Ralph Was Sick

4:18

Vain homoaiheesta saa tehdä breakbeatia! Homous o vähän ku break! Ja beat tulee siit ku TIUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9.75   3971 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 19.04.2007
Rummuissa on kyllä juuri sellaista gate reverb(uskon että se on tämä?) uhoa mitä osaakin olettaa, ja tuolta löytyy myös cowbellejä, mitkä on aivan ehdottomia. Nuo ilmeisesti haitsulla tehdyt metalliset äänet on kanssa hauskoja. Syntikkaäänet ovat juuri niin kasaria kuin tämmöinen Berliinin muurin murtumisen aikoihin syntynyt voi vaan kasariksi ymmärtää. Kappaleessa on mielestäni jotenkin dramaattinen ja ehkä vähän uhkaava sävy, olisiko ehkä noitten kieltämättä huvittavien samplejen takia. Eiköhän kaikki oteta opiksi Ralph-paran tapauksesta.

Summa summarum, tiukkaa elektrobreiksiä.
0   +1 +2
 
10
Airola 12.11.2006
PAPRL AWS A SICK MAN!!!!!!! se o airas miel1!!!!!!! HO!M!111111
0   +1 +2
 
JamesMercy 11.11.2006
accentin tekemän samoihin sampleihin pohjaavan biisin olen joskus kuullut ja siitä tykännyt, koitetaanpa nyt tätä. Aika tiukat leadit, sykähdyttävät oikein. Rumpupuoli ei itselleni ihan kovimmilla mahdollisella tavalla kolahda, lähinnä hajanaisten ja epäselvien kuvioidensa takia. Ja ehkä vähemmällä reverbilläkin tulisi toimeen. Tai no toisaalta, eihän se silloin sama juttu olisikaan. Vokaaleissa on jotain ikävää ylimääräistä efektointia, tuntuu tulevan jostain maan alta ja on aika pahassa kontrastissa muihin soundeihin nähden. Hyviä sämpylöitä kyllä, mutta kokonaismiksaus tökkii niiden osalta. Hauskaa choppailua kumminkin, nuo rararararalphit erityisesti iskevät. Melodiapuoli on ylipäänsä kovista, toimii hyvin. Viihdyttävä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
e2 11.11.2006
Woohoo, tää on täällä taas! Harmittikin kun ei tullu näitä legendaarisia biisejä ladattua ja sit ne hävis mikseristä. Tää on legendaarinen piisi. Tiukkaa kasarityylistä breiksiä tiukoil voksusampleilla. Pitäs kai ladata se Boys Beware joskus, vaikuttaa huumoripätkältä.
0   +1 +2
 
Haava 07.05.2007
Kamalat synasaundit. Hirveät rumpusaundit kuin suoraan jostain leludigisynasta. Puhesyntikka pätlä ei mene edes läpällä. Sävellys alaarvoisen huono sekasotku joka vastaa esteettiseltä tasolta lähinnä noita saundeja. Koko biisin kuuntelu olisi ollut silkkaa kärsimystä ellei joku yksittäinen osa biisissä olisi tullut tielle ja kääntänyt koko asetelman ylösalaisin. Sanoitus oli TIUKA kuin mikä. Se jotenkin kääntää koko muun biisin asetelman ylösalaisin ja nostaa sen todellisuuden toiseen potenssiin.

ÄIJÄ OSAA VUOLLA PASKASTA KULTAA!!!!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta