Illustrial (full version)

Jinx | 10.01.2004 | Trance
7:26

Biisin alkuperäinen versio pitkähköllä introlla jonka jälkeen jytke pääsee täyteen vauhtiinsa.

9.00   2140 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
siiki 15.03.2005
Tosiaankin erittäin pitkä intro johon meinasin jo kyllästyäkin xD
Mutta onneksi en lopettanut kuuntelemista vaan jatkoin sillä kun biisi alkaa niin on kyllä kuuntelemisen arvoinen.Mielestäni biisi olisi voinut olla vaikkapa yhdeksänkin minuuttia pitkä.Ei olisi haitannut ollenkaan tuon pitkän alun jälkeen.
Tämäkin on tällaista hieman dreamahtavaa trancea ehkäpä mutta ei sillä genrellä nyt niin väliä.Trancea kun trancea :)

Soundimaailma on jälleen hyvä niin kuin sulla vähän aina tuppaa olemaan.Melodiatkin ovat melko ammattitaitoisesti tehty.
Ei perhana.Ei tästä oikein mitään huonoa sanottavaa vain tahdo löytyä.
Bassline on myöskin vähän perustrancen bassoa parempi...
Rummutkin hakkaavat mukavasti mutta tämäkin biisi voisi olla hiukan vahvemmalla otteella ja biisi loppuu vähän "kesken"
Miksaus ja masterointi on kummiskin onnistunut täydellisesti eli ei tästä voi muuta kuin taas heittää ysin kehiin.
Hyvää matskua ehdottomasti!

Arvosana: 9+
0   +1 +2
 
9
Salminen 13.03.2004
Erittäin kivan ja toimivan kuuloista trancettelua, edes reilu pituus ei tökkinyt. Genren peruskliseet oli onnistuneesti vältetty ja melodiatkin olivat mieleeni. Jotain pientä lisää tähän jos vielä saisi millä noustaan erityisesti esille niin kymppi nassahtaisi.
0   +1 +2
 
9
Timpi 13.03.2004
Ehkä vähän liiankin pitkä intro, mutta nuo välillä soivat rummut tekevät introsta mielenkiintoisen. Ja kunhan biisi lähtee käyntiin niin rummut senkun paranevat. Melodiat aika perus tavaraa, mutta toimivat oikein hyvin. Enpä keksi mitään pahaa sanomista!
0   +1 +2
 
9
Kfied 12.03.2004
Mukavat padit; tykkään tuollaisista kuivista kovasti. Intro on tosiaan pitkä mutta se taitaa olla genrelle ominaista anewayz. Pohjalla tapahtuu kivasti koko ajan jotain ja tuollainen 90-luvun hämyily tuosta paistaa läpi. Hiukan tyrnemmät rummut olisit saanut tähän siunata.
0   +1 +2
 
kudusai 11.03.2004
En ole trance ihmisiä. Intro on kuitenkin hyvä. Aina kun näitä trancebiisejä kuuntelee tulee usein mieleen, että ompas siinä hyvä sävellys, melodiat on hyvät jne. Tämän kun sitten soittaisi oikeilla soittimilla ja erilaisella toteuksella. Sävellys tässä on varsin hyvä.
0   +1 +2
 
Haava 11.03.2004
Kuuntelin jo, että tämäpäs on hyvää tranceksi... OPikeatsi mukavaa äänimaisemaa ja elollista kevyt tunelmointia... Eloisia melodioita, eikä pelkästää junnavaa biittiä ja saman poppis kuvion toistoa... Pohdin jo onko tämä edes trancea... Sitten se varsinainen väsähtänyt tancebiisi alkoi... tehkää tuollaisa intron tyylisiä kappaleita meilummin.

Nimimerkki: Tranceen kyllästynyt...
0   +1 +2
 
Snoze 11.03.2004
En ole tod mikään expertti mutta toi alun stringi tai pädi mikä lieneekään on jotenkin turhan hyökkäävä ehkä. Musta toi intro on muutenkin järkyttävän pitkä.. Biisi alkaa vasta lopussa.. ja kun alkaa olis saanut hieman ehkä munakkaamin alkaa mun makuun...melodiat on ihan hyviä. Rakenne vaan ei oikeen toimi .. miksauksessakkin parantamista.
0   +1 +2
 
8
Badmad 10.03.2004
Mukavan erilainen trance pomputtelu.. intron tunnelma tempasi mukaansa ja kompin alkaessa jauhaa ilmaa jäi vielä tarpeeksi jalkojen alle. Soundeista sen verran, et tossa 4:50 kieppeillä soiva leadiääni ei sopinut oikein tyyliin, muuten ihan mukava äänimaailma. Varsinkin biitit ja taustapimputtelut erittäin kivoja. Stereokuvaa olis voinut käyttää kyllä paremminkin hyväksi, varsinkin intron kauniissa suijailussa. Loppua kohden kävi vähän tylsäksi, ehkä enemmän olisin kaivannut tuota intron tunnelmaa vielä lopussakin.. vaikka pakkohan trancessa on myös tampata :)
0   +1 +2
 
Samu2 10.03.2004
Suht pitkä intro periaatteessa kasvattaa odotuksia aivan julmetusti (eikä aivan täysin turhaan, sillä kappale on aivan loistavasti tehty), ja siihen verrattuna sitten loppujytke on aika vähäistä. Mukavia syviä ja täyteläisiä on käytetty tätä rakenneltaessa, ja sehän luonnollisesti antaa kappaleelle ihan uusia ulottuvuuksia... taidokasta...
0   +1 +2
 
8
Stocco 10.03.2004
Menin typerä painamaan Lisää kommentti -nappia ennekuin olin tallentanut biisin ja sitten piti etsiä tätä. Enkä muistanut kuin, että nimessä oli sulkeet, genre oli trance ja pituutta oli 7 minuuttia. Onneksi täällä ei ole montaa näillä parametreillä varustettua biisiä.

Intro on tosiaankin pitkä. Ensimmäiset 4 minuutti voisi jopa leikata pois tai ainakin viilata uuteen uskoon.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta