Country

Main Subject : Accounting! 27.04.2005

2:00

Aamulla tulee näköjään parhaimmat päräytykset (tai sitten ei). Myönnän, että puolittaista plagioinnin tynkää saattaa olla. Hieman tuo soolo-osuus kärsii aamun jäykkyydestä ja aivan metronomin tarkka ei tuo rytmikään biisissä ole, mutta jäykkä aamurubato sallittakoon. Demoksi kuitenkin olen tähän tyytyväinen.

8.5   4 696 kuuntelua
Country

Big Big Tramboline 25.04.2005

1:32

Pitihän se tehdä toinenkin veto heti ensimmäisen perään. Tässä biisissä on vaikutteita laajalta skaalalta ja kontrapunktisia linjoja ja hienoja kantrilikkejä lukuunottamatta tämä on mielestäni oiva osoitus ihmisen luovuudesta ja kyvystä mukautua yhteiskuntaan sen asettamien normien mukaan. Pyydän anteeksi pientä "repeämistä" biisin aikana. Musa on hauskaa, eikö niin? Eikös tässä ole selvä trampoliini-topos? Musatieteilijät hoi? Aivan kuin trampoliinilla hyppis keskellä kesää lämpimänä päivänä ja semmonen mukava tekopirteys siihen päälle. :) !

8.67   2 624 kuuntelua
Country

Windy and Warm Sky Hits the fire (On Me) 25.04.2005

2:46

CountryFlavorin eka biisi purkissa:

Näin aamupäivällä tuli pistettyä nauhalle tämmönen kantriräpäytys. Jotenkin kuulostaa hieman tutulta sointukierto, mutta kaikkihan on jo keksitty. Täytyy varmaan hioo versiota myöhemmin paremmaksi, kun aamuisin sormet ovat jokailtaisesta kantrihulinoinnista aivan turtana. Sovitus on hieman kesken. Jos joku saa päähän, miltä biisi kuulostaa, ku on joteskin tuttu paikoitellen, olisin kiitollinen? Ai tätä kantrimusiikin invaasiota...

9.33   7 942 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.