Parantaja

KVI | 09.12.2007 | Aggrotech
5:24

116 bpm.

nihilismin sävyttämä kappale.

kappaleesta mainittua:

"Kappale on mielellä leikkiä, etsien joaisen hiljaisen salaisuudenkin, mutta
paljastuttuaankaan kuuntelia ei halua sen loppuvan." - Nevermind

"Taustat on todella massiiviset ja samalla yhtenäiset mikä aiheuttaa tämän lievän apocalyptisen tunteen kappaleessa." - Coivisto

"Teknisesti biisi potki perseelle kuin raiskattu karhu" - Iletys

"Munaa on kuin omeletissa" - Veneficus

8.00   10112 kuuntelua

Kappaleen sanat

Saatanan lapset kuolleet nousee haudoistaan.
aamu koittaa, on aika nousta kerettiläisten ja vääräuskoisten.
iankaikkinen pimeys peittää maan.

katsoin silmiin viattomiin raiskatun.
ei pappi antanut kuin kyrpää ja raamatun.

missä jeesus kun kärsit ja vituttaa?
on aika etsiä uusi henkiparantaja.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Wargoth 24.04.2010
Oikeet rummut koneitten kaveriks vois kuulostaa jokseekin hyvält...
+1   +1 +2
 
9
Skirnir 15.02.2010
Whoa! Aivan mahtava biisi! Tätähän kuuntelee erittäin mielellään. Pitääpä pyöräyttää vielä pari kertaa.
+1   +1 +2
 
10
Epoche 04.10.2009
Naapurini vihaavat minua nyt. Tämä biisi on todella hyvä, vaikka genre minulle onkin täysin vieras. Ja nyt saatana menee hermot, ei sitten soi striimillä nykimättä kuin kuoleva kana - siispä dl-tauko tässä välissä. Vitun mikseri! Voi vittu nyt alustetaan yhteyttä, en saa ees ladattuu tätä biisii - kiva uus paskamikseri. No, tämä päätyy kovalevylle kunhan tää paskasivu lopettaa kaatuilun..
+4   +1 +2
 
7
Sylvatir 06.09.2009
Introsta en hirvesti pitänyt, mutta yleisesti kappalehan kuulosti oikein kivalta, vaikka mielestäni taustoista jäi jotenkin se "tummuus" ja dynaamisuus puuttumaan, mainittakoon, että genrehän on lähes tuntematon itselleni. Toi mukavaa vaihtelua siihen särökitarasoundiin jota yleensä kuuntelen.
+1   +1 +2
 
Lihis- 14.07.2009
Enemmänkin industrial-metallia kuin electro-indua minun mielestäni. Kappale on hyvin toteutettu, mutta sitä vaivaavat viime aikoina aivan liian yleinen dynamiikan puute ja puuroutetut vokaalit. Melodisesti kappaleesta tulee mieleen black metal, soundillisesti liikutaan hieman industriaalimmissa maisemissa.

Ainakin kuulokkeilla soundit menevät hieman puuroisiksi, kaikki varmaankin kuulostaa hyvältä erikseen, mutta yhdessä... Kaikkien linjojen kuulemiseksi saa höristää korviaan oikein kunnolla.

En osaa sanoa pidänkö kappaleesta, vai en. Rakenne on kiinnostava, välisoitot ovat kiinnostavan erilaisia, mutta kappale silti kaipaisi enemmän dynamiikkaa. Kaikki tulee kutakuinkin samalla volatasolla koko ajan ilman minkäänlaista kontrastia, mikä syö tunnetta kappaleesta. Biisi olisi tehokkaampi, jos se vaimentuisi joissakin kohdissa.
+2   +1 +2
 
Haava 07.05.2009
Jees. Oikeaa indua. BM-stiringit ja synakuoro meisingit raaoitelulla. Eihän tästä voi kun pitää. Tummnapuva rakuus jäytää stereiota siinä missä kuuntelijaansakkin. Haukkoo henkeään puskeakseen tärykalvot yhtä ruvelle kuin se munaton eunukkikuoro jo on eilisen ruoskintansa jälkeen.

Se mikä suurimmassa taiteellisessa visiossa jää puuttumaan korvautuu helvetin hyvällä ja periteisen iskevällä toteutuksella, joka itsessään jo ansaitsisi nipullisen parsaa... perseeseen. Kympin toteutus.
+4   +1 +2
 
9
Asafa 17.07.2008
Apokalyptista. Militaristista. Suurta. En ole ennen tälläista kuullut, vaikka industrialia paljon meneekin. Tässä on jotain omaperäistä, synkkää ja mielipuolista. Tosi hyvä
+3   +1 +2
 
6
spintonik 19.02.2008
Noin neljäs tumma biisi peräjälkeen, piti tarkistaa onko playerissä joku bassokorostus päällä. Ei ollut. Oletan tietynläisen riipivyyden ja rankan semi-epämiellyttävän soundin kuuluvan industrial genreen. Tästä puuttuu se soundi, koska miksaus on liian tumma. Kuuntele musiikkiasi eri soittimissa, autossa, äidin ja iskän iloksi heidän luonaan, ym ym että saat kuvan siitä, toimiiko miksausympäristösi oikein. Jos asut normaalisssa betonisessa opiskelijakerrostalossa ym, kalusta huoneesi kirjoilla ja kirjahyllyillä että saat liian kaiun huoneesta pois. Lisäksi varmista että kajarit jotka käytät on kunnolliset, esim Behringer Truth 2029 -sarjan kajarit eivät ole niin tolkuttoman kalliitkaan.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.02.2008
Tylsää jumputusta. Laulusta voisi saada enemmän selvää. Basarissa hirveä saundi. Yksitoikkoinen biisi. Enemmän koukkuja mukaan ensi kerralla.
0   +1 +2
 
SirKeke 15.02.2008
Alku oli lupaava, mutta sen jälkeen biisi muuttui melko yksitoikkoiseksi. Genrestä mitään tietämättömän korvaan tuntui, että säröä oli jo liikaakiin. Jaa-a, enpä muuta osaa sanoa kun ei varsinaisesti ole aivan omaa musiikkiani.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 11 12 13

Viimeisimmät kuuntelijat