Runaway (2006 Club mix)

Jason Green | 27.07.2006 | Eurotrance
4:58

Suomeksi:
Elikä taas keskeneräistä biisiä. .FLP -tiedosto päätti tehdä oharit, ja korruptoitui, joten tämä biisi jäi nyt sitten tähän. Ehkä jossain tulevaisuudessa jaksan vielä aloittaa tämän alusta, ja viimeistellä viimeisen päälle. Tiedän, että biisistä löytyy korjattavaa, mutta eipä mahda nyt mitään. Kommenttia kuitenkin tulemaan! Kiitän.
In English:
Once again unfinished song. the .FLP -file corrupted so I was unable to continue it. Maybe somewhere in the future I will have enough inspiration to start the project all over again and finish it. I know the tune has a lot of things which could be done better, but there's nothing I can do now. Anyway, comments and ratings would be highly appreciated.
Thanks!

8.80   6663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kaide75 13.11.2010
hyvä
0   +1 +2
 
aNttu^ 21.12.2007
nice
0   +1 +2
 
8
Falter 07.10.2007
Täsä on hyvä leadi, melodia nappaa kait iha kohtalaisesti. Tästä sai hyvän hands-up remixin kait :)
0   +1 +2
 
10
Dj Hene 06.08.2006
Täytyy tunnustaa että enpä ole koskaan tästä kuullutkaan (mistä lie sitten tämä yhtäkkiä löysinkään), mutta heti kolahti kaikkiin huoneessa olijoihin ja piti pistää volume nappia kovemmalle, jotta hullu tanssiminen pystyi alkamaan... Mutta jatkakaahan toki tätä linjaa kun kerran olette alkuun päässeetkin näin loistavasti...
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 03.08.2006
Toimiva uusinta tästä biisistä. Pidin aikaisemmastakin versiosta jo mukavasti. Muistan siitä parhaiten tuon a-aa-vokaalikikkailun. Siisti veto tässäkin. Tuntuu mukavan tukevilta nää soundit tässä miksauksessa. Ehkä tuo alkupuoli kuitenkin hiukan vaisua verrattuna keskiosuuden hienoon melodiseen meininkiin. Onhan tuossa alussa tuo mukava happo soundi ja toimivaa perkussio kikkailua, mutta hiukan sais olla jotain enemmän. Tuo hiljennys toimii ihan hyvin, mutta crashi särähtää siinä vähän korvaan... Vitun siistit noi countdownispeakit (vaikka vähä pätkiiki jotku numerot), mutta helvetin nätti ääni ja lähteekin hyvin siitä. Piano maistuu myös makealle.

Vähän valitettavaa tuollainen softan aiheuttama biisin kuseminen... omalle kohdalle kerran osunut ja vituttihan se vietävästi. Omat motivaatiot ei toistaseks ole kyllä riittänyt uudelleen rakenteluun... toivottavasti jätkä saa kerättyä ne jostain. Eipä silti tässä paljonkaan moittimista mun mielestä ole. Vähän lisää kamaa tohon alkuun ja ihan pieniä viilailuja muuten miksauksessa. En mä tässä pahempaa vikaa ole kuulemassa. :)
0   +1 +2
 
Taleamus 02.08.2006
Mukavan progressiivisesti rakentuvaa eurovedättelyä, jos näin nyt saan sanoa. Ehkäpä tosiaan vähän keskeneräisen oloinen. Melodiakoukut kaappaavat meikän kyllä mainiosti, ja melodiat ovatkin mielestäni tämän biisin vahvuus. Ne luovat pirteän ja, hehe, jostain syystä vihreän tunnelman ;) Piano ajaa asiansa!

Keep on rockin' :)
0   +1 +2
 
8
ekse 01.08.2006
Jop. Oon tän mesessä arvostellutki, mut anti mennä ku mies pyytää :D

Intro on jeps. Bändin musta osapuoli hallitsee bongonsa ja kongonsa; linja ei käy kuivaksi vaikka onkin lyhyt ja soundi on kelpoinen. Itsekin ku tykkään reverbistä jonka kuulee selvästi, on nuo mielestäni hyvin toteutettu :) Tykkään myös basson soundista. Ei introsta enempää.. Paitsi tästä partista ennen kunnon fade-iniä; Breakbeatit ovat jotenkin laimean kuuloiset.. Suosittelisin kokeilemaan seuraavaan projektiin simmosta, että breakbeat-kohtiin ihan omat rumpusoundit.

Mmm, biisi alkoi. Kuten joku tuolla jo sanoi: Sahaleadi on mahtava! Evocatelle kommenttiin sen verran ettei se todellakaan ole liian kovalla, se toimii, ja euroahan tässä paukutetaan, siinähän on ne häikäsevät liidit pääosassa. ;)

Piano olisi loisto lisä kappaleeseen jollei se matkisi reivisahan linjaa noin paljon. Omia pikku kikkailuja (lisää) kenties, vähän niinkun nuo korkeat piikit/fiiliksen nostajat pitkin biisiä.

Oisithan sä tähän vielä varmasti jotain pientä keksinyt, kävi vaan paskaset :/ Gj näin yleisesti, pientä hiomista ja kikkailua niin numero nousee :)
0   +1 +2
 
9
matula 01.08.2006
<3 Taas jotain hyvää =P
Kiva kappale, toi piano kuulostaa kivalta tuol välissä. Harmi kun toi flp. filu teki kepposet! Jos joskus aloitat tekeen kappaletta alusta niin säilytä pieno mutta älä tuo sitä liiaksi, etsi joku muu hyvä ääni millä voisit tehdä vaikutuksen ;) Koska varmasti myös pystyt siihen =)
0   +1 +2
 
m1ze 27.07.2006
Tästä olenkin jo previkkaa kuullut, ja tykkäsin kovasti. Ikävää että Flp. filu teki oharit koska tässä biisissä todellakin on ainesta.

Let's see... Hmm, alku on mielestäni hieman vaisu muttei kuitenkaan huono. Tällaiseen biisiin vaan odottaisi hieman räjähtävämpää alkua MUTTA koska biisi on keskeneräinen etkä itse mahda sille mitään niin enpä vittuile asiasta sen enempää :P

intron mukana tuleva happosaundi on kiva. Fade out ennen suvantoa toimii. Breakbeat osio on " ihan jees" mutta, sekin hieman vaisu. Ja taas biittiä kehiin.....

Padi taustalla antaa esimakua tulevasta ja sieltähän se tuleekin: Five, four, three, two, one Ahhhhhhh-h-h-h-h-h...xD Sahaleadi on yksinkertaisesti aivan MAHTAVA <3

Pianot 2 suvannon aikana kuulostavat kirkkailta ja muutenkin hyviltä. Pienet vaihtelut tekevät biisistä nautittavan kokonaisuuden ja vaikka keskeneräisyys paistaakin paikoitellen todella selvästi läpi niin pakko myöntää että pidän tästä todella paljon.

Harmittaa aivan perkeleesti ettet saanut viimeisteltyä tätä koska tässä olisi ollut ainesta vaikka mihin! Eniten biisissä räjäyttää tajuntaa tuo upea sahaleadi + piano yhdistelmä sekä coolit bongo bongo apu-papu persussiot taustalla.

Sanotaanko nyt sitten vaikka näin: Tämä olisi 10 biisi pienellä hienosäädöllä eikä sitäkään tarvittaisi kovin paljoa. Itse kaipaisin lisää efektejä, pientä parannusta miksaukseen ja ehkä ripauksen räväkkyyttä kehiin jotta saataisiin klubeilla ne tanssilattiat remonttiin.

Tyylikästä.

PS. Olisiko tätä mahdollista remixata?
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat