Bath Song

Juhani Peippo Project | 24.09.2009 | Pop
3:42

Bath Song on uuden elämän ensimmäinen laulu. Siinä on hiven vuokratalojen rehellisyyttä ja melankoliaa mukana. Life goes on.

10.00   566 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
vahtoma 19.10.2009
Hienoa fiilistelyä taas Juhanilta. Loistavat laulumelodiat joita yksinkertaisen ilmava musapohja kuljettaa kuin pilvihattaran päällä. Tää on yksi sun parhaista biiseistä!
0   +1 +2
 
Kolmas Johannes 15.10.2009
Mukava heleän akustisen kitaran ja rumpukompin yhdistelmä ja ilmava sointi. Tykkäsin kanssa tuosta kertosäkeen alun ilmeisestä "When it's..." -poppikoukusta, joka on laskeva. Yksinkertainen menopala, toimivakin. Eipä sitä tämän enempää sointuja toimivaan kappaleeseen tarvitakaan. Mukava huomata, että biisejä taas tulee.
0   +1 +2
 
BullHill mja 26.09.2009
Ensimmäinen aistimus oli pehmoinen fiilis soinnissa ja kompissa... kuin lämmin kevättuuli talven viiman jälkeen (tuli mieleen kertsin ''wintertime over'' lauseen jäljiltä) ... maukkaat leadkitaroinnit introssa ja outrossa... Biisi on sovitukseltaan ja rakenteeltaan tehty laululle ja hienosti solisti laulaa tämän mukavan melodisen sävellyksen... Hyvät soundit, tasapainoinen miksaus... miellytävä poppis
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta