Aloneness

Jurn:a | 29.11.2004 | Ambient
5:21

Kohisevaa ambienttia

8.00   1944 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
flaa 06.09.2005
Nätisti ohjelmoitu. Henkilökohtaisesti kaipasin voimakkuutta melodiseen elementtiin, ettei tuo kohina olisi ollut aivan niin hallitsevaa. Loppuu tyylikkäästi.
0   +1 +2
 
5
korjaan, kuunnellessani ensimmäisen kerran rupesi joku chorale soimaan , mutta kuuntelin uudestaan ja kuului tälläistä ambienssi huhaapilipalimögerrystä. Tiekokoneella tämäkin tehtyä eikä järjenkäyttö ole ollut sallittua pinna enemmänkuin viimeksi johtuu siitä ettei tämä ole choralea hohoijaa.
0   +1 +2
 
5
Hirveetä popitusta. Eihän tota kuuntele muut kun juntit! ei edes oikeita instrumentteja. Tietokoneella tehtyä. Tämähän on niitä piisejä mitä amikset popittaa autoillansa eihän tämä o edes musiikkia , miksi tehdä tälläästä tinttitukkapoppipaskaa, junttipojat tykkää ainaskin ja teinitytöt ihq. Mutta ei mitään huonoo ellei hyvääkin jos haluat pääkivun kuuntele ihmeessä tätä!!!!!!!!!!!!!!! oksennus lentää varmasti kun tätä jumputijumpppppppp iskee takaraivoon parikertaa............... Toivottavasti mahdollisimman moni amispopittaja löytää tämän sillä tästä ei junttipopitus paljoa parane. Bändihemmot eivät ilmeisesti kykene älylliseen musiikin tekoon joten antaa koneen hoitaa. Hyvä hyvä
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta