Tiensä Pää

Kaarnekorpi | 11.02.2010 | Folk Metal
5:01
8.32   874 kuuntelua

Kappaleen sanat

Sodan tuulet täälläkin jo puhaltaa
jokainen nyt verta saa vuodattaa
Vainoilta säästy ei ainutkaan
rautaa tulemme maistamaan

Tämä pitäkää mielessänne
koston liekki rinnassanne
Viekää monta vihulaista
mukananne manan maille


Antakaa minun tässä vähän aikaa levähtää
vain pienen hetken tahdon silmät nyt ummistaa


Koittaa päivä viimeinen
palaa tämä maailma entinen
Hulluuden tuleen syöksyy
pyörteeseen myrskyn hukkuu

Silti ilolla kanssanne jaan
päivän viimeisen päällä maan
Kajossa taivaan veren punan
uhraamme nimeen Ukon!


Ken tietää voi sen
aikansa vähyyden
ennen kuin saa
levon ikuisen

Karuilla kankahilla
hurmesammalilla
Povella Maaemon
on tiensä pää

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kaasunaamari 29.08.2013
Vau! Mahtavaa soundia! Kitarat ovat aivan mahtavia ja mixaus on top! Tykkään paljon siitä, kun mollemat kitarat ovat joissain kohdissa jaettu oikean ja vasemman puoleisen kuulokkeen vällillä. Laulajan ääni sopi mahtavasti musiikkiin, mutta voisi olla kovemmalla. Mutta täydet kympit ja seuraus!
0   +1 +2
 
6
Soolokitarat enemmän esille ja muutenkin ehkä enemmän yksityiskohtia mukaan :)
0   +1 +2
 
7
Jusben 23.08.2013
Laulua inasen enempi pintaan, varsinkin näin suomituotannossa toivoisi sanojen erottuvan, kun kerta laulaja kykenee niitä erotettavasti suoltamaan. Tälläistä on jo ikävä kyllä kuullut liikaa.
0   +1 +2
 
10
Dr.Groove 17.08.2013
Hienot kitarasoundit ja tasapainoinen tuotanto. Pidän myös laajasta stereomiksauksesta. "Laulu" voisi olla vahvemmin esillä, nyt sanoja joutuu kuulostelemaan ja tämä häiritsee kuuntelua.
Instrumentit ovat hyvin tasapainossa, soitto on tarkkaa, sovitus on hyvä ja soolut ja taustatilutukset juuri niin kuin niiden pitääkin olla.
Loistava biisi ja hieno tuotanto!
0   +1 +2
 
7
Sharity 16.08.2013
Erikoislaatuista musiikkia. Laulu olikin raaempaa mitä ei osannu ensin odottaa.
0   +1 +2
 
Tommy Waits 16.08.2013
Hyvä melodinen biisi, jossa soundit kohdillaan. Mie tykkään laulajan örinästä, siin on hyvä meininki. Mein piti jonkus mennä kimppakeikalle, mut se kosahti johonkin...en muista mihin. Terkkuja!
0   +1 +2
 
Jamsteri 31.07.2013
Mukavan hiotun kuuloinen ja hyvin soitetun kuuloinen biisi. Tuosta laulutyylistä en henkilökohtaisesti hirveästi tykkää, mutta se on vain minun mielipiteeni. Itse mieluummin kuulisin paljon melodisempaa laulantaa ainakin välissä. Jos minun henkilökohtaiset laulumieltymykset sysätään syrjään niin keksin kuitenkin yhden asian kritisoitavaksi: Jotkut kohdat laulussa kuulostivat aika tönköltä rytmityksiltään. Minusta sanoja olisi voinut rytmittää hiukan sulavamminkin. Erityisesti "Antakaa minun tässä vähän aikaa levähtää"-kohta kuulosti rytmitykseltään jotenkin tosi kököltä. Tuo kohta oikeastaan oli se, joka sai minut kuulemaan vastaavat kohdat loppubiisinkin aikana.

Mistään muusta en kyllä keksi biisissä mitään valittamista. Tykkäsin kaikesta muusta paitsi tuosta laulutyylistä. No ehkä tuo alun rumpujen sisääntulo oli myös vähän hassu, mutta unohdin sen kunnes kuuntelin biisiä uudestaan.
0   +1 +2
 
HELP 28.07.2013
Kaunista, kaunista. Ihmetyttää aina kuinka nämä vokalistit kykenee laulamaan tällä tyylillä, itse joskus noin kahden sekunnin ajan testannut ja heti alkaa yskittää. Tämän kappale on niin kuin nakkikeitto, paranee vain vanhetessaan.
0   +1 +2
 
7
Round 1 24.07.2013
Laulusta itse en saanut selvää lähes ollenkaan, muuten musiikki on hyvää ja laatukin tasokasta.
0   +1 +2
 
6
Kerel 16.07.2013
Ei ole oikein meikäläisen alaa tämä. Olin kuitenkin kuulevinani tekstissä muutaman riimin. Olisi tämä voinut puuduttavampikin olla. Kuitenkin pituutta oli 5 minuuttia, niin siihen nähden hyvä suoritus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 6 7 8

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta