TSG

Kineka | 01.01.1970 | Illbient
6:59

Kineka - ilbientik - 01. Thou Shall Gone

synkkä ja kiemurainen kappale.

8.13   2237 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
JM 14.01.2006
rätinästä löytyy rytmi, vingutus on liian muovista. Tasabiitti huono ratkaisu. miksi ette olisi vaikakpa laahanneet kahleitanne pitkin betonisia lattioita? Miksi näin? Turhan melodista on myös, pitäisi antaa kuulijalle aikaa löytää asioita.
0   +1 +2
 
8
deadmanshand 04.01.2006
Jätti pään tyhjäksi niin kuin pitääkin. Ailahteli sopivasti suuntaan jos toiseen ja soundit oli halvan, mutta persoonallisen kuuloiset ja "ontto" basari kruunasi kaiken. Se yksi teeman pätkä piti kokonaisuutta hieman kasassa, muuten olisi sekoittanut pään vielä pahemmin. Tälläinen metrosexuaalin (vaimitäneo) ihmisen kannabiksen katkuinen matka sinne sairaanpaan puoleen ihmismielessä :)
0   +1 +2
 
HW 07.12.2005
En mä tästä vieläkään oikein lämpene... kun tässä ei laulettu eikä soitettu sillai oikeasti.
Tästä tuli sellainen fiilis kuin olisi istunut jonkin tosi syrjäisen moottoritien varrella puoli kolmelta aamulla ja katsellut sitä yhtä autoa joka ajaa ohi kun jaksaa odotella suunnilleen parikymmentä minuuttia. (se on punainen se auto ja siinä on yksi pölykapseli puoliksi irti)
Synien käyttö oli varsin kekseliästä. Runpujen yksiulotteisuus tuki rönsyilevää äänimaailmaa. Tavallaan tämä oli nerokasta. Kokonaisuudessaan kovin, kovin outoa. Definetely not mainstream.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 15.10.2005
Mukavan rentoa, ei iske tylsyys. Kohdassa 2:13 alkaa aivan pirun hieno padiosuus, josta ei niin hevillä kuin laithillakaan eroon pääse, näin se pitääkin juuri olla, vaikka Illbientistä koskaan niin paljoa pitänytkään, hmm, enpä ole muuten paljoa sitä genreä kuullutkaan. Joka tapauksessa, tämä on loistava, tulee mieleen jokin vanha N64:n James Bond -peli. :o
0   +1 +2
 
8
onZka 22.08.2005
Tää oli aika mielenkiintoinen.Ei ainakaan mainstreamia!Tos 1.40 kohil alkaa siisti saundi..Muhu toimi.Ja sit kahe minsa jälkee touhu menee kyl kunnol Ilbiks.Hyvin oot käyttäny efuja maltilla, paitsi siinä perkussiossa sit.Toimii paljo paremmin vähän käytettynä.Kiero kappale kaikinpuolin, ei tää kaikkiin toimi.Tämmöinen keskiyön musiikki.Biisin loppupäässä hienoja Chime ääniä.Noi on hämysii noi stringit.Niiko Haava sano, tulee tosiaa mielee esim. Amigan Perihelion peli täst tunnelmast.Pojot siitä.Pluspojot.

Taidanpa antaa kahdeksan.
Syy:Ei tää kovii montaa kertaa päiväs menis.

Ilbient hymiö.
0   +1 +2
 
5
Forehard 02.07.2004
aika helvetin heikkoa, jotenkin kaikki uusi puuttuu, toisten ideoita samassa läjässä. en saanu kyllä mitään irti, hyvä että joku sentään laittaa tänne jotain ajan vietettä
0   +1 +2
 
Cerefi 18.06.2004
Minä(kuten varmaan monet muutkaan) en todellakaan tiedä, mitä ilbient on.

Mutta kappaleesta. Junnaa samalla lailla koko ajan, ja edetessä tulee aina vain jännempiä ja värikkäämpiä soundeja mukaan. Paikoitellen peräti pelottavaa, mutta koska en todellakaan tunne genreä, en anna myöskään numeroa.
0   +1 +2
 
8
protoman 17.04.2004
täytyy myöntää, että tää on kyl aika erikoinen kappale...harvoin osuu tämmöstä musiikkia kohdalle. Tässä biisissä on aika erikoiset äänet, tulee aika synkkä fiilis...kun laittaa kunnon kaiuttimet kovalle ja kuuntelee tän biisin ni se saa jossain kohdissa ihon väreilee. ...voisit käydä kuuntelemassa ja kommentoimassa Rai Kawier biisejä...kiitos! :)
0   +1 +2
 
10
Stocco 29.03.2004
Itse olen tyytyväinen, että basaria kuuluu vain harvoin kun yleensä sitä kuuluu 12 kertaa sekunnissa. Ei tämä mikään hautausmaa- tai hukkumistarina ole, mutta fiilikset on tarkoituskin mennä useimmilta ihmisiltä. Sehän on tämän jutun juoni.
0   +1 +2
 
8
Moonsan 03.03.2004
Niin kuin joku tuossa sanoi sopivan omaperäinen kipale. :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat