Main Subject : Accounting!

2:00

Aamulla tulee näköjään parhaimmat päräytykset (tai sitten ei). Myönnän, että puolittaista plagioinnin tynkää saattaa olla. Hieman tuo soolo-osuus kärsii aamun jäykkyydestä ja aivan metronomin tarkka ei tuo rytmikään biisissä ole, mutta jäykkä aamurubato sallittakoon. Demoksi kuitenkin olen tähän tyytyväinen.

8.50   696 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Stoned Ghoul 09.09.2005
Kaunista ja hauskaa. Wau.
0   +1 +2
 
8
digius 12.06.2005
On klassista taustaa miehellämme, sen jo todistaa että pikkaa nailonstringillä, hyvä veto oli, ei voi kieltää, ei ihan tomatito..!
0   +1 +2
 
8
Spell 27.04.2005
Kyllähän siinä tuota Europen Final Countdown -plagiaa on. Ilmeisesti tarkoituksella. ;) Hyvältä kuulostaa; pikkaus kuulostaa aina hyvältä, varsinkin kitaristilta, joka osaa soittaa kyseisellä tekniikalla. Ja sinä nähtävästi ja kuultavasti osaat. Kuulostaa aika ajoin klassiselta musiikilta ja Andres Segovialta, mistä tulee roimasti lisäpisteitä.
0   +1 +2
 
8
jarpat 27.04.2005
Edelleen erittäin mukavaa pikkailua. Ja joo, olihan tossa jotain tuttua...?? Mutta silti, erittäin miellyttävää kuunneltavaa. Tekeehän ne gregoriaaniset munkitkin kai nykymusaa omalla tavallaan, miksei tälläkin staililla vois vetää ihan mitä genree vaan. Sama se sinänsä, mutta tää akustisen saundi tällee näppäiltynä, ni se on vaan korvalle hunajaa. Great!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat