Signor Abbate

2:23

Säv. Ludwig van Beethoven Sov. PapaDoc. Beethoven kirjoitti kaanoninsa juuri siellä, missä hän ne sävelsikin: Wienin viinituvissa ystäviensä keskellä. Tämä n. 1825 sävelletty kaanon on lähetetty kirjeenä hänen ystävälleen Abbé Stadlerille. Beethoven teki tähän myös sanat, jotka on kääntänyt suomeksi Hilkka Norkamo. Kansikuva http://raptusassociati....

6.29   1086 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
Vittu mitäpä jos jättäsit nuo Beethovenin sävellykset rauhaan jos kerran tarkotuksena on raiskata ne tällä tavalla. Ei tää oo klassista musiikkia.
0   +1 +2
 
Piru Kange 04.08.2005
Erikoinen kappale. Kyllähän tässä hieno sävellys on, kun kerran on Beethovenia. Sovitus on ihan onnistunut, ei siinä mitään. Paikoin nuo soundit tosin hieman ärsyttivät. Varsinkin tuo konerummutus joka kuuluu etäisesti taustalla.
0   +1 +2
 
Andy Livid 03.08.2005
Niin, en tiedä tuosta cover-käytännöstä täällä Mikserissä mutta anti olla...tosin tässä tapauksessa kyse on sen verran vanhasta sävellyksestä et voi ollakin ok (mikäli näin tosi on, sillä en tiedä klassisesta hölkäsen pöläystä) ;) Mut todella erikoista kamaa, en ole aikoihin kuullut näin omalaatuista juttua. Biitti on pimee (tulee mieleen nopeutettu versio Depeche moden "A Broke frame"-levyn biitti-osastosta). Teknisesti kuulostaa näppärästi tehdyltä ja soundit ovat kohdallaan. Jotenkin tästä tuli hivenen vaivautunut olo kun tätä kuunteli, hirveen levoton ja väkivaltainen...no joo, ehkei ihan. ;)

Outolintu, jonka genrestä en mene vannomaan, sopisi joihinkin aivan erityisiin tilanteisiin esim. viljan leikkaamiseen viikatteella, nyrkkeilyyn ja pakenemiseen joltakin :D Vaikea kappale joka ei avaudu mulle muuten kuin sen asenteen kautta, jolla se on tehty.
0   +1 +2
 
7
KnobTwister 03.08.2005
aika letkee kyhäys:) aika kaukana kyl klassisesta musiikista. enemmän tästä biisist löytyy kyl latino saundia perkussien osalta
0   +1 +2
 
repulse 03.08.2005
Beethoven on legenda, mutta en tästä sovituksesta oikein tiedä...hyvin soitettu anyway!
0   +1 +2
 
4
Commandant 03.08.2005
Kaikilla on jotain tekemistä vapaa-aikoinansa.
0   +1 +2
 
anarkia 02.08.2005
Tästä on kyllä musiikki kaukana. Ei oikeen jaksa ees naurattaa. Pimpelipompeli ja niin edelleen. Tää ois ärsyttävä, vaikka tää olis jonotusmusana...
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 02.08.2005
Todella erikoinen ja piristävä poikkeus Mikseri.netissä. Perkussiot tuovat hyvän vipinän taustalle, biisin teema soitetaan aluksi suorastaan naivistisesti, mutta onneksi tiluttelu paranee ja homma alkaa kuulostaa ammattitaitoisemmalta hieman myöhemmin. Hauska näyte.
0   +1 +2
 
zood 02.08.2005
Olipas hämmentävää, jos beethovenilla olisi ollut sähköurut. Tämä koko biisi kuullosti kun olis laitettu sähköuruista sambarytmi päälle ja vaan soitettu, tosin minun vanhoista technicseistä ei lähe ihan noin "hyviä" soundeja irti. Varsin hämmentävä olo tuli, mutta tämä oli kyllä varsin tervetullut lisä rockpainotteisessa kommenttiringissämme.
0   +1 +2
 
MacFly 02.08.2005
Olipas biisillä sovitus. Soundit on jotenkin ... ärsyttävät ... hmm ... tuotanoin ... onhan tämä ihan kiva. :) Tulee monkey island pelit mieleen voimakkaasti, semmosta poppia että oksat pois.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2