Elites (Industrial Heat remix)

KVI | 24.03.2008 | EBM
3:15

93 bpm.

Remix Mechanik Project:in kappaleesta.

www.mikseri.net/mechanik/

8.80   1276 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JerePee 10.11.2009
kiva chillaus biisi!
0   +1 +2
 
7
Salminen 24.08.2009
Vähän aution kuuloinen äänimaisema tässä kappaleessa. Bassorumpu monottaa kuin psykopaatti ja yläpäässä on tavaraa mielin määrin, mutta alempi keskialue on käytännössä tyhjä. Melkein koko kappaleen odottelin koska bassokitara tai vastaava lähtee mukaan. Lopussa saapuu kitara vähän alamiddlen tontin reunoille norkoilemaan, mutta siitäkin on alapäät leikattu niin tehokkaasti pois että se hautautuu kaikkien muiden kilkuttimien alle.

Sävellyksellisesti teoksessa oli kyllä hyviäkin ideoita, erityisesti tykkäsin lopun kitarasoolon räkäisistä meiningeistä. Jotkut sointu- ja melodiakulut olivat vähän oudoksuttavan kuuloisia, etenkin tuo 1:43 tuleva kromaattinen sointulasku ja koko kappaleen ajan toistuva hiljainen monofoninen syntikkariffi. Vai pianoltako se yrittää kuulostaa?

Lisätkää tähän bassokitara ja jotkut häiriintyneet voksut niin numero nousee kohisten.
+2   +1 +2
 
10
GxBx 24.03.2008
oho ei se mikseri sekoillukkaa, tääl on oikeesti toinenki biisi!

taidanpa nyt kuunnella eka ton alkuperäsen...

noniiih, oli ihan jännittävä ja tiukka drummabasso tuo alkuperäinen, katotaas mihis tää sijoittuu...
Hui helvetti, erittäin tiukkaa fiilistelyä. Yltää vähintään esikuvansa tasolle. Tähän ois kyllä saattanu sopia hiljanen joikaus tonne taustalle. Cleania runsaalla säröllä vois toimia sillai hauskasti noitten kuoro-osien kanssa. Muta joo täähän oli symphonic electronicaa industrial maustteilla. Erittöin hyvää sellaista, tosin en ole vastaavanlaista pahemmin kuullut..

vituttaa vaan kahta kauheemmin ku tota blissiä ei miskeri suostu vieläkkää lataa ja tätä ei muutenkaa pysty >>::(( taidanpa nauhoittaa suoraan äänikortilta ^^,
0   +1 +2
 
10
tosiaan niinkuin endorpheeny sanoi rauhallisempi ja syksyinen kappale... Jos joskus teette levyn niin pistäkää tämä biisi vaikka loppuun keventääkseen tunnelmaa... Mutta tosiaan... Toimii... Kaunista... Ei muuta sanottavaa... Rakentava kritiikki sikseen nyt...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat