Stoner Metal

Kiveäjä 08.01.2021

6:09

Ensimmäisenä facebookin haasteessa heitettiin ilmoille stoner ja siitähän innostuneena lähdin väkertämään. Istahdin studiolle kello 14.00 yhden riffi-idean kanssa ja kahdeksan aikaan kappale oli lauluja myöten valmis. Kohtalaisen helppo synnytys siis. Ei tämä nyt varmaan ihan tyylipuhdasta stoneria ole, mutta jos nyt edes jotain sinnepäin. Enpähän minäkään ole tyylipuhdas muusikko. :) Hauskaa oli taas.

-   0 77 kuuntelua
Performanssi

Viivakossa 09.01.2021

3:02

Seuraavana toivelaulujen listalla olikin raskasta junglea (mikseristä puuttuu tämä genremääritelmä... aijai!), mitä ikinä se onkin. Minulle se oli tänään tätä. Kappale tuli helposti ulos muutaman rytmisoitinraidan jälkeen homma oli aika hyvin tiedossa ja niin. Ei mitään ihmeellistä. Hauskaa oli taas. 2/18 suoritettu. :)

-   0 42 kuuntelua
Reggae

Rahgaeae 02.02.2021

3:15

Ja kolmantena kappaleena toivottiin reggaeta. Tässä tälläinen jazzilta haiseva vedos aiheesta. Basso tahtoo jäädä aina liian isolle tuolla studion puolella, mutta eihän se tälläisessä musassa haittaa, eihän. Basson onneton soundi vähän, mutta sekin kyllä hyvällä menolla uppoaa. Tämän kappaleen tein ehtaan rekkee tyyliin sanat edellä ja siihen sitten sovitin musiikin. Kyllä se niinkin käy. Hain tahallisen kornia lyriikkaa, vaikka aihe onkin tärkeä ja sydäntä lähellä. Olkaa hyvä. Tanssiakin saa.

-   0 49 kuuntelua
Doom Metal

Tuomio 28.02.2021

8:47

Ja sitten oli toivottu Doomia (olkoonkin, että toivoin sitä ihan itse). Ja minähän sitä mielelläni myös teen. Hiippailin studiolle iltapäivällä pää täysin tyhjänä ajatuksesta. Jamittelin hetken aikaa kitaralla riffejä ja pallottelin ajatuksia päässäni ja siitä se sitten lähti. Ennen yhtätoista kappale oli narulla. Lyyrisesti olisin ehkä voinut ponnistella hivenen enemmän, mutta hyvähän se näinkin. Oikein hyvä. Päätin aika alkuvaiheessa sävellystä jättää tämän kappaleen mahdollisimman plankoksi ja vähän niin kuin pelkästään bassolle, kitaralle ja...

-   0 29 kuuntelua
Suomirock

Sanat ja säkeet 13.03.2021

4:16

Seuraavana haasteena oli tehdä kolmas nainen -henkistä suomirokkia. Ehkä vähän kauas lipsahti sitten lopulta, mutta kun ajatus ja inspiraatio veivät väkevästi mennessään, niin annoin mennä. Vittuakos tässä. Sanoissa sentään on vahvaa loppusoinnutusta ja perusssuomalaista keski-ikäisen miehen harmaan oravanpyörän tuijottelua ihan kotitarpeiksi. Sanat ja jonkinlainen perusidea oli studiolle mennessä, mutta kyllä tämä silti yllätti positiivisesti. Oli muuten pirun vaikea soittaa ja ottoja kertyi useita, mutta ihan hyvän driven sain aikaiseksi. Bassojakin nauhoitellessa...

-   0 25 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.