A Glitch for the Circles

Korh. | 28.11.2009 | Post-Metal
17:49
9.50   458 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Talven keväisen illan hiljaisena ja utuisena hetkenä päätin pitkästä aikaa kuunnella kyseisen kipaleen ja ai että se on edelleenkin rentouttavaa kuunneltavaa! En ole aiemmin arviota tästä tehnyt, joten eiköhän jo olisi vallan aika turista mielipiteitä ja tässäpä niitä olisi...

A Glitch for the Circles koostuu selvästi eri osioista, kuten esittelyssäkin mainitaan, jotka muodostavat yhtenäisen ja todella monipuolisen kokonaisuuden, missä ainoastaan loppuosan monotoninen kohta estää kyseistä kappaletta olemasta se masterpiece, mikä se voisi olla.

Jokainen sointu kuljettaa kappaletta hienovaraisesti ja tyylillä etiäpäin, ja koko ajan on odottava tunne; mitä tapahtuu seuraavaksi? Taitava ja omaperäinen sovitus muodostivat kylmänväreitä ja saivat sukat pyörimään jaloissa kerta toisensa jälkeen kappaletta kuunnellessa.

A Glitch for the Circles huokuu myös hyvänpuoleista kaipuuta ja eteenpäin ponnistamista, mikä saa ainakin allekirjoittaneen positiiviset tunteet pintaan.

Täyden 10 kappale ehdottomasti. Odotan innolla hamassa tulevaisuudessa (mahdollisesti?) ilmestyvää remasteroitua versiota (*wink wink*)
0   +1 +2
 
9
Marbo 28.09.2010
pirun hyvää settiä varsinkin tää A glitch for the circles... kuulostaa guitar pro 4 tai 5 :D ite väännän guitar pro 6 post-metallia kanssa ja tossa syyslomalla rupeen parin kaverin kans levynäänityshommiin nollabudjetilla... saa nähdä mitä siitäkin tulee...KEEP POST-METAL ALIVE! :P
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat