Two Thieves

4:37

Hank Williamsin ja Neil Youngin hengessä tehty kaihoisa kantri, jonka tarina on tosi.

9.60   791 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BullHill mja 29.05.2008
Letkeää kantria hyvin laulettuna. Äänessäsi on mukava sointi ja english sujuu tökkimättä. Taidolla soitettua musaa ja soundit miellyttävät. Hienoa työtä
0   +1 +2
 
9
Kolmas Johannes 31.05.2008
Kantri ei ole ihan ominta alaani, enkä kovin hyvin tunne taustalla piileviä vaikutteita. Tunnelma on kaikesta huolimatta hyvällä tavalla amerikkalainen. Tällainen musiikki voisi hyvin soida New Orleansiin sijoittuvissa elokuvissa. Ymmärtääkseni. Etenkin introt (ja outro, sama kuvio taitaa siinäkin olla) ja säkeistöt toimivat kivasti - pidän sus-soinnuista ja käyttämistäsi sointukuvioista muutenkin. Laulumelodia, laulutapa ja shufflekomppi taitavat kuitenkin olla ne tekijät, jotka tunnelman taustalla vahvimmin piilevät. Minusta tämä on häpeilemätön - ja siksi tyylikäs - kantripala.
0   +1 +2
 
9
digius 25.05.2008
Kyllä putoo mullekin juuri tämänlainen folk-kantri tyylinen akustinen veto! Kitarat soi juuri niin kuin ne pitääkin, leppoisa komppaus ja mausteena se oktaavia korkeammalta soiva soundi, plus tarkka bassottelu tuovat sellaista letkeyttä että kuuntelu on nautinnollista. Hyvin kyllä laulat/äännät kuten poijjaat yllä jo kehuivatkin. Ehkä jäin vähän kaipailemaan stemmaa kertsiin, mutta ihan hyvä näinkin! Fanniudun!:)
0   +1 +2
 
10
Larry Peninsula 26.05.2008
Excellento.
Taas kerran ääni tuo mieleen Randy Newmanin. Tässä on sitä jotain. Lausuminen on hyvää. Tällaisesta musiikista minä juuri pidän. Ihme kumma et kuulosta alkuunkaan suomalaiselta, tässä on Juhani tyyliä. You sure have a new fan!

Larry
0   +1 +2
 
10
vahtoma 25.05.2008
Onpas mukavan maanläheinen ote ja lämmin fiilis. Mulla tuli heti välittömästi mieleen bändi nimeltä Wilco. Juhanilla on täyteläisen hyvä ääni ja rento tyyli laulaa ja kerrankin kuulee laulettua englantia niin ettei lausumisen töksähtelevyys häiritse, koska tässä ei sellaista ole:) Biisi on yksinkertaisuudessaan hiton hyvä. Nyt on pakko faniutua.

Sinuna keksisin itselleni tällaiseen projektiin iskevän englanninkielisen taiteilijanimen. Tää kun kuulostaa aivan jonkun jenkin tekosilta, huom. positiivisessa mielessä:)

Lisää biisejä kiitos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta