all suffer the same disorder
while they dont wake up and realize

they laugh and they cry but they dont think too wise
they are given pride and outfit of an angel
it makes them proud of their altars of love

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Epoche 04.10.2009
Oho, tässä on kyllä tiettyä iskevyyttä. Basari sais lyödä alempaa, muutenkin alakerta on vähän olematon. En tunne alkuperäistä joten en kovin isosti tässä raapustele.
Vokaalit olivat todella tiukat! Saundit olivat rapsakoita, tuli mieleen yks kirja jonka hitler kirjotti.
+2   +1 +2
 
Haava 30.08.2009
Jumalauta kun pamahti heti naamalle. Kirpeitä diskantteja. Voimaa. Maskuliinisuutta puhdasta vihaa. Rumjut junnaavat kuin vihan armeijakunta viimeisellä varssilla ja viiltelevät äänet kipristävät korvia. Jostain kaukaa kuuluu tummuuteen hautaunutta vihaa ihmisäänen muodossa. Kappale etenee varmasti kuin teollisuus laitos valmistaa lisää massatuhovälineitä. Itse sävellys oli hieno. Saundipuolella ainos vähänkään kommentoitava. Rummut jäivät jotenkin "kuivakkaiksi". Kaikki muut saundit elivät ja viilsivät. Rummut olivat jotenkin "elottomat" saundiltaan, vaikka sävellyksellisesti toimivatkin hyvin. Sopivan eloisa monotonia siinä sävellyksessä. Kappaleen kokonaisrakenne oli kuin moottorijuntta. Tkee työsä ja jättää jäljelle vain möyhityn maiseman.

Saatanan hyvä. Pitääpä kuunnella myös originaali...

Nyt on originaali kuunneltu. Kyllä tämä toi aivan uusia ulottuvuuksia esiin originaalista. Erinomainen remiksi. Kymppi napsahtaa. Jotenkin tämä remiksi tuo täyudestä kaaoksesta esiin tumman kuoleman. Kaunista. Saatanan kaunista.
+2   +1 +2
 
9
Kallemania 24.08.2009
Tästä tulee mieleen joku cyberpunkgoottivampyyriluola jossain leffassa, heh. Genre itseässään on minulle täysin vieras. Basari on liian muovinen, muuta en valita soundeista. Bläktyyppinen rääkyminen on hieman ärsyttävää pitemmän päälle, puhtaasti vedetty ja sopivasti efektoitu matala puhdas laulu voisi tehdä hienon kolkon tunnelman. Korkea ja kimeä pimputtelu melodia jää osittain jopa päähän soimaan. Taustakomppi kantaa hyvin 4 ja puolen minsan ajan, semmosta tehdasmenoa siinä on kivasti.
+2   +1 +2
 
9
Fillari 14.07.2009
Hienot soundit jä mieleen päällimmäisenä ja musiikki on moniulotteisempaa kuin ensikuulemalta vaikuttaa, vaikka ei ole mun ominta genreäni, kuntelin sujuvasti ja tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
maaninen 14.07.2009
Mielenkiintoinen biisi. Tuli Nine Inch Nails vähän mieleen. Hienoja saundeja, fiilis kohdallaan. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
ELECTRIGEM 02.07.2009
Aivan loistavan synkkä biisi. Rokkaa tykimmin!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 21.03.2009
Rumpukomppi iskee kyllä kaikessa monotonisuudessaan. Täytyy olla saundipuoli, joka nostaa sen näin korkealle tasolle. Nyt huomasin miten nerokasta oli sijoittaa snare hieman vasemmalle. Se luo kuvan että rumpukomppi liikkuu koko ajan ja haitsu vetää snare aina takaisin. Rummut leikittelevät mielelläni! Muutenkin tämä loistaa äänimaailmallaan, taustalla soi synamattoja pitäen huoneen koko ajan raikkaana ja kiinnostavana. Tehdaspiippaukset kolahtavat aina minuun ja säröilevä pulssikin on varsin maukas. Tästä kyllä löytää uusia juttuja koko ajan kun vähän aikaa kuuntelee, se on todella tärkeä seikka musiikissa! Vokaaleista sen verran että aluksi vähän oudoksuin niitä, mutta nyt ne uppoaakin todella hyvin. Ne ovat muutenkin yksi soitin keskellä koko soppaa eikä mitään perinteistä laulua. En tiedä mitä huonoa keksisin, ehkä osa kuuntelijoista pitävät tätä liian yksitoikkoisena, mutta minuun uppoaa.
0   +1 +2
 
9
I.V 22.07.2008
Mukavan hidasta. Melodiaakin löytyy. Vokaaleissa munaa!
0   +1 +2
 
9
Raep-FIN 15.07.2008
No laitetaans nyt jotain palautetta tännekin. Mainostithan sentään. :)

Alusta lähtien eteenpäin äänet ovat aika helvetin hyvät sekä laadullisesti että ihan omien mieltymyksien mukaan, tulee nuo 80-luvun halloweeni-leffat etäisesti mieleeni, mutta eivät nyt sentään niin korneina kuin mitä ne ovat. Rummut ovat taas sitten täydelliset, ronskisti old-schoolia tyyliä. Rääkyminen on hyvällä volalla/pitch-tasolla ja muutenkin hyvän maun rajoilla. :DD:D Ohuetkot syntikat yms. kuulostavat kans ihan hyviltä, ja melodianlinja kiertää ainutlaatuisesti muiden elementtien kanssa. Tämä on kuin silkkaa (hiukan hidasta) Cubanatea. Kuitenkin jää sellainen kankea maku suuhun, hivenen kyllästynyt, en tiedä johtuuko väsymyksestä, kun ei tämä nyt niin kauhean synkältä kuulostanut, eikä myöskään niinkään apocalyptiseltä. Mutta sentään tämä on jotain siltä väliltä. Ei mikään aiheeton biisi.

Kaikki äänet ovat kokoajan hyvällä mallilla eikä niistä jää sanottavaa. Ehdoton cover-hitti.
0   +1 +2
 
9
Fitz 10.07.2008
On kyllä todella tylyn kuuloista vokalisointia, toimii hemmetin hyvin. Jollain lailla ehkä selkeämmän kuuloinen ja riisutumpi kuin RI:SAn versio, mutta kuitenkaan kumpikaan ei ole parempi tai huonompi, en osaa vertailla. Ja se on minusta hyvä. Etenkin rumpusoundit, ja tuo kummitteleva synth melodia puree. Kyllä näin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta