Global Quake (III versio)

Judas Kiss My Ass | 30.11.2010 | Metal
3:03
7.33   174 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Hmm, kuvittelenko vai onko kitarat vähän hukassa? Jotenkin vaikuttaa että kaikki raidat olisi kerralla vedetty purkkiin vähän sinnepäin, hiomisella tästä olisi saanut paremmankin teoksen.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 07.12.2010
Biisin suurin ongelma on sen instrumentaalius. Kappaleesta kuuluu valitettavalla tavalla läpi sen keskeneräisyys. Laulua tarvittaisiin, jotta biisi pääsisi oikeuksiinsa. Nyt tämä vaikuttaa jotenkin "omaksi iloksi soitellulta" tai puolitiehen jääneeltä taustalta. Soitto itsessään toimii paikoin oikein hyvinkin, joskin etenkin korkealle menevissä tilutuksissa on jotain "kankeutta" aistittavissa.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 07.12.2010
Taisinkin joskus taannoin kommentoida tästä perkussiottoman version. Ongelmat ovat vieläkin pitkälti samat (soitto ei ole aivan rytmissä ja muutamia virheitä on päässyt soppaan sekaan), mutta kehitytty ollaan ja paremmalta kuulostaa!

Tarkemmin soitettuna tästä tulee vielä kelpo metalliveto. Lisää vaan treeniä ja rytmiikkaa hiomaan. En tiedä onko tuo kitararaitojen viive kuka ties osittain kiinni myös nauhoituslaitteistosta?

Jos tästä saataisiin aikaiseksi virheettömästi soitettu versio, voisin jopa itse vedellä mestarilliset lauluraidat tällaiseen taustabiisiin. :)

Biisi on sopivan lyhyt, ja riffit kyllin vaihtelevat, jotta mielenkiinto pysyy alusta loppuun herkeämättömänä. Seuraavana askeleena (soitannon rytmillisen hiomisen ja virheiden korjaamisen lisäksi) tähän kaivattaisiin lauluja!

Viimeksi en antanut numeroa, koska edellinen kilistimetön versio oli mielestäni liian raakile. Nyt annan ysin jo pelkästään sen takia miten paljon paremmalta tämä kuulostaa kuin edellisversio. Odotan kuitenkin, että kehitys jatkuu vastaavasti ja hamassa tulevaisuudessa versio n+1 on täydellinen mestariteos. :)
0   +1 +2
 
daredevil 06.12.2010
Olisi mukava saada hieman tarkkuutta riffeihin, soitto kuulostaa vähän laiskalta.
0   +1 +2
 
8
milo05 06.12.2010
hemmetin hyvä piano alku,muutenkin erillainen biisi toimii hyvin skepat laulaa piiskaten tietä eteenpäin,
0   +1 +2
 
8
Exera 05.12.2010
huonon alun jälkeen paranee. vähän turhan epävireinen sävellys omiin korviin mutta tosiaankin vaan vähän. ei tosiaan pahimmasta päästä mutta reeniä vielä soittoon miksaukseen ja sävellykseen.
0   +1 +2
 
Jormis 30.11.2010
Periaatteessa ihan ok:n kuulosta riffittelyä alussa, joskin soittotaidossa taitaa olla pikkasen reenattavaa viel.
0   +1 +2
 
6
Jusuf Julma 30.11.2010
Jaahas jaahas... kappalehan on rakenteeltaan suoraviivainen ja yksintkertainen, ihan hauska. Soitosta sitten. Jokseenkin häiritsevän epätarkasti menevät rumpujen iskut ja kitaran riffit yhteen, tähän voisi panostaa jatkoa ajatellen. Sounditkaan eivät kovin kummoisia, mikäli tahdot kehittyä panosta jonkin verran vaikkapa kompin vaihtelevuuteen ja soiton tarkkuutteen varsinkin päällekkäisissä melodioissa jotka nyt olivat välillä hurjan kuuloisia. Jos olisin Juudas en kajoaisi peppuusi.
0   +1 +2
 
6
Taubzi 30.11.2010
Vähän epätarkkuutta kitaransoitossa, mutta meininki hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat